Koko harrastuksen tulevaisuus...huono?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Cocco Bill, 15.12.2018.

  1. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Tiijä sitte mitä se varusmieskoulutus, ampumaharrastus, teurastajan ammatti tahikka vastaava auttaa jos vihollinen tuleekin kohti tappamis aikomuksessa. Pystyykö toimimaan vai lamaantuuko ja jää vartoomaan tappamistaan. Itellä on noin kymmenen vuoden kokemus kamppailulajista. Ei ole tosin tarvinnut vielä, tappaa eikä vammauttaa ketään pysyvästi, ni ei sitä koskaan tiedä miten ite pystys toimimaan jos joku yrittää minut tappaa. Voihan se olla että paskoo housuihinsa ja siihen sitä sitten kuolee. Tai sitten se kroppa vaan toimii vaikka aivot jäätyy. Luulen ja toivon jälkimmäistä, mutta koskaan ei tiedä. Se että on käynyt armeijan vaikka sen vuoden ei tee kenestäkään tappajaa. Pitää harjoitella niin pitkään eli vuosia vuosia ettei enää ajattele vaan keho toimii itsenäisesti. Toisaalta tähtäimen läpi ampuminen on kuin ampuisi tauluun. Kohde onkin vaan elävä vihollinen. Psykopaatista tulee hyvä sniperi. Se kun ei ajattele tekojensa seurauksia eikä mieti turhaan lävistääkö samalla luoti takana seisovan siviilin vai ei.
     
  2. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Kyllä intissä opittua ampumataitoa ainakin kannattaa vaalia. Tosin se on tehty aika vaikeaksi rauhan ajan Suomessa jos et halua kuulua johonkin pyssykerhoon, ja nöyristellä poliisilaitoksella kertomassa tarinoita asetaitomotivaatiostasi. Helpompi on hankkia luvaton ase ja panokset kuin luovia viranomaisten luomien sääntöjen läpi ekaa kakskakkosen ostolupaa tavoitellessa.
     
  3. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Kyllä meistä SUOMALAISISTA miehistä vieläkin suurin osa lähtee vastaan ja me jotka ollaan jo liian vanhoja niin me huolehditaan ettei vainolaisella ole helpot oltavat. Just aamulla soittelin yhdelle tutulle joka on aika tärkeässä asemassa turvaamassa SUOMEN itsenäisyyttä niin vastaukset oli kyllä sitä luokkaa ettei tänne helpolla tulla.
    Tuohon ihmisten (vihollisten) ampumiseen niin ihan yhtä helppoa se on kun maaliin ammuntakin.
    Isä ja äitee ja enot olivat viime sodassa rintamalla ja itte yk reissun heittäneenä ja ladattu kalasnikovi rintaa vasten niin voin vaan tuumata että ei tänne tartte koittaa tulla.
    Kaikki kunnioitus Ukrainalaisille. Turvatkaa maanne tulevaisuus ja rauha.
    Mutta harrastus jatkuu ja GAZ66 kasaantuu pikku hiljaa.
     
    Artsi Bunker ja Poni -69 tykkäävät tästä.
  4. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Juuri näin. Toisaalta, vittuillakseen ei Putinin tarvitse kaupunkeja vallata, voi myös harrastaa ilkivaltaa pommittamalla infrastruktuuria ja ehkä ”vähän” siviilikohteitakin ohjuksilla ja pommeilla. Pidän täysin mahdollisena skenaariona, jos/kun tulee ilmi NATO-neuvottelujen olevan alkamassa. Silti kannatan kyllä niiden aloittamista, kanta meni lopullisesti lukkoon Georgian sodan myötä. Putinistit eivät oikeasti usko NATOn koskaan oma-aloitteisesti hyökkäävän Venäjälle, se olisi poliittinen mahdottomuus, ja ne kyllä sen tietävät. NATO on mörkö siksi, että siihen kuuluvia maita on paljon hankalampi kontrolloida uhkailemalla. Ilman NATO-jäsenyyttään voi miettiä, olisiko vaikka Baltian maita enää olemassa ainakaan sellaisina,kuin ne nyt on.
     
