Mitä polttoaine maksaa tällä hetkellä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Red Neck, 27.12.2004.

  1. redneck1

    redneck1 Gearhead

    08.03.2022, hauskasti sama hinta diesel ja 95. Tänään en uskaltaudu bensapumpulle asti tarkistamaan hintaa, että onko jo 2,4. Taisi neste olla kallein kaikista 4 bensa-asemasta jotka sijaitsee reippaasti alle kilometrin päästä toisistaan. Yllättävää että esimerkiksi Teboililla oli taas autoja rivissä kunnolla. Sehän on venäläinen yhtiö. Ehkä oli vain sattumaa, muuten kyllä ollut todella hiljainen paikka sodan alkamisen jälkeen. Ehkä Teboil asemien yksityisyrittäjät valitsee seuraavan merkkinsä hieman tarkemmin. Varmaan ovat kuitenkin olleet tietoisia riskeistä joita on kun alkaa Venäjän kanssa veljeilemään.
    [​IMG]
     
  2. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Vaihtelee tosi paljon, jossain diesel ja 95 saman hintasia jossain pientä eroa suuntaan tai toiseen. 98 suunnilleen saman verran kallimpaa kun yleensäkin. E85 näyttäs olevan 1.50 - 54 luokkaa...selkeesti sillä kannattas nyt ajaa jos voisi.
     
  3. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Teboilin ensimmäinen versio on perustettu 1934. Nimi muutettu Teboiliksi 1966. Eli Neuvostoliiton aikaan. Putin on pyörittänyt itäsirkusta reilut 20 vuotta. Siis saman ajan kuin joku 19-vuotias on elänyt.
    Lähin Teboil asema tässä meillä on ollut samoilla "dealereilla" 12 vuotta. Silloin ei ole voitu tietää tulevaa niin kuin ei nytkään voida tietää. Ratkaisut tehdään aina sen hetkisen tiedon mukaan niin silloin kun nytkin.
    Hyvä esimerkki tästä on hallinnon tämänpäiväiset turvepuheet.
    Mutta jos ikää on 19-wee niin silloinhan kaikki on selvää ja mustavalkoista idealistista maailmanparannusta.
     
    viikinki75, dart -66, simeoni ja 1 muu tykkäävät tästä.
  4. redneck1

    redneck1 Gearhead

    Amerikkalaiset bensa-autot on käynyt tuolla jo paljolti yli 10 vuotta. Halpaa on tuo aine, mutta eipä jakeluverkosto täällä Euroopassa ja Suomessa ole kummoinenkaan. Pitää tankata ns. saastuttavampaa 95 bensaa, kun valtio niin paljon saasteita haluaa.:D

    Sehän on aina ollut tiedossa ettei ryssään voi luottaa.o_O Miksi Teboil kun on olemassa myös Neste, Shell, ABC, Gulf, St1, Seo jne. mitä kaikkea niitä onkaan olemassa. Teboil näistä vaihtoehdoista saa "normaalina" aikanakin monen tavan tallaajan karttamaan sitä enemmän kuin noita muita.
     
  5. karra

    karra Double Gearhead

    Oliko se alunperin Suomen Petrooli, miten tulikin mielen syövereistä tuo? TB tulee muistaakseni sanoista Trustivapaa Bensiini.
     
    Herje tykkää tästä.
  6. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Ei kun -48 Suomen Petrooli ja Trustivapaa Bensiini yhdistettiin, jos en nyt väärin muista.
     
  7. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Katohan, lämmitysöljy kesälaatu nyt 2,044€/ litra
     
  8. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

    Lappeenrannassa KE 09.03.2022

    95 = 2.199 €

    Diesel = 2.159 €
     
  9. PAPH

    PAPH Gearhead

    Päätin viimeviikolla lopettaa kannattavuuslaskelmat ja periaatteen vuoksi laittaa euro käyttikseen eflexfuelin boxin. Josko se olisi pari euroa pois putlerin tämän vuoden sotakassasta. Mielenkiintoista tuossa on se että hinnoittelu seuraa aika tarkasti bensan hintaa, jos 95e nousee 10 senttiä niin saman tekee e85... Tuo kiinteä 0.5-0.6 euron ero tekee sen että mitä korkeampi bensan hinta sitä pienempi säästö. Tällä hetkellä taitaa olla kalliimpaa ajaa viinalla kuin bensalla.
     
  10. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Tebloililla en tankaa enään! Onneksi on vielä muita. Kaippa noillekin osa öljystä tulee ryssistä, mutta Tebloilin sensuuri iski nyt ja kovasti.
     
