American Car Show Kokkola, 23.4.-24.4.2022

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja GT66, 28.2.2022.

  1. GT66

    GT66 Gearhead

    Korona-kurimuksen helpottaessa päätimme rohkaista mielemme ja järjestää perinteisen American Car Shown Kokkolassa 23-24.4.2022. Vanhassa tutussa Urheilutalossa pidettävä tapahtuma on auki lauantaina 23.4.2022 kello 16.00 - 20.00 ja sunnuntaina 24.4. 2022 kello 11.00 - 16.00. Paikalle on tulossa ennätysmäärä autoja ja poikkeuksellisen näyttävä kaksipyöräisten kattaus lukuisine upeine Harrikoineen. Tervetuloa näyttelyymme Kokkolaan, toivottaa American Car Drivers of Kokkola Ry:n jäsenistö.
     
    isalmela, Kustom STW ja faffeli tykkäävät tästä.
  2. GT66

    GT66 Gearhead

    No niin, nyt on sitten meidän Kokkolan näyttelyn vuoro ensi viikonloppuna. Kalusto on nyt saatu kasaan ja esillä on kaikkiaan vajaat 70 neli- ja kaksipyöräistä, jotka ovat pääasiassa amerikkalaisvalmisteisia. Näytillä on todella runsaasti uutuuksia ja kalustoa, joita ei ole ollut esillä muissa tämän kevään näyttelyissä, joten "ennen näkemätöntä" tavaraakin on siis tarjolla. Eli kannattaa tulla kauempaakin kattaustamme ihastelemaan... :)
     
    studio57, MJF, isalmela ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  3. GT66

    GT66 Gearhead

    Kokkolan näyttelyssä esillä olevista "herkuista" esimerkkinä voisi mainita tämän sivun ylälaitaa koristavan V8-mainoksen liekitetyn -32 Ford 5W Coupe Rodin "The Flamen". Tämän lisäksi on paikalla -31 Roadster Rotta-Rodi ja -32 Roadster Show-Rodi ja -34 Phaeton Roadster Rodi, jonka Mika Salo valitsi aikoinaan suosikikseen eräässä tv-ohjelmassa...;)
     
    leivonharri tykkää tästä.
  4. GT66

    GT66 Gearhead

    Kokkolan näyttelyn muskelipuolen "makupaloihin" kuuluvat puolestaan nippu hienoja Ford Mustangeja, -70 Charger R/T SE, -68 avo-Firebird 400, tupla-turbo-Camaro -67. Eikä sovi unohtaa Masin häijyä Chevy SS454 PickUpia ja -48 Packardia modernilla Chrysler 300C:n tekniikalla ja alustalla. Siinä vain joitain mainitakseni...:)
    Lisätietoja näyttelystämme ja muutamia kuvia esillä olevasta kalustosta löytyy kerhomme instagram-sivuilta "acdkokkola" ja Facebook-sivuilta "American Car Drivers Kokkola"
     
    isalmela tykkää tästä.
  5. GT66

    GT66 Gearhead

    No niin, kohta aletaan Kokkolan näyttelyä kasaamaan... Olen tuossa unohtanut mainita, että myöskin pyöräpuoli on näyttelyssä tällä kertaa poikkeuksellisen tasokas ja koostuu pääasiassa Harrikoista. Että silmäniloa on myös kaksipyöräisten ystäville.
    Autopuolen "spesiaaleista" voisi mainita tulen "kustomoiman" -48 Buickin ja patinakuosisen ilmajousitetun -62 Cadillac -hautausauton sekä remmiahdetulla veekasilla varustetun -23 T-Bucketin... :eek:
     
    isalmela tykkää tästä.
  6. Ford67

    Ford67 3rd gear

    Tänään siis alkaa kello 16.00;)! Omalla komialla kalustolla, jotka vaan pääsee!
     
    isalmela tykkää tästä.
  7. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

  8. MJF

    MJF Double Gearhead

  9. Jos tuo "showrod" on joskus kilvissä, se on kyllä häpäistys muita oikeasti leimattuja autoja kohtaan ja Henry Fordia kohtaan. Ihmerunko, -ripustukset, lasikuitukoppa, joku perä, chevy tekniikka, jotku penkit, tilttiputki.... Fordia 0%.

    ah
     
  10. GT66

    GT66 Gearhead

    Älä huoli Aulis, tämä Rodi jatkaa näillä näkymin matkaansa Ruotsiin, missä on paremmat mahdollisuudet sen kilvittämiseen.

    Tässä yhteydessä American Car Drivers of Kokkola haluaa kiittää kaikkia näytteilleasettajia, että he toivat hienot autonsa/ pyöränsä esille näyttelyymme. Samoin haluamme kiittää kaikkia näyttelyssä kävijöitä, joita oli tällä kertaa ihan kivasti tapahtumassamme.

    Ensi vuonna nähdään samoissa merkeissä, jos Korona ja Putin "sen sallivat"...;)
     
    Kustom STW, isalmela ja studio57 tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!