  5. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Baltiaa ei voi enää uhkailla kun kuuluvat natoon. Meitä voi. Jos liitytään, meitäkään ei enää voi. Tarvitsee enää vain päättää halutaanko meitä uhkailtavan vai ei? Kansalaisaloite 50000 nimellä lähti jo käsiteltäväksi. Halutaanko säilyttää jatkossakin itsemääräämisoikeus omista asioista vai ei? 1954 ryssät halusi itse liittyä muttei hyväksytty natoon. Kaikki entisen varsovan liiton maat ryssiä lukuun ottamatta on natossa. Ja osa entisen neuvostojen liiton maista. Ryssät on ihan yksin. Saako yksi mulkku terrorisoida kaikkia muita? Nato on nyt jo sotilaallisesti vahvempi kuin ryssät. Voimaa ne pelkää, ei muuta. Eihän ne onnettomat saa edes Ukrainaa nujerrettua.
     
    Seevu tykkää tästä.
  6. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Jos googlaa cnn.com ni siellä sanotaan että aseena on Ukrainan siviileillä molotovin cocktailit ja henkilökohtaiset aseet. Usko tai älä niin vihollinen kuolee niilläkin vaikka ei oliskaan sotilasase. Kaupunki ja sissisodassa on eri meininki kuin lähetellä niitä ohjuksia jostain valvomosta. Polttopullokin tuhoaa tai ainakin pysäyttää sotilasajoneuvon ei siihen sinkoa tartte. Rohkeutta ja isänmaanrakkautta se tosin tarttee paljon. Jos Ukraina olis googlaillu ni ne olis jo antautunu. Mutta ne vaan saatana taistelee ja pärjää kun eivät googlaillu. Kukaan Suomalainen Mies ei voi katsoa sodan käyneitä sukulaisiaan silmiin tai vierailla edes niiden haudoilla jos ei ole valmis uhraamaan vaikka henkeään Suomen puolesta kuten ne tekivät. Jos meitä vastaan hyökättäisiin.

    Jo Vietnamin sodassa mummot ja pikkulapset tappoi vihollisia jos ei muulla niin pommilla uhraten samalla itsensä. Putler on unohtanut sen että jos ei anna periksi eikä antaudu koskaan. Sellaista kansaa ei voi voittaa ennen kuin ne on tapettu viimeiseen kansalaiseen.
     
    Artsi Bunker tykkää tästä.
  7. Kemer

    Kemer 2nd gear

    Nykyajan panssareihin tai hävittäjiin Molotovit tepsii huonosti ja tosiaan,pitää olla jääkylmä kaveri Molotovien kanssa puuhastellessa .
    Siinä voi palaa heittäjä kuin heittää ohikin tai saada kuulan kalloon.
    Toki kuormureita ja tai kevyitä panssariajoneuvoja vastaan oiva ase mutta enää kohtuudella ,sissisodalla ei rintamalla pärjää jos polttopullo enää oljenkortena eikä moukaroituihin kaupunkeihin lopulta edennyt vihollinen maajoukkoineen häävi vieras ole edes panssariaseille ja se kaupunki pitkälti entinen kaupunki.
    ymmärtänet että aika on eri kuin 80v sitten ja miehetkin raudan sijasta pahvia.

    Eiköhän palata enempi alkuperäiseen aiheeseen päin kun luulen jotta molotovit ,ukraina tai putinkaan ei liene kenenkään harrasteena mutta meidänkin tulevaisuus kyllä nappuloiden ja putinin käsissä,valitettavasti
     
    Muokattu: 27.2.2022
  8. Rihma

    Rihma 2nd gear Bannattu

    yksi ruotsiinlähtijä taas näemmä lisää. Venäjällä ei muuta kovaa kuin ydinaseet. Ei tarvi tosiaan googlettaa kun katsellut uutisia muutaman päivän, paskaa kalustoa, jalkaväkeä mikä yrittää vaan pysyä hengissä. ”Ydinasevallan huippukalusto” salli mun nauraa. Kusihousu sinä olet.
     
    J.J. tykkää tästä.
  9. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Ukrainalaiset rajavartijat ottivat mielummin kranaatteja, kuin antautuivat.

    Siellä on aika kova henki päällä. Luulen Putlerilla kävyn jäätyneen pahemman kerran. Taitaa vain olla, että silläkään puolella ei aiota heittää hommaa kesken.
     
  10. Kemer

    Kemer 2nd gear

    Onpi sun mielipide jonka voit pitää omanasi minun suhteeni joka loukkaus ja toivon ettei sinunkaan tarvi lähteä näyttämään mallia miten kuulkaa taistellaan ja tullaan ehjänä takaisinkin.
    OD ylläpitoon ilmoitus kommentistasi Rihma.
    Terveisin reservin ylikersantti.
     
