Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. Isamu

    Isamu 3rd gear

    Tätä usein ihmetelly itsekin ja varmaan tuo sun veikkaus on kohtuu tarkka.
     
    impala-63 tykkää tästä.
  2. teddy99

    teddy99 Gearhead

    Matemaattinen lahjattomuus syynä? Tai osittainen aivokuolema? No tuossa se on sentään kerrottu ilmoituksessa, että ilmoitettu ajokilometrimäärä on maileina. Pari kertaa on käynyt niin, että toiselle puolelle Suomea mentäessä vasta paikanpäällä selviää, että auton ilmoitettu KILOMETRIMÄÄRÄ onkin lukema mailena. No arvaa kiinnostiko tämän jälkeen auto, josta ilmoitettu ajetun 189000 km, joka jo oli mielestäni hieman liian paljon, niin paikanpäällä selviääkin, että sillä on ajettu sama lukema maileina, eli 302000 km..... :wc: Myyjä kai niin pösilö, ettei tiedä mikä maili on. Varmaan liikennevalvonnassa poliiseilla mieleeenpainuvia hetkiä ja varmaan oikeuslaitosta kuormittaa nämä pösilöt, jotka inttää varmasti ajaneena 100 km/h rajoitusalueella mittarin mukaan just alle 100, ja kiistää tiukasti sen, ettei varmasti ole syyllistynyt ylinopeuteen....
     
    impala-63 tykkää tästä.
  3. Kemer

    Kemer 2nd gear

    Mun mielestä jos reilusti ilmoittaa yksikön,olipa nyt mailia,kilometriä tai vaikka gallonoita näistä yleisimmistä mitä nykyään vielä käytetään maailmalla yleisesti,niin asia lie ymmärretty molemmin puolin ja kuka selkokielisemmäksi itselleen vieraamman suureen haluaa osannee muuttaa ne jos tarvis.
    Vanhoissa jenkeissä ei varmaan löydy namikkaa millä yksiköt vaihtuu nätisti maileista km tai F to C kuten nykyautoissa:eek::eek:..kääk eli mitäs nyt tehdään?

    Lämpö,bensa kuin öp-mittarissa löytyy onneksi myös monikansallinen vihreä,keltainen ja punainen alue jota voinee käyttää osviittana vaikkahan lukemat ois kyrilisin kirjaimin ryssän asteikolla.

    Mittarilukemat on mittarilukemia ja vanhoissa autoissa tarviisi olla kierrosnumerokin monesko rinki menossa,monesko mittaristo tai paljonko huijattu ruuvaamalla vaikkapa saksantuonneissa.
    Jenkkien kanssa touhunneilla mailit ei pitäisi olla vieras käsite,sama juttuhan se ilmoitetaanko kuutiotuumina vai litroina ja sekin mennee tajuntaan oikein hyvin ilmoitettiinpa kone 5,7l tai 350cid.
    Ruotsissa myytävät autot omaavat taasen mil lukeman joka sekään ei ymmärtämätön mittayksikkö täällä naapurimaassa kun googlaa.
    Valtava ongelma kerrassaan mailit vaiko km,toinen juttu toki jos ei ilmoiteta ollenkaan mikä yksikkö kyseessä mutta ainahan voi kysyä..
     
    Muokattu: 18.10.2021
  4. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Taas on näemmä yhdenvertaisuusvaltuutetulla ja tasa-arvovaltuutetulla ja ties millä blaablaavaltuutetulla visainen pähkinä purtavaksi.
     
  5. Isamu

    Isamu 3rd gear

    Kruunusaari, Rollercam ja Peeaa tykkäävät tästä.
  6. Cocco Bill

    Cocco Bill Gearhead

    Hurja on hinta tuon koriselle jopa avona olipa miten hieno tahansa tai miten paljon uusittuja osiakin mutta luulenpa että alkuperäistä ja erityisen hienokuntoista moista metsästävä haluaa mieluusti tuohon rahaan alkuperäismaalissa olevan yksilön monestakin syystä jolloin voikin kysyä miksi noin vähän ajettu on pitänyt maalata jo uudelleen kun eihän tuo edes kovin vanhakaan museoautona?
     
