Apuva !!!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja naapukka, 28.3.2005.

  1. naapukka

    naapukka 1st gear

    Kevät tulee ja sitä myöten autokuume. Nyt olen iskenyt silmäni käyttöjenkkiin. Caprice 5,7 dieselillä. Pelotelkaa minut niin pahasti sen koneen heikkouksista, että tulen järkiini....
     
  2. perkele

    perkele Gearhead

    öööööö ei se kulje ainakaan??
    ja kuulemma se on väljä paska
    riittikö??
     
  3. rocketman

    rocketman Gearhead

    samalla rahalla saisit vain muutaman vuoden ikäinsen samaran :eek:
     
  4. 660

    660 1st gear

    se on surkee, ihan p...a (omalla 20000km 1/2v aikana)
     
  5. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Osta pois. Se on ainut apu autokuumeeseen.
     
  6. velsuk

    velsuk 3rd gear

    350 D on erittäin pieniruokainen ja kestää normaalikäytössä 400000km puhtaasti. Osat ovat paljon 379 halvempia. Capricen osia on joka paikka täynnä ja STW:lle on jo oma vireä klubinsakin. STW on vankka ja hyvä ajaa. Uskotko jo vai valehtelenko lisää? Jos auton oston kanssa alkaa rypistellä, jää aina hyvissä tarjouksissa kakkoseksi. Silmät kiinni ja sellainen tarjous pöytään ettei kaduta vaikka jää käteen. Katua ehtii myöhemmin.(..ja keksiä vaimolle vielä lisää selityksiä edellisten lisäksi)
     
  7. naapukka

    naapukka 1st gear

    Heh, muija tuossa just natisikin, että taasko se pitää joku "romu"... miksei sitä voi "kunnon" autoa laittaa. Ja sitähän se minäkin ,että kunnonautohan se on tarkoituskin :lol:
     

Kerro tästä muillekin!