Ford Crown Victoria

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja 1purehell, 13.2.2007.

  1. maverick999

    maverick999 Gearhead

    Meihemin koeajossa CVPI
     
    FUKK ja Petri R. tykkäävät tästä.
  2. Beach

    Beach 2nd gear

    Amerikasta asti tuli halvin mahdollinen tuuletinyksikkö tuotemerkillä "SKP". Paketissa luki: "Made in China", mutta hienosti ja melko äänettömästi tuulettelee. Asennus sujui niin kuin olisi alkuperäistä asennellut. Kaikki osui kohdalleen niin kuin pitääkin.
     
    smgt tykkää tästä.
  3. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    Pitkä kesä nautittu Fordista ja taitaapa jatkua tällä kertaa ajot talvenkin yli. Ei ole enää ikkunat huurussa jatkossa kun vedenohjauluhommat on konehuoneen puolelta laitettu kuntoon. Aikanaan auton mukana hankittu lukkoperä täytyisi kuitenkin asentaa ja ehkä hankkia uudet talvirenkaat. Viime talven auto seisoi tallissa, kun olin saanut tarpeeksi näistä "talviominaisuuksista", joista kyllä ikkoiden huurtuminen oli ihan omaa ongelmaan paneutumattomuutta ja ykspyörävetoisuus omaa saamattomuutta. Oli roskaa täynnä se vedenpoistoreikä tulipellin keskellä niin sieltähän ne tuli kaikki pesu- ja sadevedet läpivientikumeista ja muista jalkatilaan. Pyyhkijöiden varret täytyi käyttää riti että sai systeemit purettua, aivan nätti homma loppujen lopuksi.

    Oli tänään sitten ihan oikeakin vika autossa. Alkoi nykimään melkolailla ja vilkkumaan se moottorin vikavalo (ei jakari). Koodien luku ja tulos: P0303 Cylinder 3 - misfire detected. Käytin kaikki puolien ja suuttimien liittimet irti ja suihkuttelin kontaktispraytä, ei vaikutusta. Vaihdoin sitten 3. ja 1. sylinterin puolat ristiin ja olihan siinä kolmossylinterin puolan jalassa vähän ruostemaista likaa. Olen puolat autoon uusinut muutama vuosi takaperin ja tulpatkin on kohtuu tuoreet. Kontaktispraytä sinne ja vehkeet nippuun, ainakaan 20km matkalla ei enää nykinyt. Jos vika jatkuu niin sittempä tuo näkee, ilmoittaako vikakoodi häiriöstä 3. vai 1. sylinterissä...
     
    FUKK, isalmela ja smgt tykkäävät tästä.
  4. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    Jaa kylläpä se vika tallella oli, ja edelleen 3. pytyssä. Tyhjäkäynnillä kuuluu vaimea epäsäännöllinen tupsutus pakoputkesta, eli kai sinne bensa menee mutta palaa vasta putkessa eli kipinää ei tuu joka kerralla, näin kai se täytyy ymmärtää. Pitää vaihtaa seuraavaksi pari tulppaa ristiin.
     
    smgt, kerosiini ja isalmela tykkäävät tästä.
  5. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    Aikamoisen sörsselin peitossa oli kolmosen tulppa. Ne kun on montun pohjalla tulpat näissä niin keräävät kaikenlaista moskaa sinne ja kun pesin konehoneen vuosi takaperin, niin sinne lienee silloin huuhtoutunu tavaraa lisää. Eipä tuo enää nykinyt, seurataan...
     
    Muokattu: 4.9.2022
    isalmela tykkää tästä.
  6. smgt

    smgt 3rd gear

    Tuli itellä aika tarkkaan paineilmalla puhistetua koloja ennenku tulppaa irrotti. Hyvin sieltä tavaraa pölisi. Saakohan näihin mistää pohjaan mittää muoveja tai panssareita? Enemmän tämän konehuoneeseen pölyä kerty kesällä kuin edellisiin autoihin.
     
