Canadan rekkakuskeilla hurja meininki

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Ratrod34, 28.1.2022.

  1. Swinger

    Swinger Gearhead

    ja matkaltaan laittaa twitteriin anteeksi pyynnön kansalle aiheuttamastaan harmista
     
  2. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Ei, vaan hän käy katsastamassa paikkoja koska hän muuttaa sinne 2026.
     
    Swinger tykkää tästä.
  3. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Hahaaa nyt muuten tuli oksennusta suuhun
     
    kad_boost ja Swinger tykkäävät tästä.
  4. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Etkö muka nähnyt uutista jossa ao rouva ei osannut sanoa mitä hän tekee seuraavaksi, jatkaako pääministerinä vai ryhtyykö presidentiksi.
     
  5. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    On Marinilla kolmas vaihtoehto. Ainahan hyvälle veljelle tai siskolle löytyy EU:sta mukava kansainvälinen tehtävä kohtuullisella korvauksella….
     
    Isamu, Inlinee ja Swinger tykkäävät tästä.
  6. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    No missäs se convoy ny menee? parin tunnin päästä pitäis olla jo stadissa?
     
    three hundred tykkää tästä.
  7. Artsi Bunker

    Artsi Bunker 2nd gear

    paikallis ratiossa äsken sanoi että Oulusta lähtenyt aamulla noin 10 henkilöautoa.
     
  8. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Popparit tulille!
     
  9. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Mä unohdin kokonaan, että siellä piti olla liikennestoppi. Ajelin lähiöstä Salmisaareen, enkä huomannut mitään. Ne oli vissiin bensasipissä tai koronassa ne, joiden piti tulla? Nyt sopii mennä tukkimaan kadut. En lähde tänään toistamiseen.
     
    Turbiini ja three hundred tykkäävät tästä.
  10. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Ne kun manskulla kolaroi niiden nivelbussien kanssa, niin saavat jo sillä koko manskun sekaisin :D
     
  11. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Niitä haitaribusseja ei ole ollut pitkään aikaan. Kaupungissa on semmoinen kolmen sisaruksen, Taru, Satu ja Loru, mä en muista sukunimeään varmasti / Tyynelä, joukko, joka tekee ihan turhan tiukkasäteisiä liikenneympyröitä, jonka vuoksi bussien akselivälejäkin on lyhennetty. Tulee tuon taudin takia ajettua aika vähän busseilla. Mut tosiaan, haitaribusseja ei ole ollut vuosiin. Jos semmoisesta on muistikuva Lintsin reissulta, niin se oli varmaan lapsena tehty kuva.
     
  12. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Rikos on jo vanhentunu, eikä siinnä edes rikosta tapahtunu.

    Jo ajat sitten, siinä Vallikallion Shellin paikkeilla, toisella puolen kehää, tekivät uutta liikenneympyrää siellä. Tulin konelavetin kanssa siihen, ja katoin että nyt on muuten pieni ympyrä, ei varmana tuu lavetti tosta lävitte. Graniitit oli vaan ladottu paikoilleen, ei vielä tuettu, ja tuumasin että eipä tässä kieltoja oo, ja kyllähän nyt ympyrä pitää olla sellanen että siittä mahtuu ajamaan tieliikenteessä sallituin ajoneuvoin.

    Oli muuten sitte aivan saatananmoinen kasa kiviä kumossa siellä, mutta suurensivatpa ympyränkin sen jälkeen, jo ennen kuin oli paskat kokonaan housussa, eli ympyrä valmis.
     
    Artsi Bunker tykkää tästä.
  13. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Ogelissa oli taas hiljan unohtunut todellisuus tätä uutta pikaratikkaa, joka vissiin liikkuu 2024, mutta jonka ajolankoja jostakin syystä vedellään paikoilleen jo nyt 2022 alussa, nosturiauton korista käsin, kokonaan. Olipas taas sanajärjestys. Mut ostarin ohi ei päässyt edes bussilla. "No, se oli kokeilu" ja sitten ne ympyrän piirteet upotettiin maahan, jotta bussi kulkee.

