Rst tiivistelistan taivutus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Kaktus, 23.4.2021.

  1. Kaktus

    Kaktus 2nd gear

    Morjens,

    Tämmöinen ongelma, kuinka saisi ikkunan "weatherstripin" taivutettua muotoonsa? Tiivisteen sisällä kulkee siis rosterilista ja sehän ei oikein taivu noin pystysuunnassa. Pitäisikö tuohon ajaa dremelillä muutama apuviiva oven sisäpuolelle jäävään osaan, jolloin saisi sieltä vähän joustoa. Tiivisteen profiili siis tuommoinen.
    [​IMG]

    Ja tuommoinen ovea mukaileva mutka pitäisi tehdä.
    [​IMG]
     
  2. Weijari

    Weijari Gearhead

    Voi tulla ns. murtokohta tai löysä siitä listasta jos tuon pystyn ajaa poikki. Onko niin Paksu ettei taivu paikalleen? Jos toi on GM-H-body / Vega, niin alkuperäinen lista on kyllä ihan taivutettu.

    Jos on pakko leikata, niin voisko sinne oven puolelle listaat aivutuskohtaan liimata jonkun muotoon leikatun pelisentukipalan taivutuskohdan yli, niin ei lähtis murtumaan?

    Btw mistä sait tuota listaa, olis tarve itelläkin. Karvat on tällä hetkellä liimavelcroa
     
  3. Kaktus

    Kaktus 2nd gear

    Toi on B-body. (delta 88) :)
    Sitä minäkin mietin, että meneekö sitten jäykkyys listasta, ruuveillahan tuo toki kiinnittyy oven sisäpuolelle alkuperäisen tavoin. Ei ainakaan käsin lähtenyt taittumaan kun hukkapätkään kokeilin, ulkopuolelle jäävä kantti vaan nyrjähti pilalle :D

    Listanpätkät tuli ihan rokkiauton bulkkitavarana. https://www.rockauto.com/en/tools/b...belt+weatherstrip+/+window+scraper+seal,12406
     
  4. f34

    f34 Double Gearhead

    Eikös tuo taivu kun 2-3 sentin välein leikkaa puoleen väliin asti.
    Kun leikkauksia tarpeeksi, niin ei tarvi taipua paljonkaan yhdestä kohtaa.
     
  5. Kaktus

    Kaktus 2nd gear

    Jotain tuommoista pitää kokeilla. Listan jos katkaisee määrämittaan niin jää vielä hyvä testipätkä tähteeksi.
     
  6. Kaktus

    Kaktus 2nd gear

    Noinhan se onnistui, muutama vekki niin sai joustoa taivutukseen ja istui paikoilleen kuin nakutettu. Eikä jäänyt veltoksi, tuo kantti pitää muodossaan.
    [​IMG]
     
    laakkius, esmi ja f34 tykkäävät tästä.
  7. f34

    f34 Double Gearhead

    Hyvä, kun onnistui.
     

Kerro tästä muillekin!