Aikka Hakala R.I.P.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja TimoT, 11.4.2021.

  1. TimoT

    TimoT 3rd gear

  2. perkele

    perkele Gearhead

    R.I.P. vanha naapuri
     
  3. Ford67

    Ford67 3rd gear

    RIP Teddy Guitar. Täydellistä jenkkiautomusiikkia mies teki ja varmasti aikonaan moni aikalainen harrastuksen pariin tämän kautta ajautuikin. Sen lisäksi, että Aikan Teddy & The Tigers oli alansa paras ja uranuurtaja, välitön menestys toi Pokolle ja sen muille artisteille kauaskantoisia seurauksia:

    "Hakalan perintö elää Suomessa paitsi 1950-luvulta ammentavan amerikkalaisen juurimusiikin harrastajien keskuudessa, myös kiitollisuutena Eppu Normaalin, Popedan, J. Karjalaisen, Yön sekä Hassisen koneen ja Sielun veljien 1980-luvun suomirock-levytysten ystävien parissa: ilman Teddy & The Tigersin ensimmäisen levyn tuomaa taloudellista menestystä tamperelainen Poko Rekords ei olisi saanut niin lentävää lähtöä kuin sai.
    Vaikka Poko tunnetaan nimenomaan suomirockin jättiläisten julkaisijana, yhtiön ensimmäinen julkaisu oli Teddy & The Tigersin Boppin’. Se mahdollisti monien muidenkin mestariteosten julkaisemisen."

    https://www.is.fi/musiikki/art-2000007913011.html
     
    462857, speedy, dart -66 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  4. Asser isolohko

    Asser isolohko 1st gear

    Eikös Teddy&The Tigers ollu jenkkiautomiehiä, muistelen eka levyn yhteydessä olleen ainakin n. 74 Dodge Monacon...jotenkin muistelen, että se oli bändin tai porukan auto...Liian uusi tietysti silloin, mutta jenkki mikä jenkki, Kekkoslovakiassa.
     
  5. Jori85

    Jori85 2nd gear

    Eka keikka-autohan bändillä oli DeSoto joka sitten aika nopeasti vaihtui volkkari pakuun. Näin muistelen kerrotun bändistä tehdystä kirjassa.
     
  6. Ford67

    Ford67 3rd gear

    Mulla on odottanut tarkempaan lukemiseen aikaa sellainen kirja kuin Tiger Twist(Jari Eklund, 2003 Johnny Kniga). Käsittelee yleensäkin tuota fiftari-ilmiötä, jonka keskiössä T &T oli. Siinä on hieno kuva jätkistä 50-luvun lopun siipijenkin kanssa. En nyt tunnista mallia, mutta rekkari on NT-938, jos jollain tarkempaa tietoa siitä.

    Lisäystä vielä , että kovaa matskua ja turhan tuntemattomaksi Aikan jäljemmät yhtyeet Bad Sign ja Falcons ovat jääneet:

     
    Muokattu: 13.4.2021
  7. Ford67

    Ford67 3rd gear

    Tuossahan tuo pienellä googlettelulla:


    [​IMG]
     
    sepi-ukko tykkää tästä.
  8. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    RIP Aikka
     
  9. xp

    xp Gearhead



    Kovinta kamaa tulloin, 50's oli in ja jenkkiautokuume nousussa.
     
    sepi-ukko tykkää tästä.
  10. guru

    guru Gearhead

    hienoa musaa teki äijä
     

Kerro tästä muillekin!