Vintage Motor Show 11.-12.6.2022 Rovaniemi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja juhi71, 9.6.2022.

  1. juhi71

    juhi71 3rd gear

  2. juhi71

    juhi71 3rd gear

    Hieno näyttely!! Harrasteparkki oli kyllä tosi hiljanen... ainakin nyt sunnuntaina. Mitenkähän oli autoja harrasteparkissa lauantaina?
    Harmittavasti oli autot osittain aseteltu!! Seinien vieressä suosittelisin tota vinoparkkeerausta!! Osasta autoista jäi tuo kuvitus ykspuoleiseksi :(

    Tässä kuvia:
    https://juhi71.kuvat.fi/kuvat/2022/Vintage Motor Show Rovaniemi 12.6.2022/
     
    Vermilion, Mika.V, cdv70 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  3. tcb62

    tcb62 Gearhead

    Hyvä Rovaniemi, komeita laitteita Pohjoisen Erikoismiehillä. Ja kaiken tälläisen vihervassarit haluaisivat tuhota :eek:. Laitteet jatkoon, vihervassarit EI.
     
  4. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

    Hienoa juhi71 että olet kuvannut myös taulut josta ilmenee auton tiedot ja omistaja. Paljon on Rovaniemen pojilla hienoa kalustoa.
     
    Muokattu: 30.6.2022
  5. Mach73

    Mach73 Gearhead

    Joo oli hieno näyttely, vaikka omakin laite oli siellä ulkona siitepölyn alla.. Todella hienoja esim: Hiukan 15 mallin Voorti oli kyll viimesen päälle kova alkuperäinen Ja hienosti pienen päivityksen saanut 69 Camaro ja kyllä alkupään Pyhimyskin sai äijän hymyyn, lisää meille tällaista..
     
  6. Mach73

    Mach73 Gearhead

    Nii ja Juhi71: Kiitokset hienoista kuvista
     
  7. juhi71

    juhi71 3rd gear

    Mukavaa, että muutkin saavat kuvista iloa. Varsinkin näyttelyissä pyrin kuvaamaan myös infolaput niin näkee sitten itsekkin myöhemmin mitä tuli kuvailtua. Jos nyt rehellisesti sanotaan niin ensi reaktio näyttelystä ja autojen asettelusta oli et v... mää lähen kotiin!! Itsellä kun on tuo outo tarve saada kuviin autojen molemmat päät o_O No onneksi hetken päästä mieli muuttui.
     
  8. Vermilion

    Vermilion Gearhead

    Hienoja kuvia!
     

Kerro tästä muillekin!