Auton paalaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Capri 69, 3.5.2022.

  1. Capri 69

    Capri 69 Gearhead

    Kysymys: Mikä instanssi / firma tms. MAKSAA rahaa romuautosta ja hakee sen Pirkanmaalla? Muualla Suomessa näyttäisi näitä ostavia tahoja löytyvän. P-maalla näköjään noudetaan maksutta auton romut. Tällä hetkellä raudan hinta melkoisen korkea, joten en rahaa jakaisi ilmaiseksi näille jobbareille. Voitolla muutkin tekee ja se heille suotakoon, mutta korvausta rahanarvoisesta tavarasta tahdottaisiin.
     
  2. Kähmy 545

    Kähmy 545 Gearhead

    Kuivaa se kosla, eli nesteet pois, tankkiin reikä ja akku pois.
    Soitto kierros romureille, viet parhaiten maksavaan
    paikkaan ja voila = rahaa.
     
  3. mopar-mikko

    mopar-mikko Gearhead

    Multa haki ja maksoi ihan ok Romu Mäki. Tosin oli 2 autoa ja muuta romua yhteensä 6 tonnia. Eivät maksaneet ekasta 1500 kilosta ,kun tulee kuitenkin hausta kuluja. Eli parempi jos enempi autoja /kamaa.
     
    isalmela tykkää tästä.
  4. White Elemant

    White Elemant 1st gear

  5. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Mikkelissä maksavat ihan hyvin, 150€ haettuna ja saa 200€ ajamalla vietynä.
     
  6. Swinger

    Swinger Gearhead

    Just tuolla facen sivustolla joku mainosti että sai 800€ kahdesta vanista ja koura auto haki pihasta.. mä sain riisutusta vanista muistaakseni 150€
     
  7. Peter Ashington

    Peter Ashington 1st gear

    Leppäkosken romu mainostaa sivuillaan maksavansa romuautoista 230e tonnilta. Ei toi 800e kahdesta vanista mahdottomalta kuullosta
     
    Swinger tykkää tästä.
  8. Kimi-oz

    Kimi-oz Gearhead

    Aihetta lainaten kiinnostaisi kokemukset myös 09-alueesta eli pääkaupunkiseudusta, minne kannattaisi tarjota pari B Vectraa yms romua Keski-Uudellamaalla? Kun katit on jo irrotettu, tuntuu kiinnostus ja hinta olevan ainakin noudettuna 0 eur luokkaa. Molemmat autot vielä käyntikuntoisiakin, mutta ei ajokuntoisia. Vienti trailerillakin onnistuu.
     
  9. ihka

    ihka 2nd gear

    Ei pääkaupunkiseudulla kukaan maksa mitään mutta kaikki maksaa paljon.
    Tähän tulokseen olen valitettavasti tullut.
     
  10. tapsah

    tapsah 2nd gear

    ei liity oikeestaan mihinkään mutta ytssä jannu paalaa isolla kirkolla autoja joista täällä JOBBARIT KIRJOTTAA ISOLLA ja pyytää vielä mansikoita, adventures made from scrathcs tai jotain sinnepäin..
     
  11. Blower Camino

    Blower Camino Gearhead

    Ongelmahan on se että polttoaine ja palkat maksaa myös romumiehelle eli äkkiä se eka tonni menee kuluihin ja seuraavista sitten maksetaan jo paperirahulia.
     
    juko7 tykkää tästä.
  12. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    jos ilmaiseksi pääsee paskasta eroon niin eikö ole hieno homma,eivätkä kysele takuuta kk päästä jos lahjottaisi vaikkatori.fissä
     

Kerro tästä muillekin!