110 vuojen kaakku kolarista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja tapsah, 14.12.2021.

  1. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Osaamattomuutta vai tahallista laiminlyöntiä, testeissä kusettamista, ylinopeuden ajamista, jarruttomuudesta huolimatta jatkoi ajoa, ei ajanut hiekkapenkalle vaan muita autoja päin? Ja kuski on siis uhri? Sillä oli monta tilaisuutta olla ajamatta tota kolaria. Tietoiset valinnat silti johti siihen kolariin.
     
    Inlinee tykkää tästä.
  2. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Todennäköinen kuubalainen maahan tavalla tai toisella maahan päässyt, joka on nauttinut olemattomasta toimeentulotuesta ottamalla vastaan homman joltakin, joka ei liikoja papereita kysele. Osa noista syytekohdista on olettamuksia. Kuolleita tuli. Joku tuomio on aiheellinen. Ehkä se olisi voinut olla vuoden tai muutaman vuoden mittainen. Mutta siis lopuksi ikää liittovaltion kustannuksella vankilaan, missä ei tuota mitään. Ei mun mielestäni kauhean tehokasta. Siks toisekseen tosi kovat tuomiot tekevät rikollisten toiminnan tosi kovaksi. Kiinni ei kannata jäädä, elävänä ja jos melkein kaikesta saa lopuksi ikää "kaakkua", niin tappaa ja ryöstää sitten kunnolla, eikä näpertele. Saatte olla eri mieltä, annan luvan.
     
    leemu tykkää tästä.
  3. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Pitäiskö liittovaltion siis vielä tehokkaasti hyödyntää tätä sankaria? ei riitä että se on pois tappamasta muita?

    Se on mahdollista että kovat tuomiot voi koventaa meininkiä, mutta eipä tuo paapominenkaan oikein näytä toimivan jos tapaus on hankala. Suomessakin lukuisia murhaajia jotka ovat murhanneet heti uudestaan vapauduttuaan. Murhaisko ne vähemmän jos sais vaan vuoden tuomion? 110v tuomiolla ne ei todennäköisesti murhais ainakaan enempiä.
     
    Inlinee tykkää tästä.
  4. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Muutama sata dollaria päivässä kuluilla yksityistä täysihoitoa esimerkiksi viisikymmentä vuotta. Maalla, jolla ei ole varaa äitiyspakkauksiin, äitiyslomiin, vanhempainvapaisiin, ilmaiseen lukio-opetukseen, likipitäen ilmaisiin yliopistoihin on vara pitää väkeä jonninjoutavina kopeissa.USA:lla menee enemmän rahaa vankiloihin kuin koulutukseen. Ja se näkyy kaikkialla, jopa niiden tuotteissa.
     
  5. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Vankiloiden yksityistäminen ja kaupallistaminen vääristää kyllä asioita ja paljon.
     
  6. kustomkuuppa

    kustomkuuppa Gearhead

    Näyttääpä vääristävän sekin, että vankilat maksetaan verorahoilla joita pitää aina säästää ja vakuutusala, turvallisuusala (vartiointi, hälyttimet, lukot. töhryjen putsaaminen jne) ovat yksityistä bisnestä joka voi sitä paremmin mitä enemmän rötöstellään. Näiden alojen ihmisille nykytilanne on hyvä ja kai se tuottaa verotulojakin, kuluttajana ei ilahduta maksaa vakuutuksia tai sitä että se hävikki ja vartiointikulut ym. leivotaan mukaan kaikkeen mitä kaupan kassalla maksaa.
     
  7. tapsah

    tapsah 2nd gear

    ei liity tähän tapaukseen mutta liippaa läheltä Jerymy Devitte seikkailee youtubessa...
     
  8. tapsah

    tapsah 2nd gear

    jos nyt jotain kiinnostaa tää tapaus niin you tubesta löytyy analyyssi "110 year sentense for killer truck descent", asialla päälääkäri mutta paljon teknikkajuttuja mukana.
     
  9. karpo29

    karpo29 3rd gear

    Slant Sickness tykkää tästä.
  10. tapsah

    tapsah 2nd gear

    ^jos oikein ymmärsin niin toikin voi vielä hovissa muuttua...
     

Kerro tästä muillekin!