Mitä polttoaine maksaa tällä hetkellä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Red Neck, 27.12.2004.

  1. Rihma

    Rihma 2nd gear Bannattu

    Nythän siellä joku Venäjällä joku duuman homoseksuelli ehdottelee, että halukkailta suomalaisilta tankkaajilta allekirjoitus että kannattaa tätä venäjän ”erikoisoperaatiota”, nii on tervetullut tankkaamaan. Mitä täällä juttuja lukenut niin monella jo vispaa käsi valmiiksi. (Saattaa jokunen tunnustaa vaikka jimmy hoffan murhan ja manata äitinsä että saa ryssän lientä vähän halvemmalla)
     
    Lowry tykkää tästä.
  2. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Saatanalliset säkeet...joo mä ihmettelen näitä päivävaihteluja. Eilen Vantaa Mikkola Neste 1.999, tänään aamulla 2,175 ja iltäpäivällä töistä (epäilyttävää/epänormaalia toimintaa) tullessa 2,185. Ei näin ole ennen ollut. Mikä selittää tällaiset heittelyt? Stetson tai joku muu hattu?
     
  3. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Sehän on sitten kuin pörssisähkö hinta vaihtelee tunnittain
     
  4. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Duumalaiset kisaavat päällikön suosiosta. Huonoimmat tiputetaan poi... ...ikkunasta. Vastalahjana venäläisiltä viisumimatkailijoilta voidaan ottaa videolausunto, jossa moittivat maansa johdon päätöksiä sotaan ryhtymisestä toistaitoiseksi suoritukseksi ja että toivovat Putinille pikaista loppua. Ja sitten nuo videot julki.
     
  5. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Maanantaina ja tiistaina stadissa oli jotakin 1,986 hintaa ja kuten yleensä, keskiviikkona pomppas ja on nyt noin 0,2 euroa kalliimpaa. Teboililla Roihupellossa oli keskiviikkona vielä alkuviikon hinta, mut mitä nyt 3-4 kertaa ajoin tänään ohi, ei siellä ollut asiakkaita kuitenkaan.
     
  6. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Isot oli heitot polttoaineiden hinnoissa sunnuntain reissulla. Mikkeli 2.14. Juva 2.24 ja Savonlinna 2.04.
     
  7. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Eilen 1.999 ja tänään 2.147 samalla asemalla. Meilläpäin on yleistä se, että ma-ti on tarjouspäivät ja loppuviikko riistohintaa.
     
  8. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Oli näköjään Mikkelissäkin 5 senttiä hinta pompannu ylöspäin viikonlopusta. Sama sen on täälläkin, yleensä ti iltana kannattaa käydä tankkaa.
     
  9. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Samapa kyrsälässä, 2.01 tiistaina ja eilen olikin taas 2.179. Tepoililla oli eilenkin vielä sitkeästi 2.03
     
  10. jahnu

    jahnu 3rd gear

  11. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Ei yllätä, mutta se on kansan tahto.
     
  12. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Mitä muuta voi odottaakaan kun meillä on omistajaohjaus ministeri tokkurainen ja bilesanna ja kumppanit päättämässä yhteisistä asioista. Kansa saa mitä ansaitsee.
     
  13. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Juu on tää Suomalainen ihme kansaa ampuu ensin itseään jalkaan ja sit valittaa kun jalkaan sattuu.
     
  14. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Aamulla viiden aikaan duunista tullessa tankkasin 98:a NesteExpress asemalta 2.08e/L Tuusulassa...näyttäs että hinnat on tullu vähän alas päin joka puolella.

    Toisaalta tuossa iltapäivällä hain sitten SEO:lta 65 litraa 4T bensaa ala 2.950e/L...loppusumma oli "vaatimattomat" 191.75e !!! :odconfused:
     
  15. Polttoaineen hinta on loppujen lopuksi neuvottelukysymys..

    [​IMG]
     
    SARKERI-71, Dataviilaaja ja Bighouse tykkäävät tästä.
  16. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

    Kymen Paviljonki Kouvola 15.09.2022

    [​IMG]
     
  17. Nupa

    Nupa Double Gearhead

    Tuusulankulmalla 95 kävi eilen 1.884 ja tälle päivää taas 20 senttiä enemmän.
    Hiljalleen laskusuunnassa.
     
  18. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Raakaöljyn hinta mukavan tuntuisessa alamäessä: Kauanko kestää että hallituksen viherhipit hoksaavat että polttoaineen hinta saattaa halventua jopa reilusti alle kahden euron ja palauttavat biokomponenttivelvotteet että saadaan hinta kohdalleen suomalaisille ja ilmaston lämpeneminen pysäytettyä?
    Raakaöljy halpenee voimakkaasti - Taloussanomat - Ilta-Sanomat (is.fi)
     
    vanilla tykkää tästä.
  19. vanilla

    vanilla Gearhead

    Komppaan,kuitenkaan meille ei varmaan ale ehdi ku on tuo bio komponenttivelvoite,sekoitevelvote,yms,kriisimaiden tukemis velvoite jne. Pari viikkoa sitten ajettiin Tampereelta Jyväskylään Caprice farkulla ja ainoastaan patalahdessa 95E oli 1,99E /l ( kielletty asema) kun on toitotettu että polttoaine alle 2 e /l blaa blaa.... kannattaa katsoa You tube Tuomas Malinen juttuja joka on valitettavan oikeassa mitä tästä seuraa:, ruokakriisi, talousromahdus jne... Mies on huom. Puolueeton yksityisyrittäjä, ekonomisti ja sanoo suoraan , mitä iloa on esim. Tästä Eurostoliitosta..
     
  20. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Eikös Dieselille ole edelleen tulossa ens vuoden alusta se 24snt korotus, koska vihreäsiirtymä...
     

Kerro tästä muillekin!