Big Wheels -tapahtumajulisteiden mitat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Damned, 12.7.2022.

  1. Damned

    Damned Gearhead

    Nyt ois tarve tarkalle tiedolle. Joskus 2016 seutuun oli jaossa aina Big Wheelsin yhteydessä tapahtumajulisteita, niitä semmoisia noin A3 tai niillä nurkilla olevia, aika isoja kuitenkin. Saisiko kukaan otettua semmoisen julisteen mittoja ennen huomista puolta päivää?
     
  2. Arkkumies

    Arkkumies 3rd gear

    2019 juliste tossa seinällä on ihan A2, eli 59,4 x 42cm
    Itekkii haluisin tän vuoden julisteen, ei oo näyttelyistä yms löytyny. Täytyy varmaan ekaks kysellä ihan paikan päällä Piäksämäjel.
     
    isalmela tykkää tästä.
  3. Damned

    Damned Gearhead

    Oiskohan se koko muuttunut mihinkään vuosien saatossa... Tokkopa. Jos joku ehtii tarkistamaan nin hienoa, mutta Arkkumiehelle jo iso kiitos tästä! Pääsee poika ettimään sopivia kehyksiä julisteille :cool:
     

Kerro tästä muillekin!