Retrosound kokemuksia?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Wesku, 25.1.2011.

  1. Torino69

    Torino69 3rd gear

    No nyt löytyy RetroSoundin Model Two kojelaudasta. Helppo oli asentaa, mallikohtainen näytön kehyskin istui ihan ok paikalleen. Nappuloitten kanssa oli pientä jumppaa, takanappuloita piti vähän pienellä lehtiviilalla hinkata akselin reijästä jotta menivät pohjaan asti antaen etunappulankin toimia.

    [​IMG]

    Äänenlaatu ja tehot ovat ainakin minun käyttööni sopivat. Yhtään en kaipaa hanskalokerossa majaillutta Pioneeria, tai orkkis-Philcoa. Onhan se toista käyttää kun radio on käden ulottuvilla. Bassot oli alkuun hukassa, kun toiseen takakaiuttimeen joskus laitettu jatkojohto olikin navoiltaan ristissä. Hetken jo huolestuin että mitvit, mutta käyttöohjeesta löytyi maininta tuostakin mahdollisuudesta. Vanha soitin ei tuosta maindannut, Retrolle pitää olla kaikki oikein kytkettynä. Mukavasti jyskää, onhan Torinon peräkontissa hyvä kaikupohja vanhoille 6x9 Alpineille. Etukaiuttimet on jotkut heikommat vanhat Pioneerit.
     
  2. hotanpa

    hotanpa Gearhead

    Hifi kulmalta tilasin kaiuttimen 1956 fordiin. Tilaus lähti 15:30 nettikauppaan ja 11:30 seuraavana päivänä postitäti koputti ovelle kaiutin kädessä!!! Malli on RetroSound R69N. kallis, mutta hieno fiilis kun Rockabilly soi alkuperäiseltä paikalta, eli kojelaudan orkkis ritilästä. Sopii muuten heittämällä paikoileen. ja ääni? nojoo...ihan okej!
     
  3. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    Mulla on tällainen halpis mp3 player + 2 puhekelainen custom autosound 6x9" Edselissä, riittävän hyvin soi, voi ajaa vaikka 120km/h kattoauki ja musiikki kuuluu tarpeex !
    NOh, parinkuukauden jälkeen ensimmäinen USB tikku meni mykäksi...

    http://www.ebay.com/itm/Hidden-MP3-Ster ... 53fc6f4dc9
     
  4. Seevu

    Seevu Double Gearhead

    Kolmen kesän jälkeen sekoaa. Säädöt ei pysy paikoillaan ja ääni kuuluu kun soisi isosta hallista. Kuuntelen radiota puhelimen nettiradion kautta ja satunnaisesti biisejä Youtubesta.
    Halpismallissa (joka sekin vi*un kallis) huonot säädöt ja RCAt subbarille puuttuu. Omassa systeemissä takaselkänojan takana 6x9 vahvarilla, edessä erillissarjat vahvarilla ja lisänä subbari omalla vahvistimella.
    Kivan näköinen on, mutta (äänen)laatuun en ole tyytyväinen.

    -Jake-
     
  5. Make.S

    Make.S Gearhead

    Itellä nyt toinen retrorammari, ja aikas lelu vaikutelma tullut käytössä. Kyllähän niistä ihan tarpeeksi ääntä irtoaa, mutta säädöt ym. vähän rimpulan tuntuisia.
    Ulkonäkö tietty vanhaan autoon siistimpi, kuin näissä uusissa, hyvissä, halvoissa pioneereissa ym...
     

Kerro tästä muillekin!