Missä pääkaupunkiseudulla kannattaa katsastaa??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Anonymous, 31.3.2005.

Ketjun tila:
Ketju suljettu.
  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Oma kiva chevy caprice alkaa olla hieman heikossa hapessa ja ajattelin etsiä sopivan ystävällisen katsastusaseman, jossa pikkuvioista ei räpistä. Missä pääkaupunkiseudulla sellanen mahtaa olla?/onko?

    kiitos!
     
  2. helppoheikki

    helppoheikki Gearhead

    Taas sama aihe... johon ei myöskään toivota vastauksia. :soosoo:

    Minkään katsastusaseman mainostaminen "helppona" ei ole hyväksi meille eikä katsastusasemalle. Joskus AKE:lle riittää ratsian syyksi jopa se, että asemalla käy paljon harrasteajoneuvoja rekisteröinti- ja muutoskatsastuksissa. Vaikka oikeasti syynä olisi vain asiantunteva katsuri joka ei vain kuvittele tietävänsä harrastepeleistä kaikkea.

    Ja jos jostain löytyy asema joka päästää liikenteeseen epäkuntoisia ajoneuvoja niin siltä joutaakin luvat lähteä. En ainakaan itse halua olla kakaroiden kanssa suojatiellä kun jarruton Caprice ajaa yli... :mad:
     
  3. dart-san

    dart-san 1st gear

    Samaa mieltä edellisen kanssa .
    Harrasteautoystävällisiä katsureita kyllä löytyy.
    Leppää en laskisi ha:ksi.
    Enkä vierasta.
     
  4. Galaxie500

    Galaxie500 Gearhead

    Kyllä kaise leppä jeeppikin voi olla harraste auto, mutta yleensä harraste autot on siinä kunnossa ettei tarvii paljoo katsastusta jännittää. Tai ainakin pitäis olla. Kyllä se ake ratsaa niitä katsastusasemia ihan tasaisin väliajoin vaikka mitään omituisia kertymiä tietynlaisista autoista ei oliskaan.
     
  5. helppoheikki

    helppoheikki Gearhead

    Mitä käsität AKE:n ratsialla?

    Kyllä ainakin se, mikä suoritettiin tammikuussa eräälle pääkaupunkiseudun "harrastajaystävälliselle" asemalle haisi ja pitkälle. Ainoastaan harrastemoottoripyörien katsastuspöytäkirjat tutkittiin ja niitä myös otettiin mukaan vino pino jatkotutkimuksia varten. Ko. aseman katsurillekin vihjailtiin ammatinvaihdoksesta... :mad: :mad: :mad:
     
  6. Mikey

    Mikey 1st gear

    Voin tuohon kysymykseen vastata että Itäväylän A-katsastuskonttori on se mitä itse oon käyttäny vuodest jaa-a.
    Ai sikskö et ne päästää paskaa läpi?
    EI vaan siks ku sielt saa todella asiallista palvelua, kaverit tekee työnsä hyvin ja jaksavat jopa kertoa jonkin verran vioista ja muista autoihin liittyvistä asioista.

    Jos autosi on epäkunnossa, se pitää korjata kunnolla eikä yrittää saada mahdollisimman nopeasti liikenteeseen. Ajattele hiukan mitä se tekisi OD:lle ja konttorille jos yhtäkkiä selviäis että täältä on saatu vinkkejä miten ja missä saadaan paska auto katsastuksesta läpi?

    Aivan.
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ja dartinko lasket :eek:
     
  8. slantti

    slantti 1st gear

    Hohhoijaa eikös se auton pidä olla 365 vrk katsastuskunnossa. Jos niinkuin ei kiinnosta / vituttaa huoltaa autoaan et se ois katsastus kunnossa ihan millon vaan ni en tiiä sit tuleekse yhtään halvemmaks/ helpommaks pitää auto liikenteessä suhtkoht edullisesti. Voi vee mikä lause toi edellinen. Siis jos haluat pitää autos liikenteessä ilman viranomaisten vittuiluja, siihen kannattaa laittaa vähän huomiota. Väitän siis et tulee halvemmaks pitää se auto kunnossa kuin hälläväliä tyyli. Siis jos omistat yhtään pidempään sitä pirssiä. Vaikka se ois rupinen päältäpäin jos tekniikka on kunnossa ,silloin auto on sinulle ja muille turvallinen. Eikä muilla oo mitään sanomista ,ugh. Tärkeintä ei ole se mitä muut ajattelee vaan se että tiedät ITSE,että autosi on kunnossa. Nim. Joka kerran ekalla läpi vm.80 autolla.
     
Ketjun tila:
Ketju suljettu.

Kerro tästä muillekin!