Autoilijoiden ja koko suomen alasajo

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mietmi-3, 14.1.2021.

  1. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead


    Kohtuuhintainen kaukolämpö ei ilmeisesti ole tarpeellinen koska noin neljännes alueen äänestäjistä ei koe sitä tärkeäksi.
     
    Peeaa tykkää tästä.
  2. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Hiilen poltto on kielletty tulevaisuudessa koko valtakunnassa. Suurin osa sen päätöksen läpi äänestäneistä on ”muualta”.
     
  3. Tuossa on kyse aikatauluista ja ideologiasta. Vastahan siellä tuulettiin, että kuinka ollaan edellä aikatauluja jne.
     
  4. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Maa- ja metsätalouteen kytkeytyneet edustajat olivat alapäät kosteina päättämässä hiilikieltoa muista päätöksistä irtonaisena asiana. Olivat kai haaveissa, että hiilen poistuttua valikoimista menee kotimainen pelletti hinnalla millä hyvänsä stadille kaupaksi. Mut eipä mennytkään, kun seuraavana nuijittiin metsät suojeltaviksi hiilinieluiksi.
     
  5. Pannu H-D

    Pannu H-D Gearhead

    Toivon henkilökohtaisesti seuraavasta talvesta todella kylmää ja runsas lumista varsinkin kehäkolmosen sisäpuolelle.
    Ehkäpä sitten tulisi se totuus vastaan ja asioihin tulisi muutosta.
    Ja nyt kun joku mainitsemallani alueella asuva veti ne kuuluisat sieraimiin niin siksi kylmää ja lunta pitää tulla kehäkolmosen sisäpuolelle koska päättäjien mielestä muualle Suomeen se kuuluu ja on normaalia.
     
    ak72, Retem, Poni -69 ja 8 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  6. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Onneksi ens talvena ei tarttee käydä stadissa työn puolesta, kun ajot muuttui. Oli muuten ihan pirun huono talvikunnossapito, pääväylätkin ihan perseelleen hoidettu. Kunhan ens talvena tulis tarpeeksi lunta ettei sporat kulkisi, niin päättäjätkin heräisi.
     
  7. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Sitä on vaihteeksi ollut ja tullut. Kumpulassa ja Malmilla on edelleen virallisesti liki puoli metriä lunta ja pakkasta tuntuu riittävän liki joka yöksi. Parempi olisi, jotta vuodet olisivat enempi veljiä keskenään. Välillä olleet peräkkäiset lumettomat talvikaudet ovat saaneet urakoitsijat kadottamaan koneitaan ja nyt, kun niitä tarvittaisiin, laitteita ei vaan ole.

    Taidatte kuitenkin saada talvet suunnilleen samanmoisina sinne harvaanasutuille alueillekin, joten ”saahan sitä toivoa”. Ihan kivahan tämä valkoinen kausi on ollut. Ei ole täysin pimeää 24/7 ja ehtii rakentelemaan romujaan, kunnei niitä tarvitse koko ajan ulkoiluttaa!
     
  8. Harri S

    Harri S Double Gearhead

    Valkoinen lumitalvi oli kyl ihan mukavaa vaihtelua noihin mustiin lähes lumettomiin, vaikken itse lumesta liiemmin tykkääkään.
    Erityisesti jos aattelee et se kaikki olis tullu vetenä ja räntänä tuota taivaalta.
    Muksut tuossa naapuristossa laski innoissaan pulkkamäkeä ja hiihtelivät, eli ihan hyvä siltäkin kannalta.
     
    dart -66 ja Seevu tykkäävät tästä.
  9. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Tuli lumitalvi tai vaikka ydintalvi, sitä mukaa kun ihminen pääsee päättäjäksi etääntyy hän tavallisen ihmisen arjesta. Kun rahat eivät ole omia niitä jaetaan sinne tänne ja varsinkin sinne. Mä olen pitkään ollut sitä mieltä, että puoluepolitiikan vois lopettaa tarpeettomana ja esim hallituksen kasata kunkin alan johtavista asiantuntijoista. Toi suhmurointi ja verovarojen silmitön tuhlaus ei tule loppumaan. Se vain pahenee nyt kun on tajuttu, että velkaahan voi ottaa aina vain lisää. Mutta isäni opetti, että velat pitää maksaa myös takaisin..
     
