Tf727 viive kytkennässä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Alvari, 2.6.2022.

  1. Alvari

    Alvari Gearhead

    Avasin juuri ö.pohjan aikas paljon paskaa pohjalla ja suodattimessa.
    Ja venttiilikoneiston ruuvi oli tippumaisillaan...
    Myyjä lupasi ostaa sen takaisin ja tuumasi,että tonnin laatikot on tuommoisia...
     
  2. Pietsi

    Pietsi Gearhead

    Tonni käteen:odconfused:. Kyllä sillä jo jonkinmoisen remontin huoltoa vailla olevaan lootaan tekee.
     
  3. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Niin kai sitten
     
  4. GBS

    GBS 2nd gear

    Onhan noita ihan firmojakin mistä voi ostaa varmasti kunnostetun ja takuunalaisen laatikon. Toki kättä vähän syvemmälle taskuun. Ja en laittais sellaista turbiinia uuteen vaihtoaskiin mistä ei ole tietoa.
     
  5. JarmoY

    JarmoY 3rd gear

    Muutaman tunnin työ kokeilla tuntematonta turbiinia autossa, sitten siitä on tietoa.
    TCI pro superkit jossa tulee kaikki tarvittava 727 remonttiin maksaa 375 taalaa e-bayssa.



    TCI Pro Super Kits are transmission overhaul kits for your vehicle that contain the same parts and pieces used in building TCI StreetFighter Transmissions. They include gaskets, a seal kit, pan gasket (reusable type), new performance frictions, steel clutches, bands, adjustable modulator and a high-volume filter and drain plug kit. The Pro Super Kit also contains a TCI Trans-Scat Valve Body Kit, which enables you to change the valve body to a manual/automatic setup that delivers both a good solid shift suitable for towing applications or a competition quality shift for drag racing.
    The TCI Pro Super Kit for Torqueflite 727 contains the high performance clutches, steels, seals, gaskets bushings and Trans-Scat Valve Body Kit for upgrading your transmission to a StreetFighter level
     
  6. Alvari

    Alvari Gearhead

    Kaveri purki lootan ja öljypumpun kaikki pultit olivat sormilla irroitettavissa...sieltä kait se paine karkasi.
    Tilattiin korjaussarja siihen niin jospa se rupeaa nyt pelaamaan.
     
    hantta ja esmi tykkäävät tästä.
  7. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Ei kauhean paljon enemmän tarvinnut pistää, niin sai C6 täyshoitoon ja turbaanikin oli laikattu halki ja tehty temput sisällään. Hinta pompsahti siitä kun se, kenen homma oli irroittaa, kiinnittää ja täyttää laatikko, ei ollut huomionut tarvittavan Dexronin määrää. Ja hyvä tuli. Laatikkoseppä on sittemmin siirtynyt kellariin. Tää remppa oli siis autolla Turkuun ja junalla kotiin, junalla Turkuun ja autolla kotiin.
     
  8. GBS

    GBS 2nd gear

    Juu ei se työ mitään. Mut jos onkin sellanen turbiini mikä on ollu askirikossa mukana ja sieltä sit metallimujut rempattuun askiin. Sitä tarkoitin.
     

Kerro tästä muillekin!