  7. testaaja

    testaaja Gearhead

    Haluaisko joku palstan panther-platform aktiiveista ostaa tuon mun Marauderin? Kennebellin remmillä ryyditetty 4-venttiilitekniikan modular. Hyvin pidetty, huollettu, tämän hetken tiedossa olevat viat, ilmastointi ei toimi, voi olla vaan tyhjä, en tiedä. Ja toinen, vänkärin ikkuna ei toimi vänkärin ikkunan nappulasta kuskin puolelta kyllä, uus kytkin tilattu. Takapaksin päällä haluttu alkuperäinen siipi.
     
    maverick999 ja kerosiini tykkäävät tästä.
  8. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Joo , jos hinta on kohtuullinen.
     
  9. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    Nyt kun ei enää nyi, niin lattia edelleen kastuu. Vedenpoistosysteemit tuli aiemmin kesällä auottua. Täytyy tehdä ihmisoe, jossa itse sulloudun taskulamppu suussa kuskin jalkatilaan luonnottomaan asentoon ja vaimo laskee pesuletkusta vettä auton päälle. Voihan se vuotaa tuulilasi tai ovitiivistekin periaatteessa. Redneck-korjaus olis varmaan porata kuivatusreikä lattiaan :D
     
  10. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    Ihmiskoe johti sellaiseen tulokseen, että konepellin aukaisuvaijerin läpivientikumesta tuli vettä jalkatilaan aivan yhteinäisenä norona. Pannuhuoneen puolella vaijeri lähtee jyrkästi ylöspäin ja jostain pultinnokasta vesi valuu siihen kun sitä kaadetaan ensin tuulilasille. Läpivientikumi förbi niin siitäpä se ohjautuu kaikki suoraan jalkatilaan. Nyt se ois muurattu tulipeltiin kiinni Kentin moottorisilikoonilla, sinne juuri käsi mahtui konehuoneen puolelta. Vähän tippasi kyllä kojelaudan vasemmasta reunastakin, se on tuulilasin tai oviaukon tiiviste, tai molemmat, mutta se oli enää vähäistä tuohon läpivientiin verrattuna. Minusta tuntuu että Californian aurinko on jotenkin käpristänyt oviaukon tiivisteitä.
     
    kpj, Beach ja isalmela tykkäävät tästä.
  11. maverick999

    maverick999 Gearhead

    Tämäpä oli mielenkiintoista. Ikinä kuullutkaan, että tuo vaijerin läpivienti vuotaisi. Pitääpä tsekkailla omakin kaiken varalta.
     
  12. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    [​IMG]

    [​IMG]
     
    Muokattu: 18.9.2022
    kpj ja maverick999 tykkäävät tästä.
  13. jani5721

    jani5721 1st gear

    Moro. 2004 police interceptor tuli leimalta korjauskehotus tuulilasista. Lasi aivan paska joten korjaus/kiillotus ei enää mahdollista. Kenellekään havaintoa mistä uusi lasi? Suomesta kysytty aikalailla kaikki. Netistä ei helpolla löydy... Jos tietoa ni helpottaisi..
     
  14. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Kysyiks Kuttilasta?
     
  15. jani5721

    jani5721 1st gear

    Paikallinen lasiliike oli kysynyt. Eivät saa mistään. Tosin tuskin kysyivät mahdollisuutta tehdä lasia..
     
  16. maverick999

    maverick999 Gearhead

    Porissa ainakin ihan normisti Carglassin kautta hoitui. Kaksi lasia olen jo vaihdattanut. Parista paikkaa kyselyihin ei ole vieläkään vastattu.
     
  17. jani5721

    jani5721 1st gear

    Carglassilta ei saa. Kysytty
     
  18. karivanner1

    karivanner1 2nd gear

    Town Cariin ainoa josta sain lasin, oli Jari Mäki. Tuli jenkeistä eli joutu odottamaan mutta onnistu.
     
  19. maverick999

    maverick999 Gearhead

    Erikoista. Town cariin vaihdatin pari kolme viikkoa sitten.
     
  20. testaaja

    testaaja Gearhead

    Nyt ilmotus nettiautossa, siellä voi käydä kattomassa onko hinta omalle lompakolle/vaimolle sopiva. Sitten voi tulla tänne jeesustelemaan, että ompa crown vicillä kova hinta. :)
     
    isalmela ja Muki tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!