    Muokattu: 27.2.2022
  11. fsvaasam

    fsvaasam Gearhead

    Pojat pojat, , , rauhoitutaan taas. Ei tätä foorumia kannata pilata turhilla haukkumisilla ja loukkaantumisilla. Ollaan kuitenkin ihan vain autoharrastefoorumilla :confused:
     
    Isamu ja Inlinee tykkäävät tästä.
  12. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Poijat ja tytöt otetaas rauhallisesti. Josko ny paneuduttaas miten meidän harrastaminen etenee eikä ruveta vääntämään koko maailman katastrooffeista toisiamme vastaan. Kuten äsken itte kirjoittelin niin GAZ66 kasaantuu ja kun sen paskojen putsaus on ohi niin taas on yksi bensa grematoorio palautunut liikenteeseen. Itte en piittaa missä maassa toi ruosteinen rauta onkasautunut autoksi mutta nyt yhdessä (toivottavasti) odotetaan että tämä sairas sota loppuu.
     
  13. fsvaasam

    fsvaasam Gearhead

    Jep! Itse taistelen megasquirtin kanssa tällä hetkellä ja naapurikansan tapaan aliarvioin vihollisen :mad:
     
  14. Poni -69

    Poni -69 3rd gear

    Olihan toi GAZ66 karsee vehje ajaa ja bensaa söi 1l/km:D
    T: Tykistön viestin molokuski -93 (aika kultaa muistot:cool:)
     
  15. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Ei haittaa jutut kulutuksesta. Vaikka on pikku kasi niin 3" tuplaputkilla hienot äänet. Mulla on myös UAZ jolla oon nyt ajellu noin 30000km. Kulutus etuperä jatkuvasti lukossa noin 12,5L/100km. Kaikki hajonnut? Ei mitään. jarrukengät jouduin uusimaan mutta edes venttiileitä ei oo tarvinnu säätää. Kyllä noi autot kestää/toimii kun käsittelee oikein ja pitää säädöt kohdilla. Joka katsastus mennyt kerralla läpi.
     
  16. Poni -69

    Poni -69 3rd gear

    Paljon tuli GAZ:lla ajettua intissä ja on se vekkuli vehje. Menee kyllä paikkaan ku paikkaan. Ja se vaihdekeppi jotakuinkin selän takana:eek:
     
  17. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Eno ajanu mut uaz-452 on ollu jotenkin sympaattinen ja kiinnostava aina. 1965 aloitettu valmistus ja jatkuu vielä. Joko se ei ole sysipaska tai sitten neukut on järjiltään.
     
  18. tapsah

    tapsah 2nd gear

    niinkun moni tietää että se mihin halla-aho viittaa tässä on se kaasuputki jota lipponen konsultoi, sen takia demari rupee keuliin, nyt on putki pistety jäihin, lipposka saattaa ruveta taas järkkään mielenosoitusta.. mitä korkeempi tolppa sen himmeempi valo..
     
  19. Isamu

    Isamu 3rd gear

    Mulla kokemusta GAZilla kurvailusta pornaisten MIL-safarilla ja se kepin sijoittelu on kyllä komediaa :D Siinä se on viistosti perseen takana.
     
  20. Mää oon aina ihmetellyt niitä jotka ihannoinut tuota suomen itäpuolen paskaa. Töissä olen ollut siperiassa ja vittu että ne on sikaisia ihmisiä. Ne paskoo työmaallekin mihin vain nurkkaan. 2000 kävin vielä Lätkän mm. kisoissa ja samalla muutama yritysesittely pietarin alueella (Neste, Coca Cola).

    Ja se ihmetyttää noita itäsuomen kommunisteja jotka köyhyydessään käy venäjällä tankkaamassa. Menkää vittu asumaan sinne niin ei tarvi nauttia tämän maan eduista ja venäjän halvasta polttoaineesta.

    Ja sitten jos tulee konfliktia Suomen rajalla, sinne kaikki vitun aseistakieltäytyjät, viherpiipertäjät ja Suomen ameijan palveluksen kiertäneet (en tarkoita niitä joilla sairaus estää armeijan) sinne etulinjaan heittelemään polttopulloja tai heiluttamaan käsiään ja huutamaan "ei saa ampua, maailma pelastuu".

    Venäläinen auto. En tiennytkään että venäjällä tehdään autoja. Ne on kulkuneuvoja ja ei näy Etelä-pohjalaisessa katukuvassa ja jos näkyy niin kaikki tietää että käyttäjä on umpi homo viherpiipertäjä tai umpiryssä/kommunisti, joku oman elämänsä aarne saarinen
     
    SPORT TRUCK tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!