Canadan rekkakuskeilla hurja meininki

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Ratrod34, 28.1.2022.

  1. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Canadan pääministeri vs pieni foliohattu vähemmistö

     
    Nuba ja Nupa tykkäävät tästä.
  2. three hundred

    three hundred Gearhead

    Täytyy toivoo et ei kukaan tarvi ensihoitohenkilökuntaa tai pelastushenkilökuntaa ……Kyllä on varmasti paljon sijaiskärsijöitä…..
     
    Nuba tykkää tästä.
  3. teddy99

    teddy99 Double Gearhead

    Kai ne ovat ilmojen viiletessä menneet kuljetusalalle töihin, kun kadulla makaaminen alkoi olla tylsää? Ja rekan ohjaamoista löytyy se kovasti kaivattu ilmastointilaite... Kun niin pahoittivat mielensä kun poliisiauton sikaosastolla ei ollutkaan ilmastointilaitetta...
    (Nimimerkillä henkilö, jonka hengen on nykylääketiede pelastanut useammankin kerran. Sis. myös rokotteet)
     
    vernando de hoto tykkää tästä.
  4. Nuba

    Nuba 1st gear Bannattu

    Hurjaa on meininki Canadassa. Aivan hirveän hurjan hurjaa. Eri ääniset rekkatorvet soi, vilkut vilkkuu ja osataan ajaa rekkoja jonomuodostelmassa pitkänä letkana. Tosi tosi hurjaa :D!

    Rokoteasiantuntijoina toimivat kanadalaiset rekkakuskit jakavat rekkoja ajamalla syvää asiantuntemustaan virologiasta sekä ihmisen biologiasta ylipäänsä.

    Laittakaa kanadalaisen rekkamiehisyyden Youtube-propagandavideoista äänet pois, eli kuunnelkaa ilman taustamusiikkia niin on yksi tunteisiin vetoavaan propagandaan kuuluva elementti pois pelistä. Ehkä se järjen ääni kuuluu sen jälkeen vähän selkeämmin itse kullekin.

    Tulee hieman mieleen trumpestereiden Capitol Hillin vastaava tempaus. Lopputulemahan siitä laajemman väkivallan :poff: kanssa flirttailusta oli, että demokraattisen oikeusjärjestyksen :webmaster: mukainen presidentti (Joe Biden) pääsi lopulta hoitamaan omaa presidentin virkaansa. Mutta toki vain väliaikaisesti (6 vuotta), koska jenkeissäkin on vielä kapinayrityksistä huolimatta jonkinasteista demokratiaakin jäljellä.

    Trumpesteri-kapinoitsijat :argue: taasen pääsivät linnaan eri pituisilla lainkouran tuomioilla :webmaster:. Hekin toki omassa linnassaan vain väliaikaisesti joitain vuosia, aivan kuten presidentti omassaan :D.

    Muistakaa ostaa paljon kaljaa ja popcornia Convoy Finland 2022 häppeningin seuraamista varten :cool:! Näitä Suomi-kapinallisten hurjan hurjia Suomi-bileitä on hyvä seurata sopivan "turvavälin" matkan päästä etänä kotisohvalta :D.

    PS: Luottakaa AINA virusasioissa kanadalaiseen rekkamieheen :rolleyes:. He tietävät virusasioista paljon enemmän kuin terveysviranomaiset, lääkärit tai vaikkapa immunologian asiantuntijat :p.
     
    Muokattu: 1.2.2022
    karivanner1, SS66, homer ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  5. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Kyllä tämä tosiaan aika hurjaksi alkaa mennä kun salaliittoteorioihin uskovat foliohatut lisääntyy ihan räjähdysmäisesti.
     
    Isamu tykkää tästä.
  6. Tunaman

    Tunaman 3rd gear

    Joo, nämä foliohatut varmaan luulee että on olemassa rokotteita jotka estää saamasta virusta ja levittämästä sitä.
     
    dbltrbl, Isamu, J.J. Laakso ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  7. homer

    homer Double Gearhead

    Ei kai noita loppujen lopuksi nyt kovin paljoa ole. Ovat vaan äänekkäitä ja aktiivisia.
     
  8. Isamu

    Isamu 3rd gear

    Tällainen tuli vastaan facebookin ihmemaailmassa ja oikein osuva kuvaus menosta.