    Seevu, dart -66, pe-le ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  10. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    Suomeenkin riittäisi kaksi puoluetta,oikeisto ja vasemmisto.Äänestäjät sitten päättäisivät kumpaa politiikkaa tehtäisiin ja häviölle jäänyt puoli räksyttäisi parhaansa mukaan.Nyt kun niitä on kymmenen samoilla apajilla niin pakko on aina ylittää muiden lupaukset ääniä saadakseen ja se käy valtion kukkaron päälle.
     
  11. Pannu H-D

    Pannu H-D Gearhead

    Kyllä tänne on tullut lunta ja saa tulla vaikken ole talvi ihminen.
    Täällä se lumi ei ole ongelma kun sitä ei hirveästi tarvitse ajaa kauas läjityspaikalle.
    Itse asun pikkutien varrella ja jos on satanut yöllä lunta se aurataan ensimmäisen kerran aamu viideltä.
    Ja auraus hoituu muutenkin aina ajallaan.
    Pakkanen ei vaikuta omiin lämmitys kuluihin juuri ollenkaan.
    Etelän isommissa kaupungeissa kun valta-osa on kaukolämmön varassa niin sen hinta tulee nousemaan.
    Ja jos seuraava talvi on kylmä niin luulenpa että alkaa olemaan pulaa millä sitä lämpöä tehdään. Turvetta ei ole ja puu ei riitä jos sitä ei tuoda jostain tänne ja näin jäljelle jää öljy ja kivihiili mutta mikä on piipertäjien valta siinä vaiheessa jää nähtäväksi.
     
  12. Pannu H-D

    Pannu H-D Gearhead

    Mutta aurinkoista ja lämmintä cruisailu kesää.
     
  13. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Vasemmiston flikat halusivat ehtiä hiilivapaissa muiden edelle, mut ei se ole kuin muutama vuosi. Kivihiilikieltoahan on tulossa siellä ja täällä, jopa Brexitlandiassakin. Millä lie lämmittävät hatarat talonsa, kun ei enää saa hiiltä lapioida takkaan.

    Näiden maasta kaivettujen ja pumpattujen kausi loppuu joka tapauksessa ja toi itäystävä omalla tavallaan joudutti sitä.

    Jos on täällä kallista lämmitellä, niin on meillä edullinen joukkoliikenne kuitenkin. Ei ole mennyt viikkoakaan siitä, kun bussilla viimeksi ajelin!
     
  14. ameriikanteijo

    ameriikanteijo 3rd gear

    Maasta pumpataan niin pitkän kun sitä sieltä tulee, hyttysenpisto vasta tehty maankuoreen. Tässä maassa kiusataan tavallista ihmistä kaikenmaailman pyrstöpäästömittauksilla ja hankaloitetaan liikkumista.
     
    Peeaa tykkää tästä.
  15. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Selkeä vihje. Kaikkien pitää muuttaa Helsinkiin paremman ja ilmastoa suojelevan elämän äärelle.
     
  16. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Muuttoliike näkyy ja tuntuu. Taloja tehdään kaiken aikaa lisää jokaiseen mahdolliseen paikkaan. Jo täällä olevilla on omansa jo!
     
  17. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Eipä taida läheskään kaikilla olla omaa taloa Helsingissä . Eikä edes asuntokaan ole välttämättä oma.
     
  18. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    No jotakin koppeja kuiteninkin. Ja rakentamisen määrä sen kun kiihtyy. Eikä ketään ole pakotettu muuttamaan!
     
  19. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Kyl se aikalailla pakottamiselta tuntuu kun elämän edellytyksiä ajetaan alas ja vaikeutetaan, jopa suorastaan rangaistaan jos haluaisi pärjäillä vähän sivummalla.
     
    malvasto ja Artsi Bunker tykkäävät tästä.
  20. Yllätys..

    IS:N tietojen mukaan suurimmat uudet leikkaukset aiotaan kohdistaa nyt perusväylänpitoon eli teiden kunnossapitoon ja korjauksiin. Sen lisäksi ensi vuonna säästetään uusista liikennehankkeista, mutta siitä sovittiin jo vuosi sitten.

    Perusväylänpidosta ei saada kasaan koko 100 miljoonan euron uudelleen kohdennettavaa pottia, joten hallitus saattaa joutua käyttämään myös juustohöylää eli leikkaamaan tasaisesti niiltä hallinnonaloilta, joilta se voi leikata.
     

Kerro tästä muillekin!