Oldsin dieselin pumpun säädöstä.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja v.vuorinen, 14.5.2021.

  1. v.vuorinen

    v.vuorinen 1st gear

    Olisiko kenelläkään tietoa oldsin 5.7 dx dieselissä käytetyssä roosamasterin jakajapumpun syötönsäätö ruuvin oikeasta/ optimaalisesta asennosta? Että kun kiristää ruuvin pohjaan, niin montako kierrosta/osa kierrosta pitää avata että "teho" olisi riitttävä ja savutus malttillinen. Tällä hetkellä olen ottanut 1/4 kierrosta auki ja kiihdyttäessä tienoo on mustassa savussa. Helppottaisi hommaa kun ei tarvitsisi moneen kertaan pumppua aukoa.
     
  2. 12345678910

    12345678910 Gearhead

  3. v.vuorinen

    v.vuorinen 1st gear

    Kyllähän se DB2:n oldseissakin on käyttetty.
     
  4. Juupes

    Juupes 1st gear

    tietääkö kukaan onko Suomessa kellään penkkiä missä näitä pumppuja pystyis ajamaan ja kuka pystyy kunnostaan ja löytyykö osia kunnostukseen,kun olis tarvetta
     
  5. v.vuorinen

    v.vuorinen 1st gear

    Minulle vanhat ja viisaat sanoivat että pohjanmaalla on paja joka osaa kunnostaa(olisiko ollut Pohjanmaan diesel?).
     
  6. speedy

    speedy Double Gearhead

    Alajärven Diesel-Korjaamo Ky
    Teollisuustie 8
    62900 ALAJÄRVI
    Puhelin: 06 5573292
     

Kerro tästä muillekin!