Historic Kymi Race 10.–11.9.2022

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Vintage Racing, 9.9.2022.

  1. Vintage Racing

    Vintage Racing 3rd gear

    Jo kolmannen kerran Historic Race Finland ry:n historiallisten autojen ratasarjan, Gulf Historic Race Cupin viimeiset osakilpailut ajetaan KymiRingillä. Samalla tämä on vuoden ainoa Kymiringin kansallinen autourheilukilpailu. Kuudessatoista kilpalähdössä sekä aika-ajoissa tullaan näkemään 139 eri vuosikymmenen ratakilpuria koppiautoista kilpaurheiluautoihin ja monopostoihin. Kotimaisten kilpailijoiden lisäksi F-ikäkauden lähdöissä nähdään F/GTP-luokassa ulkomaisia kirittäjiä Ruotsista. Jan Kling kilpailee legendaarisella LeMansin 24-tunnin kilpailuista Ferrarin haastajana tunnetulla ’65 Ford GT40 -kilpa-automallilla ja ruotsinsuomalainen Kaj Dahlbacka yli 500 hevosvoimaisella Cobran tappajalla, ’64 Chevrolet Corvette Grand Sportilla. Useita mestaruuksia sekä muita palkintosijoituksia on vielä jaossa.

    Moottoriurheilun ystäville sekä vanhoista ajoneuvoista kiinnostuneille on tarjolla nähtävää niin katsomossa kuin kilparadalla. 30 vuotta ja vanhemmille harrasteajoneuvoille on oma näyttelyalueensa katsomoalueella, johon toivotaan ennakkoilmoittautumista kilpailun nettisivustolla.

    Lisätietoja: https://www.historicrace.fi/HistoricKymiRace2022/
     
  2. 3964

    3964 3rd gear

    Kaipa se on lähdettävä 400km moottorimarssille.
     
  3. -71 MoPar

    -71 MoPar Gearhead

    Mukana olis tarkoitus olla ja toivoisin , että kaikki autoilun ystävät olis mukana tapahtumassa ja siten auttais "ratayhtiötä" , ei kait ole liikaa ollut lipputuloja silläkään toistaiseksi. Vihreiden toive olis tietty saada kaadettua koko toiminta.
    Ja saattaahan joskus tulevaisuudessa olla mahdollisuus myös kiihdytys käyttöön, jos toiminta ei lakkaa.
     
  4. dbltrbl

    dbltrbl Gearhead

  5. Stang 72

    Stang 72 3rd gear

    On siinä paikalla kokoa!

     
  6. dbltrbl

    dbltrbl Gearhead

    Monenlaista karkkia taas radalla
     
    MustangGT tykkää tästä.
  7. Patwh

    Patwh 3rd gear

    -71 MoPar tykkää tästä.
  8. -71 MoPar

    -71 MoPar Gearhead

    Muut laittaneet hyviä kuvia niin laitetaan vähän V-8 ääntä , kuvan laatu onneton kun kaukaa kännykällä koitti kuvata, toivottavasti edes vähän fiilistä välittyy. Ja rataprofiili on mielestäni todella upea kun vielä loput valmistuu.
     
  9. saresks

    saresks Gearhead

    Camaro #461 veti rajoittajaa vasten jo 400 metrin jälkeen pääsuoralla. loppu 700 metriä mentiin röpöttäen. Saikohan säädettyä ylemmäs sunnuntaiksi?:rotfl:

    Osaako joku sanoa, mikähän putkisto oli 69? mustassa fb mussessa, nro 6? Kuulosti jännältä..
     
  10. 3964

    3964 3rd gear

    Vanhemmissa ei ole rajoittajaa ni ei poksu,mutta pahalta tuntuu noin pitkäsuora kun kone huutaa reilusti yli henkisen rajoittimen.
     
  11. Henkseli

    Henkseli Gearhead

    Tuossa pääsuoran vieressä istuessa näkee suoran alun ja lopun ehkä mahdollisine ohituksineen ja kaukana muutamat mutkat. Vaatii parit - kolmet screenit, jotta pääsisi tunnelmaan.

    Tylsin rata katsojan kannalta.
     

Kerro tästä muillekin!