od-hahmo? itkee 1 euron perään

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja tapsah, 7.6.2022.

  1. tapsah

    tapsah 2nd gear

    tosiaan iltalehdessä juttu tarkemmin ja en linkitä koska vain atk-harrastajat linkittää..
     
  2. Jouni_K

    Jouni_K Gearhead

    Tämäkö: https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/21a2d016-b357-428c-8de4-188807d021fd
    Hyvä minusta että joku valittaa pienistäkin vääryyksistä, muuten kaikki lafkat peris pieniä ylimääräisiä maksuja, koska ne on niin pieniä ettei kukaan valita. Postikin vois vaikka periä maksuja vastaanottajalta lähetyksistä jotka lähettäjä on jo maksanut, jne.
     
    jknR tykkää tästä.
  3. tapsah

    tapsah 2nd gear

    itse maksukyky-rajoitteisena henkilönä kyllä joutuisin laskemaan että paljonko tuossa tapauksessa tulisi kuluja 1 euron takaisin saamiseksi, ajankäyttö siihen vielä päälle..
     
  4. jknR

    jknR Gearhead

    "– Kyse on yhdestä eurosta. Asia on siis periaatteellinen. En vain voi hyväksyä sitä, että Lippu.fi perii peruuntuneen tapahtuman kulut asiakkaalta, Kuutti kertoo."
     
  5. Solvent

    Solvent 3rd gear

    Hyvä, että itkee. Ihme saatavia firmoilla jo kertaalleen maksetuista asioista.
     
    Vaatehuoneen Simo, Roberto ja Seevu tykkäävät tästä.
  6. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Ja eihän se lippufirman kannalta ole kyse yhdestä eurosta, vaan koko peruuntuneen tapahtuman välityskuluista. Paljon isompi summa siis. Jos lippufirma palauttaisi sen yhden euron kaikille lipun ostaneille, tuskin edes toimitusjohtaja maksaisi summaa omasta taskustaan.
     
  7. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Mahtaako tuo lipunvälitysfirman kate syntyä tuosta euron välityspalkkiosta?
     
  8. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Varmaankin jos volyymi on riittävän iso.
     
  9. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Pisteet oikeuksiensa perään kyselijälle. Millään ei tunnu olevan enää mitään väliä. Suomalaiset ovat syntyneet maksamaan kiltisti kaikki mahdolliset ja mahdottomat kulut. Näin se vain on.:wc:
     
    Roberto, Blower Camino, Seevu ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  10. Topsa-

    Topsa- 1st gear

    Pitääkin laittaa firma pystyyn ja myydä vain pelkkiä käsittelymaksuja eurolla tai kahdella. Toivottavasti löytyisi useampi miljoona tapsah:n kaltaista henkilöä asiakkaaksi. :odbiggrin:
     
    Volvo_5.7 tykkää tästä.
  11. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Just näin. Esimerkiksi Posti loi tullattaville saapuville ylimääräisen 2,9 euron käsittelymaksun, johon niillä ei kuitenkaan riitä valmiudet. Tuo käsittely on pysäyttänyt allekirjoittaneeltakin jopa esimaksetuilla tulleilla olleita paketteja odottamaan selvityksiä, joita minulta pyydetään. Kiinannyssyköille alunperin tarkoitettu jarru "ampui itseään jalkaan". Ali-sedän paketit tulevat jollakin konstein EU-lähetystunnuksilla (en keksi, miten se kaikki roina voikin yhtäkkiä olla Romaniassa varastossa) joten niitä tämä 2,9 euron ylimääräinen kulu ei koske.
     
    Seevu, Volvo_5.7 ja Isamu tykkäävät tästä.
  12. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Huomasin lehdistöstä jonkun Lippupisteeseen liittyvän keissin. Euron tapaus, mutta ansaitsee käsittelyn. Jos tuotetta ei saa, niin ei siitä pidä joutua maksamaankaan. Eikä mennä minkään säännön taakse, kun kulut...
    Mä astuin viime kesänä Bookingin kautta otettuun hotellihuoneeseen Rovaniemellä. Ilmastointia ei ollut, vaikka oli netissä kuvattu niin. Varaus oli tehty ajoissa Pellon snagarin terassilla. Hotellirespa valitteli, ettei rahoja saa takaisin, koska Booking. Ei tarvinnut kuin alkaa vääntää 112 numeroa (show esitys muiden vieraiden läsnäollessa) niin jo löytyi mekanismi rahan palautukseen. Hotelli maksoi ja peri jos pystyi, Bookingilta.
     
  13. tapsah

    tapsah 2nd gear

    On helpompi työntää tulikuuma ranstakka villikissan p"#¤een kuin saada meitsiltä rahaa...
     
  14. Isamu

    Isamu 3rd gear

    Tai selkeää keskustelun avausta forumille :D
     
    Ftw- tykkää tästä.
  15. tapsah

    tapsah 2nd gear

    ^mitä et ymmärtänyt ns. keskustelun avauksessa, avaudu nyt vähän..tosiaan kyse on siitä että mahdollisesti overdrive sivustolle kirjoitteleva henkilö on pahoittanut mielensä menetettyään yhden euron suuruisen kovin huomattavan summan peruuntuneen yleisötapahtuman johdosta. Got it?
     
  16. Isamu

    Isamu 3rd gear

    OK :D
     
  17. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Jostain syystä kirjoitin kate, tarkoitin liikevaihtoa.

    Sitä se taitaa ollakin, eli Lippu.fi myy euron käsittelymaksuja asiakkaille, siinä samalla he välittävät ostajan rahat myyjälle sekä myyjän lipu ostajalle.

    Liikevaihto on jossain 10M€ nurkilla ja verkkokauppamyyntejä 14M€
    Eli tuo euro on yrityksen tulonlähde.
     
    juko7 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!