Chrysler Grand Voyager / Chevy TranSport - takapenkkien koko

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Stargazer, 15.3.2021.

  1. Stargazer

    Stargazer 1st gear

    Tällaisesta aiheesta en löytänyt keskustelua, joten loin sille uuden ketjun.

    Olisi tarkoituksena hankkia otsikon kaltainen auto. Lähinnä tilaa tarvitaan takana paljon ja ilman penkkejä, mutta toisinaan tarvetta voisi olla myös etummaisille kahdelle takapenkille - ja ne pitäisi saada kulkemaan mukana esim. suksiboksissa, kun on reissun päällä.

    Osaako kukaan sanoa, minkä kokoinen on tuo yksittäinen penkki silloin, kun se on laitettu nippuun. Siinähän selkänoja taittuu istuinosaa vasten, ja sitten alapuolelle jää ne raudat, jolla penkki tulee autoon kiinni. Tuumailiin vain, josko löytyisi riittävän isoa suksiboksia, jonne kaksi penkkiä menisi säilöön, ja tarpeen vaatiessa ja tien päällä ollessa ne voisi laittaa autoon paikalleen.

    Samalla tietenkin kiinnostaa penkkien paino, koska bokseissa on painorajat sekä tietenkin siinä, paljonkon katolle voi laittaa taakkaa.

    Kiitos vastauksesta, jos jollakulla on tietoa!
     
  2. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Grandin vanhanmallisten irrotettavien penkkien käsittelystä saat mielikuvan, kun ajattelet raahaavasi valurautalevyillä olevaa sähköliettä.

    Mutta uudempien Grandien Stow&Go-systeemi, jolla penkit katoavat lattian sisään, on tosi kätevä. Tiloja saa muokattua reissun aikana tarpeen mukaan, eikä ylimääräiset penkit ole tiellä autossa tai säilytettävänä jossain. En tiedä, onko Chevyssä vastaavaa, Grandiin se taisi tulla n. 2004-2005.

    Video:
     
    Muokattu: 15.3.2021
  3. Stargazer

    Stargazer 1st gear

    Tuo stow & go systeemi näyttää kyllä erittäin näppärälle, ja se olisi kyllä ratkaisu omaan penkinkuljetusongelmaani, mutta harmi vain sitä ei ole kaikissa tarjolla olevissa malleissa - eikä Chevyssä lainkaan. Mutta täytyy kytätä tuota mallia, jos sattuisi sopiva vastaan. Muutoin jatkan penkkikuljetusprobleeman miettimistä.
     
    isalmela tykkää tästä.
  4. Koris127

    Koris127 3rd gear

    Täältäkin ääni Stow & Go malliselle Voyagerille. Oma vojakki on vanhempi perusmalli irrotettavilla penkeillä. Keskimmäiset kaksi on kohtalaisen helppo nostaa pois kyydistä ja jättää kotiin kun tarvii tilaa, mutta niitä ei saa suksiboksiin mitenkään. Eivät taitu kasaan ja painavat arviolta 30-40kg per kappale. Takimmaisen kolmen istuttavan sohvan oon haudannut varastoon pysyvästi kun ei ole tarvetta yli neljälle istumapaikalle. Se takimmainen penkki taittuu kasaan, mutta painaa niin paljon ettei sitä huvikseen siirtele. Seuraava käyttis itsellä on juurikin tuollanen Stow&Go Voyager kunhan vanha on riittävän loppuun ajettu. Kerran kun pääsee tottumaan oikeasti tilavaan tila-autoon jossa on tasainen lattia, niin siitä ei ole enää paluuta muihin. :D
     
    Stargazer, juko7, 12345678910 ja 1 muu tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!