Lincoln 61 - 69

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja L-R, 19.9.2015.

  1. L-R

    L-R Gearhead

    Moi
    Onko taalla kellaan kokemusta tai mielipidetta 61 - 69 Lincolneista. Onko se hyva ja helppo yllapidettava ekaksi jenkiksi? Avomalli lahinna kiinnostaisi. Onko auton tekniikassa jotain ihmeellista ja eksoottista, vai onkko ihan "perusauto"
     
  2. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Ei ole helpoimmasta päästä. Suurin osa osista on only for Lincoln, joten muista FoMoCo:ista ei apuja juuri löytyne.
     
  3. JTT

    JTT 1st gear

    Kuten vernando edellä mainitsi, ei tosiaankaan ole helpoimmasta päästä. Kannatta muistaa että kyseessä oli loistoauto, joka oli uutena yksi kalleimmista jenkeistä mitä kaupasta pystyi ostamaan. Moottori (MEL -sarja) on melko spesiaali, vaihteisto (Turbo Drive) samoin, ja perä (Dana 53) löytyy sekin vain Lincolneista. Jarrut omansa jne... Sähkölaitteita on niin että riittää. Uustuotantona ei löydy juuri mitään osia. NOS:sia ja käytettyä kyllä löytyy, mutta hinta on usein edelleen sitä loistoautotasoa.

    Toimiessaan erittän hienot kyydit antava laitos, ja hinnat maailmalla vahvassa nousussa. Täällä melkoisen aliarvostettu.
     
  4. hot rod man

    hot rod man 3rd gear

    Onkos ton ikästä lincolnia paljon suomen maassa? Esim, -66-67 continentalia?
     
  5. kerkko

    kerkko 3rd gear

    Hienoja autoja ainakin. Muutaman kerran olen kuuskolmosella päässyt ajamaan, maukasta menoa.
     
  6. Lincoln2dht-66

    Lincoln2dht-66 1st gear

    Ei ole mitenkään yleinen Jenkki auto.Minulla on ollut tuo musta -66 2d ht reilut 7vuotta.Auto on museokilvissä.
     

Kerro tästä muillekin!