summitilta tilaaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja hillbilly, 20.9.2011.

  1. Procharged Vette

    Procharged Vette 3rd gear

    Summitista on tullut ykköskauppa ainakin minulle. Myös Jeg's on nopeudessa ja palvelussa yhtä hyvä. Syksystä lähtien 6 kpl paketteja tullut Summitilta DHL toimittamana. Jokainen on tullut hienosti kotiin ja seuranta kännykällä toimii myös. Ehkä parasta DHL toiminnassa on tullauksen hoito, tulee tekstari ja sitten linkki jossa hoitaa tullilaskun kätevästi kännykällä ja aikaa menee n. minuutti tai kaksi. Jälleen sanottava että mielellään ostaisi kotimaasta, mutta se ei vaan ole mahdollista koska tavaraa on hyllyssä niin rajoitetusti.
     
  2. speedy

    speedy Double Gearhead

    Summilta pikkupakettien rahti on kallista suhteessa isompiin, jegsillä on melko suolaset rahtihinnat.
     
  3. Procharged Vette

    Procharged Vette 3rd gear

    Totta puhut. Viimeisin tilaus: osat 9,98 usd, rahti ja tulli 104 €. Maksoin siis yli kymmenen kertaa enemmän kuin virkaveli Ameriikassa tiskillä. Mutta eihän se niiden vika ole että asumme Suomessa. Minulla ei ole kovin paljon vaihtoehtoja mikäli haluan kampetta pihaan kohtuu ajassa. Kannet tuli Jeg'siltä, rahti 286 usd.
     
  4. sbm396

    sbm396 Gearhead

    Rahtihinnat on kyllä nousseet rajusti 9-10 vuotta sitten tuli Summitilta iso paketti 40-50kg rahti 300e
     
  5. Stang 72

    Stang 72 3rd gear

    Jegsiltä tullut muutamia nokka aksiloita ja nostajia, niiden rahti n. 60 jos tilaa saman niiden eBay storesta rahti 40, mutta kestää pari päivää kauemmin kun tulee eri kautta.
    Summitilta katoin kirjaa niin 20 + 80, amazonilta sama 20+20.
     
  6. Procharged Vette

    Procharged Vette 3rd gear

    Nyt on Fedex saanut paketteihin vihdoin vauhtia. Nyt toimii kuten pitää. Maanantaina Summit lähetti öljypohjan, tänään tuli jo kotiin, neljässä päivässä perille !
     
    faffeli tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!