    "Koronadenialistit ja äärioikeistolaiset ovat lyöneet "viisaat" päänsä yhteen, ja päättäneet järjestää Helsingissä perjantaina 4.2 samalaisen rekkarallin, kuin Kanadassa oli muutama päivä sitten. Tarkoituksenaan sulkea Helsingin liikenne niin pitkäksi aikaa, kunnes heidän kolmeen vaatimukseensa on suostuttu: 1. Hallitus eroaa 2. Bensan hintaa lasketaan 50% 3. Koronarajoitukset poistetaan kokonaisuudessaan.
    Mielenilmauksen järjestäjät saivatkin nopeasti valtavan määrän ihmisiä somekanavilleen. Mutta kuten joka kerta, äärioikeisto Suomessa ei kykene organisoimaan mitään ilman riitelyä ja atomeiksi hajoamatta. Olen seurannut tapahtuman järjestelyjen edistymistä twitterin kautta, kun muut ovat seuranneet tiiviisti heidän somekanaviaan. Tähän siis pieni tiivistys, kuinka tilanne on tähän mennessä edennyt:
    Nimimerkki "Annika Finland" otti vetovastuun viestinnästä ja järjestelyistä. Ensimmäiset julkiset ulostulot mielenilmauksesta ovat mainoskuvat, joissa pääministeri Marinin yli on ajamassa rekka. Järjestäjät ovat perustaneet Facebook ryhmiä ja telegram chatteja. Lehdistö ja poliisi huomioivat tapahtuman, koska ryhmät keräävät nopeasti paljon jäseniä.
    Tässä välissä kohderyhmän messias Ano Turtiainen ilmaisee, ettei anna tapahtumalle tukeaan. Osa Vkk-puolueen edustajista jatkaa tapahtuman tukemista.
    Seuraavaksi alkaa tapahtuman tarkempi suunnittelu. Järjestäjät luovat avoimen Google docsin ja jakavat sen ryhmissään. Koska docs on avoin, se tarkoittaa, että sitä pääsee muokkaamaan kuka tahansa. Tämä ei jää luonnollisesti internetiltä huomaamatta, ja pian suunnitelmat ovat uudessa uskossa. Tässä pieni pätkä uudesta versiosta:
    "Kokkoonnumme tosijjaa tuotanuinnii 14.3. klo 4.20 Ylöjärven Kitymarketin tai Risman tai Motonetin (oispa Ylöjärvellä Kärkkäinen) puoleisella narkkipaikalla. Huolehtikaa peräpäänne siten, että narkkipaikalle mahtuu mahdollisimman monta osallistujaa. Yks Jani pitää goatseohjeistuksen, jossa kerrotaan kuinka edetään Helsinkiin mahaplätsiä käyttäen. Aukottomat ihmiset (muumit) ohjataan paikan päällä aukollisiin, joissa on vapaita paikkoja."
    Tämä ei vielä rekkarallia lannistanut, ja tulitukea satoi MV-lehden nykyiseltä päätoimittajalta, Donetskinissa asuvalta Janus Putkoselta. Putkonen piti netissä livelähetyksen, jossa ehdotti että rekkaralliin saapuvat laittaisivat autonsa lumeen ja jäädyttäisivät ne paikalleen ja rakentaisivat Helsinkiin lumilinnoja ja igluja, joista heittelisivät poliiseja lumipalloilla ja vesi-ilmapalloilla, jolloin poliisin olisi pakko taipua mielenosoittajien vaatimuksiin.
    Järjestäjät ottivat vihdoin yhteyttä poliisiin, jotta mielenilmauksen järjestämisestä voitaisiin sopia. Järjestäjä kuitenkin luuli, että kyse oli heidän asettamien ehtojensa neuvottelusta. He juhlivat, että oikeastaan mielenilmaisua ei ehkä tarvitse järjestää, koska poliisi olisi valmis noudattamaan ehtoja. Eli että istuva hallitus eroaisi, kaikki rajoitukset poistettaisiin ja bensan hintaa laskettaisiin puoleen. Kyseinen henkilö luonnehti itseään kokeneeksi mielenilmauksien järjestäjäksi.
    Jossain välissä on osa ryhtynyt epäilemään, onko ryhmään kenties soluttautunut antifasisteja. Jokunen miettii, onko koko tapahtuma antifasistien ja elokapinan juoni. Sisäisiä riitoja syntyy. Pääjärjestäjä "Annikaa" ryhtyy haastamaan joku "Niclas". Paljon draamaa, Niclas saa kenkää ylläpitäjien joukosta, mutta lopulta hän suorittaa vallankaappauksen ja Annika on löyty ja ulkona järjestäjistä.
    Järjestäjät pitävät livelähetyksen. Lähetyksen lomassa kuuluu voimakkaita pierun ääniä. Joku chatissa kyselee, kuka pieraisi. Piereskely jatkuu. Järjestäjät pohtivat bajamajojen mahdollista hankintaa mielenilmaisuun.
    Jännityksellä odotan, mitä huomenna tapahtuu. Tälle häviää käänteissä ja draamassa niin salkkarit kuin kauniit ja rohkeatkin."
     
