Canadan rekkakuskeilla hurja meininki

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Ratrod34, 28.1.2022.

  1. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Samaa mieltä, kyseinen protesti vetää itse altaan maton pois ja saa hallituksen vain nauramaan sille, se "bile-harakka" etunenässä...muutenkin miten korona ja rokotukset liittyy tähän ?

    Mitkä ihmeen "pakko rokotukset" ? Missä sellasia on ? :odeek:
    Ongelmahan on se kun tietyt idiootit eivät ota niitä rokotuksia joita tarjotaan, vieläpä ilmaiseksi.
    Lasken lähinnä samaan kastiin kun ne sillalla istuneet tyhjäntoimittajat.

    Polttoaineveroa alas ja hallitus pihalle niistä olen täysin samaa mieltä, mutta noista rokotuksista en todellakaan...
     
    SS66, three hundred, Hoovee ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  2. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Ei välttämättä, koronaan liittyvät rajoitukset saattavat poistua jo ensi kuussa, oli mielenosoituksia tai ei. Sitähän voisi sitten rummuttaa komeana voittona.:D

    Tuo koronahörhöily kyllä karsii merkittävästi osallistujia, eihän semmoisessa porukassa ilkeä naamaansa näyttää, ja loppujenkin vaatimusten uskottavuus meni sitten siinä samalla. Kas kun ei samalla vaadita 5G:n kieltämistä.
     
    Nuba, Turbiini ja Blue Oyster tykkäävät tästä.
  3. Swinger

    Swinger Gearhead

    Kanadan mielenosoitus on koronarokote pakko vastaan, siellä ei polttoaineen hinnasta mieltään osoiteta. Eli siellä kun nää kaverit suhaa usa-kanada väliä niin kaikki rajan ylittävien pitäisi olla rokotettu tai ajot loppuu siihen

    suomessa pakko rokotus on tulossa koskemaan hoito henkilökuntaa ilmeisesti helmikuun alussa. Eli jos et ota rokotetta, menetät duunisi.

    Suomessa otettiin mielenosoitukseen lisäksi polttoaine ja vielä hallituksen ero.

    Itselläni on kaksi rokotetta ja meinasin kolmannen hakea, mutta siihen päättyy se. Pakko rokotuksia vastaan olen kyllä varsinkin kun tämä korona ei ole niin tappava tauti että sen takia pitäisi kaikki rokottaa.

    Joskus oli kova laki sarjassa jakso missä äiti ei antanut rokottaa lastaan jotain tautia vasten kun uskoi että rokote on pahasta ja teki sen rakkaudesta omaan lapseen, mutta lapsi saikin tartunnan ja kuoli. Oliko Äiti syyllinen? Tai jos lapsi olisi kuollut rokotteeseen tai saanut elämän pilalle laittavan oireen ni mikä olisi teidän mielestä hyvä keino korjata vääryys?
     
    Blue Oyster tykkää tästä.
  4. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Olisin ehkä mukana jos homma koskisi polttoaineen hinnankorotuksia mutta korona-foliohatut on niin sakeaa sakkia juttuineen että en halua olla missään tekemisissä vaikka joissain asioissa olenkin samaa mieltä.
    Kukaan ei saa potkuja, ei vaan saa enää työskennellä riskiryhmään kuuluvien eli käytännössä immuunipuutteisien kanssa. Tätähän on ajettu jo vuosia, ei tää liity pelkästään koronaan.
     
    Muokattu: 31.1.2022
    hartsa69, three hundred ja Swinger tykkäävät tästä.
  5. redneck1

    redneck1 Gearhead

    Suomessakin kun kaavaillaan vastaavaa niin kumma juttu että koronarajoitusten purkua ja bensanhinnan laskemista vastustetaan samassa, jos olen näin ymmärtänyt. Bensan hintaa voin protestoida, mutta en rajoitusten purkua. Liian vähän koko ajan ollut rajoituksia ja niitä on koko ajan purettu etuajassa löysäillen, ja sen jälkeen korona aina pompannut.

    Minäpä protestoin rajoitusten tiukentumisen puolesta.:D
     
    leivonharri tykkää tästä.
  6. Swinger

    Swinger Gearhead

    Mä olen tähän päivään asti onnistunut jättää kommentoimasta sun juttuja, mutta sen verran kommentoin nyt että sä:

    - Voit jatkaa rajoittimista kotona niin pitkään kun haluat—) suomi on hieno maa kun ne maksaa toimeentulon kotona olioillekkin
    - voisit rajoittaa kirjoittamista tänne od:lle
    - voisit rajoittaa kellariin kirjoittamista —) molemmissa ryhmissä kaikki arvostaisi sitä
    - voisit liittyä koomikko Iikka kiven fb ryhmään ja rajoittaa sen kirjoittamisia
     
    J.J. Laakso ja kad_boost tykkäävät tästä.
  7. fsvaasam

    fsvaasam Gearhead

    Ai niinku miten? Virus on levinnut passeista ja rokotteista huolimatta. Vai meinasitko että on kannattavaa ottaa kaikki "vapaudu vankilasta kortit" mitä meille ylhäältä tarjotaan valtiontalouden nimissä vaikka ne olisi hyödyttömiä siihen mihin ne on alunperin luotu.
     
