fhra swap ...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja jukka.2, 11.8.2015.

  1. 383

    383 Gearhead

    Oli alunperin 2.4 mutta muuttui reilu viikko sitten 7.5.2022
     
  2. Arsi

    Arsi 1st gear

    Saattaa siis lehdistä päivämäärän kalenteriin laittaneita olla jonkun verran myymässä tavaroita toisilleen..
     
  3. auburn

    auburn Gearhead

    Muokattu: 1.5.2022
    Seevu tykkää tästä.
  4. 1320

    1320 Gearhead

  5. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Myyjät ilmeisesti pakkasi kamansa todella aikaisin. Netissä luki aukioloaika 10-17, ja kahen aikaan oli jo osa pakannut kamansa kokonaan, ja osa pakkaili parasta aikaa.

    Koskahan aika muutettiin 10-15? Varmaan sillon, kun ei ollut enää myyjiä? Vai miten?

    Toivottavasti ei ollut paljon pitkänmatkalaisia, jotka joutuivat pettymään perille päästyään.

    Itsekin olin vasta iltapäivällä menossa, koska piti viiteen asti olla. Ja aika monella muulla sama homma, mitä olen porukan kanssa puhunut.
     
  6. tapsah

    tapsah 2nd gear

    toihan on niin että kaikki swapit kuihtuu kahdelta, myyjät joko v"#¤%nu tai on saanu pakat kuntoon..
    ja onhan se niin että paras paska on myyty jo heti aamulla että tuskin iltapäivällä enään juurikaan mitään käyttökelposta löytää..
     
  7. Kimi-oz

    Kimi-oz Gearhead

    Huh huh mikä kommentti! Myyjän näkökulmasta pari huomiota:

    1. jos olet yksityinen myyjä joka käy palkkatöissä, nurkkien siivous ja kuorman kerääminen voi viedä viikkoja kun teet sitä pikkuhiljaa töiden jälkeen muun elämän, esimerkiksi omien autojen rakentamisen tai vaikka kodin remontoinnin, lasten ruokkimisen, lasten harrastuksiin kuskausten, isovanhempien saattohoidon ja tuttujen syöpähoitoihin kuskausten yms tekemisten välissä
    2. 90% ostajista tulevat paikalle jo heti aamusta, ja myyjät paljon ennen ostajiakin eli heräävät etäisyydestä riippuen joskus jo edellisenä iltana ja lähtevät satojen km matkaan tai viimeistään tunteja ennen ostajia, kunhan ovat ensin käyttäneet kohdassa 1 mainittuja useita tunteja kuorman pakkaamiseen yms ennen romutorille lähtöä
    3. vähintään 95% ostajista tajuavat kohdat 1 ja 2, ja ymmärtävät tulla ajoissa paikalle. Kun se 90-95% ostajista on paikalla kuitenkin jo heti aamusta, noin klo 13 tietää jo viimeistään mikä oli päivän myynti. Sen 5% vähemmistön takia on ihan turha jäädä yhteenkään swappiin notkumaan, kun edessä voi olla vielä useiden tuntien kotimatka, ja vaikka kotia pääsisi puolen h ajomatkalla, kyydissä on kuorma joka pitää purkaa.

    On hyvä homma, että swapille on asetettu joku takaraja, mutta niissä kun muutaman kerran käy myymässä (tai vaikka ostamassakin), tajuaa hyvin miksi oikea loppumisaika on noin klo 13. Itse olin ekan kerran swapissa mukana myymässä kai 1983 Forssassa eli 7-vuotiaana, vikasta kerrasta taitaa olla jo noin 15v aikaa, koska siihen ei vaan ole aikaa. Hieno homma, että jotkut sitä yhä jaksavat ja ehtivät tekemään, isot peukut jos joku jaksaa kaiken vaivannäön ja ajankäytön jälkeen notkua myymässäkin vielä pitkälle iltapäivään asti! :odbiggrin:
     
  8. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Nyt jumalauta! Miten vitussa saat tähän vedettyä jotkut saattohoidot ja syöpätutkimukset.:odeek::rotfl:
     
  9. tapsah

    tapsah 2nd gear

    ^^ toi on niin totta, myyjä-ihmiselle swepa-miitti on kolmen päivän homma, eka päivä on palaa kuorman tekoon, toinen pelipaikalla, kolmas kuorman rippeitä purkaessa. Ihtelle tuntuu nyt 30 vuotta touhua riittävän kuitenkin 2 otkn hinta tuli tienattua..kiitos ja anteeksi..
     
  10. TopyCa

    TopyCa Gearhead

    Olin myymässä ennen Koronaa ja oli hiljaisin ja huonoin swap'pi...
    Ensinnäkin, ei merkittyä paikkaa hehtaarin alueella missä se swap piti olla!
    Sitten sanoivat "Pane rojusi vaikka tuohon hallin kupeeseen". Tein niin. Paikalla oli vain 4 muuta myyjää. Kaikki yhtä ihmeissään.
    Kun saatiin romut ym esille katsojat valtasivat autoillaan molemmat puolet ja olimme motissa. Kukaan järjestäjistä ei tullut takaisin eikä ketään kiinnostanut kuinka asiat oli.
    Swappi oli hintansa arvoinen = nolla e.
    Eli ei paljoa harmittanut kun oli ilmainen mutta ei koskaan enää sinne.

    PS. Onneksi sain bensarahat kun yksi invaliidi tuli ja osti 100e "Historic Vehicle" Jenkkikilven invamopoonsa :) Asensin samaan hintaan. Halusi kilven Suomen kilven päälle ja tuumasi; "Saas nähdä miten kauan saan ajaa kunnes käskevät poistaa!" Huumorimies.
     
    JYR tykkää tästä.
  11. auburn

    auburn Gearhead

  12. 1320

    1320 Gearhead

    Peeaa tykkää tästä.
  13. 383

    383 Gearhead

    Onkohan tänä syksynä ???
     
    twincam6 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!