    Catiska, rotax ja Dataviilaaja tykkäävät tästä.
  9. karra

    karra Double Gearhead

    No voi harmi, sehän on stadin cruising ilta. Miten ne nyt samana iltana...
     
  10. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Tässä on kyllä todella sotkettu ainakin kaksi toisiinsa kuulumatonta asiaa täysin! Toista voin kannattaa toista en. Näin saadaan enemmän ns.kannatusta toiselle asialle toisen asian siivellä.
    Ei jatkoon.
     
    Seevu tykkää tästä.
  11. Seevu

    Seevu Double Gearhead

    Liityin FB- ryhmään mielenkiinnosta. Pääsy oli helppoa: olin vastaamassa "pääsykokeeseen", kun tuli jo ilmoitus, että sisällä ollaan. Lueskelin siinä sitten tarinoita ja mitä enemmän luki, niin sen sakeammaksi muuttui. Pakkorokotusten poisto ja polttoaineen verotuksen laskeminen ovat kannatettavia asioita, mutta sitten asioiden realistisuus loppuikin. Lähdin lätkimään aika nopeasti.
     
    Stang_81 tykkää tästä.
  12. Väpsy

    Väpsy Gearhead

    Samoilla askelmerkeillä kuljin minäkin. Heittämällä sisälle, vastauksia vielä liittymiskysymyksiin kirjoitellessa, ja tovi ryhmässä julkaistujen ajatusten sekä mielipiteiden lukemisen jälkeen totesin olevan mun osalta nähty juttu.
     
  13. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Mikä tää pakkorokotusjuttu on, tietääkseni suomessa ei ole muuta rokotuspakkoa kuin että emäntä on saattanut passittaa perusjuntin äijänsä piikille. :p
    Siihen ei taida rekkaralli tepsiä!
     
    vernando de hoto tykkää tästä.
  14. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Joillakuilla on kerrottujen tarinoiden mukaan mennyt piikistä tai sen puutteesta lusikat jakoon. Siinä näkee, miten isosta asiasta on kyse. Yleensähän samaan pääsee toistuvilla vieraissa käynneillä tai jatkuvalla juopottelulla. Jos niilläkään.
     
  15. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Riskiryhmien kanssa työskenteleviltä vaaditaan koronarokotukset, rokottamaton kun tartuttaa tautia enemmän ja kauemmin. ja rokotus tunnetusti ei anna 100% suojaa taudilta ja sen vakavalta muodolta. Ei myöskään haluta, että näissä paikoissa tautia leviäisi työyhteisön keskuudessa. Aivan kauheaa fasismia siis.
     
  16. Pannu H-D

    Pannu H-D Gearhead

    Kukaan eikä mikään pakota ottamaan yhtäkään piikkiä.
    Toki voi työkuviot muuttua jos ei ota.
    Mutta onhan monessa työssä PAKKO olla kaikenlaisia kortteja että pääsee töihin niistä ei kukaan valita.
    Mutta elämä on aina valintoja täynnä.
    Ja jos valtio päättäisi laskea polttoaineveroa niin johonkin sit lisättäisiin veroa ja helpointahan se silloin on nostaa alv 25%.
    Näin tämä vaan menee...valitettavasti.
     
    Seevu ja three hundred tykkäävät tästä.
  17. johntravolta

    johntravolta Gearhead

    Joo läskimahapuukenkäpellet ovatkin hyviä mielenosoittajia. Olleet jo osallisena mm vihreään siirtymään Kotka-Rotterdam yms. Lopetuspiikki olisi näille koronapiikin vastustajille on ainoa oikea vaihtoehto. Ns lopullinen ratkaisu.
     