    Tää ei tähän kuulu, mut kerron silti. Mä ajelin ylpeänä stadilaisena risteyksestä (ei ollut kolmiota) jonkun munuaismaskisen auton tullessa jo lähimaisemissa, eteen. Hän joutui ilmeisesti löysäämään hieman kaasuliipasimeen kohdistamaansa voimaa. Sit alkoivat, voihan se olla vikakin BMW huomioiden, valot vilkkua ja torvi soida. "Lopettaisi nyt" ajattelin samalla kaavalla kuin työkaveri, joka löi kapakassa outoa vasta kahdesti varoitettuaan, takaisin. Ajeltiin suoran mitta, missä on tapahtunut jopa kuolonkolari (40 kmh rajoitusalue) jonkun sankarin päädyttyä ohituksessa lehmuksen uhriksi. Ei lopettanut. Mä himmailin ennen liikenneympyrää, voi olla että suunnittelin tämän, mutta en voi toisen päähän ajatuksia laittaa tietääkseni. Hän tuli lähemmäksi ja tööttäili. Mun vanhassa päivittäiskulkineessa on maavaraa niin, että ilman tunkkia voi tämmöinen harjoittelupianon painoinen mennä auton alta toiselle puolelle ilman, että tunkilla auttaa. No, mä ajoin suoraan liikenneympyrän läpi. Siinä kasvoi kukkasia, kenties vuorimäntyjäkin. Ja BMW tuli perässä. Tuli vain osittain. Kolina kuului mun auton hyttiin, missä soi todennäköisesti Topi S & Agents.
     
    puna niska, Isamu, Artsi Bunker ja 1 muu tykkäävät tästä.
  14. Weijari

    Weijari Gearhead

    klo 18.00 eli virallisena alkamisaikana kansalaistorilla 20 henkeä ja eduskuntatalon edessä liikenne seisoo-- Liikennevaloissa. Ehkä n 150 ihmistä eduskuntatalon portailla ja 1 paku kahdella Suomen lipulla pysähtyi liikennevaloihin, soitti torvea ja jatkoi matkaa.

    Nyt varmaan pylvästalon perustukset tutisee.
     
    isalmela, Slant Sickness ja three hundred tykkäävät tästä.
  15. Weijari

    Weijari Gearhead

    Joo-o. Jonnejen mopomiitissäkin on kovempi meno ja jotenkin tuntuu että jossain stadin crusigissa ollaan herätetty enemmän huomiota ja pahennusta huvin vuoksi kuin nämä yrittämällä...

    Toisaalta hyvä näin, ei nämä asiat mitään liikennettä katkaisemalla hoidu ja oikene Suomessa, kuten jo Elokapinakin sai huomata.
     
    isalmela tykkää tästä.
  16. Rautamäki

    Rautamäki 3rd gear

    Neljän (16.00) maissa oli Lahden kohdalla motarin ylikulkusillalla kannustusjoukkoja Trump-lippuineen. Paikan päälle ei sitten ilmeisesti monikaan vaivautunut?
     
  17. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Trump -lippuja? No Voi Vittu. Olisi edes kansallismielisiä tonttuja, mutta siis höl,,,
     
    Catiska, Dataviilaaja, isalmela ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  18. Larry

    Larry Double Gearhead

     
    Nupa tykkää tästä.
  19. Rautamäki

    Rautamäki 3rd gear

    Hurjaa menoa näin muutaman minuutin seuraamisen perusteella arvioituna. Yksi Harley-Davidson tarralla ja peräkärryllä varutettu Nissani muodostaa convoyn Lempäälästä vihreällä pakettiutolla saapuneen ja virkavaltaa uhmanneen mummon kanssa? Toki mummon pitää kohtapuoleen lähteä kotiin koiria ruokkimaan.;)
     
    isalmela ja Hoovee tykkäävät tästä.
  20. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    Oli siellä joku kansallismielinen tonttukin.

    Huiskutti Viron lippua.
     
    Slant Sickness ja isalmela tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!