    J.J. Laakso, kad_boost ja Swinger tykkäävät tästä.
  8. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

  9. redneck1

    redneck1 Gearhead

    Olen rajoittanut kirjoittamista jo nyt. Tämä viesti poikkeus.:p

    Valitettavasti rajoitukset on niin löyhät että tässä joutuu melkein joka päivä mennä kouluun altistumaan. Ikinä ei ole ollut suurempi riski saada koronaa ja se on vain ajan kysymys milloin sen saan minä ja moni muu kanssa olija. Jos korona-rajoitukset tuo lisäkuluja valtiolle sen takia että ihmiset on kotona niin onhan etätyöt keksitty (ei kaikkiin ammatteihin) ja moni yrittäjä pärjää silti vaikka tulot tippuisi asiakkaiden vähentyessä. Jos ei, niin loppu olisi voinut tulla muutenkin. Suomalaisella sisulla pärjätään, ensiksi rajoitukset ja sen jälkeen vapaa elämä ja Suomen rajat kiinni ettei korona tule ulkomailta takaisin. Ei tule onnistumaan kuitenkaan, mutta aina kannattaa yrittää ainakin vähentämään.

    Vasta koronaa ollut sellaset 2-vuotta Suomessa, rajoitukset vaihdelleet, mutta paljon Suomessa on muutakin tekemistä siellä rajoitusten ulkopuolella. Moni kun tuntuu repivän pelikalsarinsa heti kun esim. tulee jollekin tapahtumalle peruutus. Ikään kuin elämä kaatuisi siihen. Itsekin kohdannut useita peruutuksia, mutten siitä ole enempää raivostunut.
     
    leivonharri tykkää tästä.
  10. Swinger

    Swinger Gearhead

    En kyllä ymmärrä tätä rokotepassi hommaa kanssa että millä tavalla se estää viruksen leviämisen. 2 rokotetta niin tässä tätä koronassa kirjoitellaan.. ehkä se passi olisi estänyt sen tartunnan.

    Jos näistä rokotteista on se hyöty että tauti on normi flunssa ni ehkä ne kannatti ottaa, mutta kannattaako maailmaa pitää jumissa reilun 2v ni onkin eriasia.

    Sanna purkaa kaikki rajoitukset helmikuussa pois tämän päivän tiedossa.

    Go Sanna.. vielä ku laskee polttoaineen hintaa -50% se on silloin Hurraa Sanna ja vielä ku eroaa ja hajoittaa hallituksen ennen perjantaita ni se on Yippee Ki Yay Sanna!

    Silloin ei tarvii lähteä convoyn kohti hesaa
     
    deeäxä tykkää tästä.
  11. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    No ei kai tätä tarvi enää rautalangasta vääntää, ja varsinkin rokotevastasten kanssa väittely on muutenkin turhaa ajan haaskausta.
     
    B494, Nuba, jakulepi ja 1 muu tykkäävät tästä.
  12. Nupa

    Nupa Double Gearhead

    Canberrassa tapahtuu myös jotain.
     
  13. fsvaasam

    fsvaasam Gearhead

    En itsekkään viitsi asiasta enempää vääntää enkä ole edes rokotevastainen. Tämä koko korona hysterian ja rajoitteiden logiikka ontuu vaan niin pahasti että kummastuttaa näiden passien puolustajat vaikka ne on osoittaneet hyödyttömyytensä.
     
    J.J. Laakso, deeäxä ja Swinger tykkäävät tästä.
  14. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Koko korona-aikana rajoitukset on ollut hetkittäin melko turhia, kun ihmiset ramppaa ulkomailla ja tuo sieltä uusia variantteja melkein joka kuukausi. Nytkin rajoitukset on jopa kovat ja melkein kymmentä tuhatta tartuntaa per päivä. Tavallaan kertoo sen, että aika moni kipeänä yskii menemään joka paikassa, välittämättä muista ihmisistä paskan vertaa.

    Noh, eipä taas omaa elämää rajoitukset ole oikeastaan paljoa rajoittaneet, samanlaista työpaikan ja kodin välillä surffaamista se on, kuin aina ennenkin.