  18. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    Näinhän se on. jossain ammateissa vaaditaan puhdas rikoshistoria, onko sekin ihmisoikeusloukkaus kuten nämä yhdet marttyyrit nyt toitottavat. Ja vaikka mitä muita määräyksiä ja vaatimuksia.

    Ihmisen ei ole pakko ottaa rokotteita, mutta kyllä sillekin päätökselle pitäis antaa vastapainoksi vastuuta. Ei voi olettaa, että aina saa päättää kaikesta itse, ja kun jotain sattuukin niin aina yhteiskunta rientää pelastamaan.

    Pitäiskö lääkäreille ja hoitsuille myös antaa oikeuden olla auttamatta jos potilas ei ole uskonut lääketieteeseen? pärjätköön siis tulevaisuudessakin kieltämällä, rukoilemalla, höyryhengittämällä tai mitä näitä koronan parannuskeinoja nyt onkaan suositeltu.

    Eikä tämä edes kulminoidu tuohon rokotteeseen, vaan tähän loppuosaan:

    "1) Kaikki koronatoimenpiteet ja -rajoitukset Suomessa on peruttava ja kumottava kokonaisuudessaan välittömästi, pysyvästi ja lopullisesti. Tämä pitää sisällään siis koronapassit, rokotepassit, suunnitellun digi-ID:n käyttöönoton, kokoontumis- ja aukiolorajoitukset, maskipakot, sekä kaiken muunkin asiaan liittyvän."

    Meistä kukaan ei tiedä minkälaisia ja kuinka vaarallisia variantteja on vielä tulossa, on silkkaa typeryyttä vaatia tällaista.
    Mun puolesta osa rajoituksista sais jäädä ikuisesti. Ei kenenkään tarvitse kaupassa tulla naamalle puuskuttamaan.

    Eipä ole vielä kukaan ilmottautunut mielenilmaisun järjestäjäksi. Miten mahtaa käydä?

    Jotenkin mulla on kaiku askelten, että tässä on takana pieni poliittinen ryhmä ja isohko joukko höyrypäitä, joka yrittää ratsastaa rekkakuskien voimalla ja kustannuksella. Oishan se näyttävää kun olisi iso letka rekkoja tukkimassa teitä propaganda-banderollit keulassa... Märkä päiväuni monelle.

    Pitäis vaan muistaa, että olemme Suomessa, emme Kanadassa. Täällä ei ole rekkakuskeille määrätty yhtään mitään enempää rajoituksia kuin muillekaan.

    edit: enkä siis yhtään väheksy typeryydessään niitä vaatimuksia 50% veroalesta tai hallituksen erosta. Kumpikaan ei näin toteudu.
     
    Muokattu: 2.2.2022
    three hundred tykkää tästä.
  19. tapsah

    tapsah 2nd gear

    kaikki tuo convoy-juttu voi myöskin olla vasemmistolaisten vedätys-operaatio, onko se nyt sellasta hybridi-vaikuttamista, ne kun näkee ääri-oikeistoa joka puolella vasitenkin tää kaveri joka saatto äitinsä ikäisen nais-paran raskaaksi piittaamatta siitä että tulevalla lapsella on suuri riski olla kehitysvammainen johtuen äidin iästä....
     
  20. fsvaasam

    fsvaasam Gearhead

    Nämä kaikki toimet olisivat ymmärrettävämpiä monille jos olisi ihan oikeasti toimiva rokote kuten alkuun lupailtiin. Tuubaa ja jälkeen päin selittelyä että passeilla ollaan huolissaan rokottamattomista etteivät he sairastu. Suomessa on edelleen noin miljoona rokottamatonta eikä he ole sairaaloita tai ruumishuoneita vieläkään tukkineet minkälaisena pandemia pitää tulkita.
    Moni verrannut piikkipassia myös turvavyöhön tai vakuutuksiin. Hienoja keksintöjä. Tuntuu vaan typeryydeltä asentaa muutaman kuukauden välein uusi turvavyö tai ottaa vakuutus samaan asiaan. Jos rokottamattomuuttaan tautiin kuolee niin se on vaan hyvä että väkiluku harvenee. Toistaiseksi terveudenhuollon kapasiteetti muulle toiminnalle on pysynyt mukana.
     

Kerro tästä muillekin!