Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. julmajari

    julmajari Gearhead

    Samaa mieltä, kaikki jotenki kötöstellyn olosta vaikkei tota rengas/vanne yhdistelmää huomiois, hinnottelu vielä kruunaa kokonaisuuden...
     
  2. f34

    f34 Double Gearhead

    Vaikka pyörät vaihtaa, niin jää aika hirveä eturipustus näkyviin.
    Makuasia onko tuo perinteinen hot rod.
     
    Peeaa tykkää tästä.
  3. dart -66

    dart -66 Gearhead

  4. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Alunperin tämä yhdistelmä oli valkoinen puna-vihreillä raidoilla ja olikohan siinä vielä vähän keltaistakin...Mexicon lipun värit ideana, koska oli Mexican Food myynti "rekka" täällä...siksi kärrykin on hinattavalaite kun ollut myyntivaunu.
    Kiersi 90-luvun alkupuolella erilaisissa tapahtumissa, katosi aika pian ja putkahdellut esiin vuosien mittaan satunnaisesti.
    Oli muistaakseni välillä koko punainenkin ja olisiko nyt maalattu/teipattu nuo puna-mustat raidat valkoiselle pohjalle...sen takia varmaan osassa kuvia näkyy vielä punainen pinta tai sitten juuri toisin päin riippuen kuinka vanhoja kuvat on ?
    On muuten parhaan näköinen tuollaisena valko-punaraitaisena mitä koskaan nähnyt tuon, juuri 90-luvun tyyliä :odcool:
    Joskus kävin ihmettelemässä veturia suht uutena kun tuli duunipaikan viereen paikalliselle Ford:lle sähköongelmien takia, eikä kukaan ymmärtänyt siitä mitään ja arvoitukseksi se kai jäikin, sen verran erikoinen kötöstys...elettiin varmaan kesää 92 - 93´
     
    Inlinee ja leivonharri tykkäävät tästä.
  5. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    toi räpellys ei kyllä pelkillä pyörien vaihdolla paremmaksi muutu, eikä aikoinaan traditional hot rodeissa käytetty mm.tollaista etuakselistoa.
    Kommentisi oli hyvä todiste siitä, minkä takia tän näköisiä ja oloisia räpellyksiä kannattaa laittaa markkinoille hinnalla millä hyvänsä. Aina jostain löytyy joku jota voi uunottaa.
     
    skipi56 ja Peeaa tykkäävät tästä.
  6. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

  7. tapsah

    tapsah 2nd gear


    no nyt pomppas, nyt onkin oikein auktoriteetti selittämässä..
    elä kuulee arvostele toisten tekemiä juttuja, joku ja varmaan moni pitää sitä sun koiranoksennus perä-pohjolan autonäyttely-voittajaa ja yhtä typerää peräkärriä räpellyksenä.
     
    Muokattu: 27.3.2022
  8. Inlinee

    Inlinee Gearhead

  9. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    Tyylitajua ei saa edes rahalla.
     
    Peeaa tykkää tästä.
  10. tapsah

    tapsah 2nd gear

    no se kyllä huomattu tyylitajua se on huonokin tyylitaju...
     
  11. Peeaa

    Peeaa Gearhead

    Eikä varsinkaan sillä...:confused:
     
  12. Capri 69

    Capri 69 Gearhead

    Hyvä hinnan nousu. 1500 € oli pyynti autoliikkeessä ilman vahausta. Itsekin meinasin käydä katsomassa, mutta oli heti myyty. Pienehkö harmitus, jos menee lähellekkään pyyntiä.
     
  13. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Peeaa tykkää tästä.
  14. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

  15. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Peeaa tykkää tästä.
  16. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Mikä on sopiva hinta siististä leppäkyljestä tai sedanista?

    Tämä aina häirinny, kun kymppi semmosesta on liikaa, mut kymppi jostai läpimädästä kutoskoneisen Suomi-Impalan raadosta on löytö?
     
    Petri R., Kustom STW, Swinger ja 1 muu tykkäävät tästä.
  17. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Periaatteessa kasarifarkku on kaikin puolin parempi auto kun 60-luvun fullsizet. Paitsi ulkonäön ja ilmoitettujen hevosvoimien suhteen.
     
    Inlinee, Petri R., Seevu ja 1 muu tykkäävät tästä.
  18. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Jumankaut nyt ei riitä pelimerkit enää Helgen varmariin vaikka veis kaikki pullotkin kauppaan. Aika kova hinta, olisko Ukrainan sota polkassut vähän boostia hintalapulle tässäkin..
     
    litres tykkää tästä.
  19. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Viis tonnia. Henkilöautot. Helgen autosta vois ehkä maksaa seiskankin jos tuo sävytysvirhe takakyljessä ei ole livenä niin paha kuin kuvissa. Lankkupenkkifarkuille jotka muutenkin yleensä aika pahoja tapauksia, en laskis arvoa paria tonnia enempää. Ihan vaan kun kysyit.:cool:
     
    Inlinee ja litres tykkäävät tästä.
  20. Swinger

    Swinger Gearhead

    Jos oikeasti todella siisti ja ruosteeton farkku ni en minä kyllä 10k€ pyyntiä pitäisi ihan tolkuttomana. Jos läpi ruosteisista tekniikka paskana olevista pyydetään 3k€ Niin onko loppupeleissä ero niin iso että jollain riittäisi motivaatio alkaa paskasta entisöimään. Itse ennemmin ostaisin hyvän ja ylläpitäisin sitä ku paskan mikä ei koskaan valmistu muilta osin kuin saatto värin pintaan saamalla
     
    Charger´69 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!