Devillen etulokasuojan sisäpuoli

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Concarne, 11.3.2021.

  1. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Osaako joku sanoa tai löytyisikö peräti kuvaa mitä -67 tai -68 Devillen etulokasuojan sisäpuolelle etuosan aukon päälle tulee? Eli puskurin päädyssä oleva aukko sisälokasuojassa. Onko siinä joku kumiläpyskä kuten moottoritilan sivuillakin on vai pelti tms. ja miten se on kiinnitetty? Ei löytynyt tietoa tehtaan manuaaleista eikä nettihaullakaan selvää kuvaa tuosta kohdasta.
     
    Muokattu: 11.3.2021
  2. juko7

    juko7 Double Gearhead

  3. JC5IEDM

    JC5IEDM 3rd gear

    Ilmeisesti tuosta kumiläpyskästä, jonka numerot korostin punertavalla, on kyse?
    [​IMG]
     
    Concarne tykkää tästä.
  4. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Kyllä! Juuri tuo, kiitos! Mistä löysit tämän kuvan? Varaosakirja ilmeisesti. Sattumalta tässä on myös alkuperäisen pissapojan kiinnitystapa mitä olen sitäkin pähkäillyt. Täytyypä hommata tuo kirja.

    Nuo Juko7:n linkkaamat kumiläpyskät olen tilannut ja tuo lokasuojan sisälle tuleva on ilmeisesti yksi niistä.
     
    Muokattu: 13.3.2021

Kerro tästä muillekin!