  11. AVRO

    AVRO Gearhead

    Olin aamulla vuorostani kyytiläisenä, kun ajellaan vuokrabiileillä sen mukaan kenen taskuun avaimet jäi. Siinä on hyvää aikaa pohdiskella kaikenlaista ja sattuneesta syystä tulee funtsittua paljonkin esimerkiksi omaa ja muiden ajotapaa.
    Mentiin tullitiellä 70mph kuten koko muukin liikennevirta, osa toki kiireisempiä ja menevät lujempaa. Rekat näyttää ajavan pääsääntöisesti about samaa vauhtia kuin pikkuautotkin, eli tommoset "Pannu H-D":n ikonin mukaiset vehkeet painelee taloudellisesti isoa kovaa. Yhden ohi kun mentiin niin meillä mittarissa 78mph, eikä todellakaan menty ns. suhahtamalla ohi... lavettikärry tolla oli perässä ja jotain laattaa tms oli lastina. Taitaa Cumminsille löpö maistua?

    Samoin isot Ramit ja F:t menee heittämällä ohi.

    Emäntä tuossa laitteli tyytyväisenä himasta viestiä, 102€:lla oli saanut 45litr dieseliä. :( Onneksi vaihtoi vuodenvaihteessa duunia ettei tarvi ajaa enää +500km/vko. Itellä se on vielä vaivoina, eikä ole kaasuttelukaan mitään ihan halpaa kun k*sipäät nostaa sitäkin hintaa ihan hela tiden vedoten vaikka mihin. (biokaasu)
    On jo fyrkat finito kun virkamiehen palkasta maksaa kiinteät pakolliset kulut ja työmatkapolttoaineen niin siinä se olikin. Ens kesänä ei kesäautot liiku mihinkään.
     
  12. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Kiire maksaa. Ite tein vähän mittauksia hemijeepillä, niin joku 85-90kmh oli taloudellisin nopeus motarilla, sitähän ei malttanu tietenkään ajaa mutta melkeimpä jokainen kymppi lisää vauhtia siitä ylöspäin toi litran lisää kulutusta. Ehkä ekat kympit vähä alle ja sit jo yli. Ei sitä viittiny ajaa 130kmh liikennevirran mukana jos ei ollut kiirettä muualle kuin kotisohvalle.

    Tänään näkyi motarilla yllättäviä autoja ajamassa rekkojen vauhtia sitä 90kmh, jotain uudehkoa audia ja sähkömussea yms. Yleensä niillä on kiire.
     
  13. Pannu H-D

    Pannu H-D Gearhead

    Tuossa kun kävin scanian 620 hv hakemassa lavetin niin ilman kärryä kulutus 22-23 80 vauhdissa. Jos nosti nopeuden 85 kulutus 25-26.
    Tyhjä lavetti perässä nosti kulutusta 10 litraa sataselle.
     
  14. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Mä oon niitä työkonelavetteja katsellut ”sillä silmällä” että on se polttoaine halpaa, kun vieläkin näkee semmosia pystyssä kuskattavia ajoramppeja. Semmoset varmaan ottaa osansa tyhjää lavettia vetäessä.
     
  15. Nupa

    Nupa Double Gearhead

    98 tänään 2.329 ja diiseli menny ohi 2.349
     
  16. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Diesel näkyy olevan kalleinta melki joka asemalla tänä aamuna...
     
  17. jahnu

    jahnu 3rd gear

  18. 930BiT

    930BiT 3rd gear

    Tästä ohut aasinsilta..
    Joskus jo reipas 10v sitten kuulin että on autoilijoita jotka ovat rajoittaneet maksiminopeuden vapaaehtoisesti n. 84-85kmh, 88kmh:n sijaan. Ihan vaan kulutuksen takia.

    Josta tuli mieleen kun pari päivää sitten luin puutavara-autoilijasta, jolla 23kpl 76 tonnin yhdistelmää ja ne kuluttaa 76L/100km! On meinaan polttoainekulut melkoiset! Jos jäi oikein mieleen niin 2,5 miljoonaa litraa vuodessa…
     
  19. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Aamusella katoin polttoaine.net sivuilta ni tänäpänä 10.3 oli st lohja 95e 1.23 tai ainakin hyvin liki. Samoin oli sopuhintasta se korkeampi oktaavinen sekä tiisseli. Meinasin soittaa isäukolle että mäne nyt kun oli asiaa sillä sinne muutenkin ja ota samalla kaikki 200L tynnyrit lavalle ja täyteen mitkä löydät. Vaan ei ollu pitkin ku hävis sieltä pois. Lie virhe ohjelmoijalla tai hetken sisäänvetohinta?
     

Kerro tästä muillekin!