    Jokainen saa olla miten rokotevastainen tai pakotevastainen, eläkööt omaa elämäänsä, kunhan ei salaliittoteorioillaan, puoleen tai toiseen, pilaa ystävyyssuhteitaan.
     
    Swinger ja three hundred tykkäävät tästä.
  15. fsvaasam

    fsvaasam Gearhead

    No niinpä. Ikinä ihmiskunnan historiassa olla vielä keksitty täydellisesti toimivaa rokotetta influenssaviruksiin niin miksi olisi nytkään parissa vuodessa hätäisesti. Se mitä ei ole koskaan tapahtunut on näin massiivinen testausbuumi. Sopassa kun on mukana epävarmat testausmenetelmät ja alati muuntuva virus niin montako vuotta vielä tarvitaan että viimeisetkin epäilijät viitsii luovuttaa että ei me voida asialle yhtään mitään. Toki helvetin hyvä politiikan tekoväline tämäkin kriisi on ketkä sellaista osaa hyödyntää.
     
    J.J. Laakso, kad_boost ja Swinger tykkäävät tästä.
  16. Swinger

    Swinger Gearhead

    Asioistahan saa olla erimieltä ja niistä keskustella tarvittaessa, mutta se ettei jaksa rautalangasta vääntää asiaa ni kertoo ettei halua itse ymmärtää toista näkökantaa.

    Tässä asiassa ymmärrän ne ketkä ei halua ottaa rokotetta mutta ymmärrän niitäkin ketkä haluaa. Kuten ylempänä kirjoitettiin ni ei ole keksitty vielä flunssaa toimivaa rokotetta ni miksi tää olisi parempi.

    maailma on täynnä pelkoa eriasioista, kuten viimme vkolla hesassa piti päiväkodin piha sulkea tai teippittää osittain umpeen ku pihalla oli liukasta ja muksut ois voinut kaatua..
     
    Peeaa tykkää tästä.
  17. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Oletin että suurinpiirtein kaikilla on tiedossa ettei tämän omikronin kanssa ole tavoitteenakaan estää rokotuksilla tartuntoja kuten deltan kanssa oli, vaan estää vakavaa tautimuotoa.
    Sama pätee rokotepassiin, sillä pystyttäisiin välttämään sitä ettei rokottamattomat pääse jokapaikassa altistumaan siihen vakavaan tautimuotoon, ja passi lisäisi rokotusintoa.

    Tartuntoja saakin tulla runsaasti jotta laumasuoja vahvistuu, mutta ongelma ovat rokottamattomat jotka työllistävät sairaanhoitoa, siitähän tässä kaikki kiikastaa.

    Kannattaisin protestia rokottamattomuutta vastaan!

    Siinä nyt vielä sitä pyydettyä rautalankaa, vaikka nämä samat asiat on voinu jokainen lukea muualta jo sataan kertaan.
    Ja valitettavasti en aina ymmärrä sitä toista näkökantaa, vaikka haluaisinkin.
     
    B494, jakulepi, SS66 ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  18. Swinger

    Swinger Gearhead

    Kukaan ei saa potkuja, ei vaan saa enää työskennellä riskiryhmään kuuluvien eli käytännössä immuunipuutteisien kanssa. Tätähän on ajettu jo vuosia, ei tää liity pelkästään koronaan.[/QUOTE]

    Ei ihan potkuja ilmeisesti olla antamassa mutta tarjotaan duunia ilman palkkaa
    https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008579062.html
     
  19. Swinger

    Swinger Gearhead

    kyllä mä ymmärrän mitä tolla haetaan ja olen rokotteet ottanut mutta silti olen hivenen rokotevastainen pakko rokotuksien suhteen.

    onhan siellä sairaala hoidossa ollut koko ajan myös rokotettujakin ihmisiä. No anyway, omalta osaltani kuitenkin olen tyytyväinen jos pääsen koronasta näin helpolla kahdella rokotteella.
     
  20. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Ei ihan potkuja ilmeisesti olla antamassa mutta tarjotaan duunia ilman palkkaa
    https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008579062.html[/QUOTE]
    "Jos ehdot eivät täyty eikä vaihtoehtoista työtä löydy, on työnantajalla oikeus keskeyttää palkanmaksu. Laista saa poiketa vain ”erityisestä syystä”."
    Ensisijaisesti etsitään korvaavaa työtä ja jos sitä ei millään löydy on vaihtoehtona että palkanmaksu keskeytyy. On siinä aika monta mutkaa rokotuksesta kieltäytymisen ja palkanmaksun keskeytyksen välillä jotka on kyllä vedetty suoraksi kun asiaa vastustetaan.
     

Kerro tästä muillekin!