  7. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Tuon ajan GM-maalit on vähän sellaisia, ettei niitä pelasta ajan hampaalta edes huolellinen vahaaminen.

    On noita jo jenkeissä tuollaisilla pyynnöillä.
     
    daavid-son tykkää tästä.
  8. Cocco Bill

    Cocco Bill Gearhead

    Onpa varmaan ja on varmaan puolet halvempia jos tuosta kalliimpiakin,Camaroja lienee ns riittävästi kotimarkkinoille syydetty aikoinaan myös tuota korimallia ja jos puoletkin säästynyt 3gen erikoismalleista(Z,IROC jne) ja siihen ne perusmallit päälle niin taatusti löytyy hyvin alkuperäisiä minimaalisesti ajettuja maaliaan myöden orkkiksia 1 omistajalta kaikkien lappusten kera mitä auton mukana seurannut ostohetkestä alkaen tähän päivään olipa maalin laatu alunperin huonoa tai hyvää,onhan tallitkin yleisiä myös sielläpäin suojaamaan siltä mikä kussakin paikassa murheena kylmästä auringon paahteeseen.
    Pyydellä saa ja toivotaan toki että löytää uuden kodin eikä katsella länsinaapuriin jossa Camaroita piisaa sielläkin moninkertainen määrä meikäläisiin.
     
  9. JJ

    JJ Gearhead

    Oisko sama peli ollut aiemmin 17800€ pyynnillä yksityisellä myynnissä.
     
  10. Isamu

    Isamu 3rd gear

    En yhtään ihmettelisi kun on tämän vuoden seuraillut hintojen kehitystä ja seilaamista.

    Tiedä häntä menikö se täälläkin ihmetelty punainen korinvaihto chevelle kaupaksi jonka hinta eli ylöspäin aika tavalla kun myyjä vaihtui.
    Tais olla jopa niin ettei uudessa ilmoituksessa edes mainittu kyseessä olevan korinvaihto.
     
  11. KKOSKINEN

    KKOSKINEN Gearhead

    3gen Camaroiden kanssa kannattaa olla tarkkana kun myytävänä on IROC-Z. Ei ne kaikki ole. En viittaa tässä kyseiseen yksilöön vaan yleisesti.
     
  12. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    Jep, varmasti yli puolet on feikkejä. Kantsii tarkistaa ne koodit siitä keskikonsolin tarrasta.
     
  13. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

  14. Rautamäki

    Rautamäki 3rd gear

    kad_boost tykkää tästä.
  15. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Mielestäni hieno vuosimalli.
    Tais olla just Kiteellä myynnissä hintaan 12000, sitä ennen oli jonkin aikaa jossain Helsingin lähellä, sitä ennen ehkä jossain Lahden maisemissa.
    Sen muistan et varastettiin siellä Uusimaalla ollessaan ja omistaja kuulutteli jenkkiautoryhmissä tuon perään. Punainen osa maalattu siihen aikaan, ennen oli kokomusta tai harmaako tuo on.
     
  16. markoyt

    markoyt 3rd gear

    Tuliko onnistumisen tunne...
    Vetääkö taas joku nokkansa rullalle ???
     
    Rollercam ja isalmela tykkäävät tästä.
  17. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Aika hyvää pohdintaa, ei kuitenkaan onnistunut kaivamaan nenää oikealla tavalla.
     
    Rollercam tykkää tästä.
  18. litres

    litres Gearhead

    Onhan toi rollercam kirjoittajana ihan omaa luokkaansa, jokainen voi
    olla omaa mieltänsä sisällöstä:cool:
     
    Peeaa ja Rollercam tykkäävät tästä.
  19. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Jätkät väittelee Autotuojat yhdistyksen maksetun mainoksen kanssa.
     
    Slant Sickness tykkää tästä.
  20. Imusihti

    Imusihti 3rd gear

    Seevu ja Rollercam tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!