Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

  1. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    No sinne on Georgen mentävä.....sitten.
     
  2. AVRO

    AVRO Gearhead

    Tämmösiä on aika mukavasti, ja muutakin asiallista kalustoa. Kunnon moottoreilla eikä millään nuukalaisten starttimoottoreilla. :cool: Tommosella vois olla mukavempi ajella täällä reikäpäiden seassa, nyt alla joku Mitsun leikkimaasturi ja naurettava Jeep Compassa.

    [​IMG]
     
    SK- ja redneck1 tykkäävät tästä.
  3. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Viime lauantaina täytyi suorittaa antiikkikalusteen kuljetustehtävä Ford Econoline -74 laatuvaunulla.Iisalmesta Pielaveden kautta Kuopioon ja takaisin.Näkyikö vanhempaa kalustoa laisinkaan liikenteessä?No eipä näkynyt,vaikka aurinko paistoi ja linnut lauloivat:).Polttoaineen hintaan syntyneet korotukset lienevät osaltaan vaikuttaneet tähänkin asiaan,mutta 80 eurolla sain lenkin heitettyä Econolinella.
     
  4. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Nokialla Sarpatintiellä 73- ruskea dartti, kuutonen suhisten ...
     
  5. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

    Riihimäki 10/3 Varman kesällä kulkee ilman avustajaa.
    [​IMG]
     
    Ismoskosmos, Kustom STW, impala62 ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  6. 1320

    1320 Gearhead

    Tuo GMC tuli itsekin nähtyä, todella hieno laite ja hyvät jytinät tuli putkista.:odcool:

    Onhan tässä Ramblerilla ajellessa tullut bongattua vaikka mitä, ei oo vaan hirveästi tullut kirjoiteltua tänne... Tällä viikolla ainakin sininen kakkoskorimallin Ford Cortina Hyvinkäällä, muovipuskurinen vihreä Saab 95 farkku Järvenpäässä ja tänään (tai eilisen puolella jos tarkkoja ollaan, Hyvinkäällä valkoinen Subaru BRAT.
     
    isalmela tykkää tästä.
  7. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Hurjaksi menee meininki Iisalmessa .Lauantaina sämpylä-Caprice sedan keskustassa.Jos en ihan väärin muista tämä auto taisi olla Aarne Tannisen entinen.Aarnehan oli Ylen kirjeenvaihtajana Washingtonissa 1981-94.Eilen kävi tallilla kaveri Siilinjärveltä Duet Volvolla,joka toimii talvikäyttiksenä.Tänä aamuna Econolinella töihin huristellessa vastaan ajeli Datsun 160 j -74.Itseltä löytyy samanlainen Datsun,jolla tuli nuoruudessa reviteltyä ahkerasti.
     
    Ismoskosmos, Kustom STW ja litres tykkäävät tästä.
  8. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Nissan Presidenttikö se on se valakee mikä Kajjaanissa ajelee kesät talavet? Meleko järkäle laite ku taas aamuruuhkassa paineli menemään. Olisko se jopa 2000 luvun mallia hankala sanoa ja itsehän ajelin 24 venttilisellä 960 3.0 Volexenilla. Eikö se ole jo harraste kamaa joittenki mielestä?
     
    Muokattu: 14.3.2022
    isalmela tykkää tästä.
  9. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Tänään työpaikan pihassa Pontiac piilofarmi diesel kasilla ja Toyota Crown -71.Töistä Econolinella himaan ajellessa tuli vielä vanhempi naishenkilö 123 Mersulla vastaan.
     
    isalmela ja Kustom STW tykkäävät tästä.
  10. AVRO

    AVRO Gearhead

    Ajeltiin tuossa Interstatella kohti majoitusta niin tarttui silmään ihan mukava yhdistelmä. Joku iso lavuri veti miehekästä traileria joka paikalliseen tapaan vetopöydällä. No näitähän täällä on joka Jampalla, mutta tällä oli kyydissä kaksi sellaista isoa merikontin kokoluokkaa olevissa teräsprofiilirungoissa olevaa kemikaalisäiliötä. :eek:
    Tiedätte niitä isoja pyttyjä mitä Härmässä vedellään puolikkaiden kyydissä, mikä ikinä lieneekään tyypiltään/nimeltään. Tyhjiä olivat varmasti mutta miehekäs kuorma anyway ja vauhtia +90kmh.
     
  11. duel

    duel 3rd gear

    20' tankkikontti.
     
  12. Desoto57

    Desoto57 2nd gear

    Eilen tuli bongattua asiallinen vihertävänsininen farkkurambler (-66??) pöljän suunnalla siilinjärveltä hiukan pohjoiseen.Muuten ei juurikaan autoja näkynyt käyttökippojen seassa.
     
    faikku66 tykkää tästä.
  13. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    / Faikku66 todennäköisesti sillä liikenteessä.
     
    Desoto57 tykkää tästä.
  14. Larry

    Larry Double Gearhead

    Rane 66 tykkää tästä.
  15. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    Paimiossa tänään punainen 2ovinen rambler
     
  16. HooWee350

    HooWee350 2nd gear

    Sunnuntaina Tampereen Pappilassa keltainen crown vic (kilikali maalaus)
     
  17. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Larry tykkää tästä.
  18. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Perjantaina huristelin -67 Rambler farmarilla Tampereelle.Eipä näkynyt menomatkalla kuin yksi vanhempi auto.Jämsän kohdalla vastaan huristeli kauhtunut Ford Taunus Transit 60-luvulta.Teivon Swapissa näkyi vanhempaa kalustoa ihan mukavasti.Sunnuntaina kotimatkalla Iisalmeen ei näkynyt yhtään vanhempaa härpäkettä.1100 km tuli huristelua tällä reissulla.
     
    Desoto57 tykkää tästä.
  19. grantorino

    grantorino Gearhead

    1100km?, kiersitkö vielä Etelä-Suomen kautta takaisin Iisalmeen. Laatuvaunun olivat kuvaajatkin löytäneet Teivon Swapissa:)
     
  20. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Tampereellakin tuli ajeltua jonkin verran ja Jämsästä tein vielä yhden "sivusiirron" Lahden suuntaan kotimatkalla,kun yhtä vanhaa kamua kävin moikkaamassa.
     

Kerro tästä muillekin!