Kokemuksia Poikoselta ostetuista?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja linjari1, 3.11.2018.

  1. mikaa7146

    mikaa7146 Gearhead

    20.5 auto saatiin kontista ulos, puuttuu sisäkaton verhoilu, muutama merkki, pyyhkijät ei toimi etc etc. Muuten auto oli ok ja siitä saa pienellä siistimisellä hyvän.
     
  2. jaj

    jaj Gearhead

    8.10.2020 ostin auton Aki Poikoselta ja yhteydenpito toimi tasan niin kauan kuin rahat oli siirretty Akin firman tilille. Auto ei ole vieläkään Suomessa eikä Poikoseen saa mitään yhteyttä. Luotettavaa autonvälitystä
     
    z 900 ja Peeaa tykkäävät tästä.
  3. z 900

    z 900 Gearhead

    Itse en ole poikoselta yhtään autoa ostanut,mutta joskus aikoinaan otin kuitenkin yhteyttä ja aikomus oli jotain hankkia. Alkoi melkoinen sähköpostittelu hänen suunnalta,hän kauppas mulle kaikkia oikeastaan mitä olin jo gragslistalta itse hylännyt. Kaikki oli hänen mielestään pikkuhommilla kuntoon vaikka jo ilmoituksessa selvis ihan toista. Lopputulos oli että yhtään autoa en hänen kauttaan hankkinut. Kaikki aikoinaan ostamani autot hankin noin 25 kpl, Minkkisen Samin Kautta .
    Kaikki autot sami kuvasi ja kaupat yleensä tehtiin ihan livenä Samin ollessa myyjän luona. Suosittelen.
     
    Muokattu: 19.9.2021
    PeteKoo ja Peeaa tykkäävät tästä.
  4. Jack

    Jack Gearhead

    Kaksi olen Poikoselta ostanut nimittäin ensimmäisen ja viimeisen.
    Epäilyttävä maku tyypistä jäi, eikä autokaan ollut kehujen mukainen, ja kuljetuksessakin oli sattunut omituinen "haaveri". Osien kanssa lupasi autella, mutta lupauksien tasolle sitten jäivät.
    Ensimmäisen vaihtoehdon mentyä sivu suun alkoi minullekin tarjoamaan jos jonkin näköistä projektia.

    En suosittele kyseistä myyjää, jos muita vaihtoehtoja on tarjolla.
     
    BB MOPAR ja jaj tykkäävät tästä.
  5. Lauriaa5

    Lauriaa5 3rd gear

    Kaveri osti auton kohta kaksi vuotta sitten, autoa ei ole saatu ja 15 000 euroa maksettu. Yhteyden pito lakannut. Sit kuulin, että Calshipping olisi takavarikoinut 2 Fordia maksamattomien laskujen takia. Tiedetään, missä auto on, koitetaan muuta kautta saada se suomeen. Todisteet löytyy että auto maksettu. Ensin pitäs saada vaan yhteys edelliseen omistajaan (puhelin ja sähköposti).

    Että silleen...
     
    Peeaa tykkää tästä.
  6. SBM

    SBM 2nd gear

    No eihän se sitten ihme olekaan ettei ihmiset saa tilaamiaan tavaroita.
     
  7. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Jännä että ku falcontista rupes paska leviämään tuulettimeen, niin täälläkin riitti porukkaa puolustelemaan kaveria, nyt ei. :poff:

    Pahoillani Lauriaa5:n kaverin puolesta, toivottavasti saa autonsa...
     
  8. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Poikosen toimintaa on ollut hankalahko puolustaa kaikki nämä vuodet, koska radiohiljaisuus on alkanut aina säännöllisesti siitä, kun rahat on lähetetty rapakon toiselle puolellle.
    Yritä siinä sitten suhtautua letkeästi, kun kymppitonnit on lähetetty, yhteydenpito on lakannut ja ainoat kontaktointivälineet puhelin ja sähköposti - joihin kumpaankaan ei vastata.

    Hyvämaineisella Falcontilla meni vissiin metsään siinä vaiheessa, kun paskaa valui jo molemmista lahkeista permannolle ja lupaukset muuttuivat katteettomuuden puolelle.
     
    Peeaa ja juko7 tykkäävät tästä.
  9. PMJ

    PMJ Gearhead

    Laittelen yv:n sulle
     
  10. Falcont tyypiltä löytyi rahaa kun täällä seinäjoella kävi kavereita hakemassa henk.koht. rahojaan takaisin.

    Kannattaisiko 10 - 15K rahan perään mennä käymään Amerikassa.
    Kummasti alkaa löytymään rahaa kun ilmestyy tontille....
     
    juko7 tykkää tästä.
  11. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Toivottavasti homma selviää. Itsellä homma venyi ja vanui yhden jenkkimyyjän kanssa. Sanoin tulevani selvittämään asiaa kaverini kanssa, kysyi milloin tulen, sanoin etten tiedä ihan tarkasti mutta "ehdimme kyllä odotella". Homma nopeutui kummasti. Lentoliput oli kyllä jo varattu.
     
  12. Lauriaa5

    Lauriaa5 3rd gear

    Ollaan saatu yhteys auton omistajaan, nyt mietinnässä myykö sen auton siellä ja palauttaa osan maksetuista rahoista tai sitten pitää hommata jollain konstilla auto suomeen. Joka tapauksessa menetetään rahaa kun Akille oli jo maksettu auton hausta. Ja auton "tämänhetkinen" omistaja Shirley vähentää omat kulunsa. Shirley ei tule luovuttamaan autoa Akille, onneksi siihen on saatu uusi Titlekin nyt hommattua. Vaha rouva noin 80-90 vuotias, kirjoittelee jopa sähköpostiin :)
     
    Muokattu: 14.7.2023
    ASaari, Roberto, potti ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  13. PMJ

    PMJ Gearhead

    Tarvitsetko jeesiä rapakon takana, mikäli niin ota yhteyttä. Mulla asuu veli tuolla San Franciscon kupeessa ja laitamme noin kerran vuodessa kontin tulemaan.
     
    Peeaa tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!