Bensa dieseliksi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja JukkaK, 26.1.2010.

  1. voehanviddu

    voehanviddu 1st gear

    Taitaapi tuo käyttövoiman muutos ja moottorinvaihto olla kaksi eri asiaa. Moottorin vaihto dieseliksi onnistuu edelleen, bensa Moottorin muutos dieselillä käyväksi vaati muutosluvan.
     
  2. spike

    spike Gearhead

    Kyllä tuo taitaa kieltää riippumatta miten sen muutoksen toteuttaa. Eipä taida olla kovinkaan moni bensa kone muutettavissa dieselillä käyväksi tai päinvastoin.
     
  3. Turbiini

    Turbiini Gearhead

    dieslen moottorin muutos bensaksi on sen verran helppo opieraatio että lähes kaikiin sen pystyy tekemään, toisinpäinkin onkin jo paljon hankalampaa. ruotsissa on muutettu volvon vinokonekin dieseliksi.
     
    MJF tykkää tästä.
  4. voehanviddu

    voehanviddu 1st gear

    Niin tuolla käyttövoiman muutos pykälällä halutaan varmaan estää että kukaan ei mitään nitrometaani mottia kadulle saisi rekattua, vai saako?
     
  5. Pikuppeilija

    Pikuppeilija 3rd gear

    Mitenköhän kun olis semmonen projekti työn alla joka on joskus 30vuotta sitten muutettu dieselistä bensiiniksi niin kait sen nyt saa muuttaa takaisin dieseliksi?
     

Kerro tästä muillekin!