Moottorisaha

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja kojo, 8.1.2007.

  1. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Twentyonetwelve...
     
  2. Jotenkin tästä(kin) ketjusta on lähtenyt on laippa menemään. No jatketaan sillä:

     
  3. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Oon muuten nähny Maukan livenä silloin kun kaikki oli vielä hyvin.

    sahaaminen jatkuu, väline vain muuttuu manuaaliseksi.

     
  4. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Maukka kävi kisaamassa ammattikoulujen välisessä "bändikisassa" silloin kun moottorisahabiisi oli kuuma. Mikkelin ammattikoulu ja mikä lie 1970-luvun loppuvuosi. Voitti. Luokkakaverini Heikki K. oli ihan paskana, kun oli pienestä pitäen soittanut poikkihuilua ja vielä soitti ihan hyvin siellä kisassa. Mutku amislaiset piti enemmän bensan kärystä kuin loirimaisesta lurittelusta. Ketjua ei voittajan sahassa ollut.

    Muutama vuosi myöhemmin asuessani stadissa yhden neitosen piti tulla meille kylään illan tunteina. Oltiin lankapuhelin ajassa vielä. Alaovi oli lukossa. Meillä olisi ollut puhelin, mihin soittaa, mutta siellä alaovella ei ollut. No, tämä samainen Maukka oli tullut neitosen messissä, kuten monta muutakin soittajaa. Maukka kiipesi talon takapuolella rappukäytävään johtavien parvekkeiden rakenteita pitkin kerroksiin ja tuli soittamaan meidän ovikelloa. "Neiti odottaa alhaalla, josko pääsisi sisään".

    Tarina on suunnilleen tosi.
     
  5. Weijari

    Weijari Gearhead

    Oltiin Maukan kanssa samalla työmaalla ja kesken vittumaiseen väliin jääneen johdonvedon joku aluemestareista päätti että nyt on joku huonosti. Kaveri alkoi oikein korottamaan ääntään, johon Maukka totesi viileästi: Luulekko että tällasta stadin hurttaa paljoa hetkauttaa tollanen pikkupuudelin räksytys.. Urakoitsijapalaverit meni ihan showksi ja harjannostajaisesiintyjä meni vähän kipsiin kun maukka kiskas sahan käymään.
     
  6. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Jatketaan metsäradio linjalla....
    Karvainen metsuri etsii Partneria.
     
  7. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    Maukkaan en olekaan työmailla koskaan törmännyt. Hullujussissa soittanut Fonseliuksen Ykä on kyllä tullut vastaan, taisi av-naruja kiskoa.
     

Kerro tästä muillekin!