Auto jonka olisit joskus halunnut mutta nykyään et ehkä enää...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja C5_Z06, 13.7.2022.

  1. redneck1

    redneck1 Gearhead

    Näinä vihreyden aikoina paras olisi 6 paikkaa. Eli kuski tähän mukaan luettuna voi viedä siis 6 ihmistä yhdessä V8 autossa, joku toinen taas vie saman määrän ihmisiä 2-3 hybridi autolla.:p

    Mutta kysymykseen paremmin vastaten. Yleensä vain kuski, joskus myös apukuski, mutta jos tuleekin se kolmas niin on se helpompi kun autossa on 5-6 istumapaikkaa. Mieluiten kuitenkin 6 koska vihaan autoissa keskikonsoleita. Ottaa hermoon kun jalkatila loppuu kesken sivulle mentäessä. Mutta tosiaan 3 paikkainen pickup saattaisi menetellä? Mutta jos tuleekin se neljäs?:rotfl:
     
    leivonharri tykkää tästä.
  2. Procharged Vette

    Procharged Vette 3rd gear

    Kun oltiin vaimon kanssa kahdestaan, hankin 4- paikkaisen Camaron. Ensimmäisen lapsen syntymän jälkeen Camaro vaihtui 2- paikkaiseen Corvetteen. Kolmen lapsen jälkeen ajoin edelleen Corvetella.
     
  3. Hai

    Hai Double Gearhead

    Yksin? ;)
     
    leivonharri tykkää tästä.
  4. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Joskus ysärillä olis kovasti tehnyt mieli ihan uutta autoa.
    Enää ei..:confused:
     
  5. Parempi pussillinen vanhoja kuin yksi uusi?
     
    Gary Grand tykkää tästä.
  6. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    No, ei se ysärin uusi autokaan ole ihan uusi enää.
     
    Gary Grand tykkää tästä.
  7. esmi

    esmi Gearhead

    Joskus junnuna kaverin kanssa puhuttiin että ois kimpassa ostettu '64 Plymouth Belvedere jäi ostamatta, no kyllä sellainen vieläkin kiinnostaisi.
     
  8. always bb

    always bb Gearhead

    Amiksessa ollessa tuli piirrettyä vihkoon escort mk1 BDA levikkeillä ja se oli musta, haave oli että pitää tulla musta

    Sitten autokoulun aikaan Hangossa etsin just mk1 escoa. Kaveri oli myymässä todella hienosti tehtyä. Mutta oli väriltään kelta/valkoinen ja se oli että YÄK YÄK. Ostin sitten mk II...

    Mutta silloin tällöin vielä tulee haaveiltua autosivuilla mk I
     
  9. Scuderia Gungko

    Scuderia Gungko 3rd gear

    Porsche onnistui varsin laajalti ja kritiikittä esiintymään torque tuben keksijänä, mutta ratkaisuhan on kopioitu aivan suoraan vuoden 1966 Ferrari 275 GTB:stä.

    275 GTB:n aikaisempien versioiden (mm. keskilaakeroidun voimansiirtoakselin) hankaluudet liittyivät lähinnä systeemin linjaamiseen ja isot pojat ovat kertoneet, että kaikki värinäongelmat siirtyivät lopullisesti historiaan kun laserpointteri tuli markkinoille joskus vuoden 1980 tietämissä.
     
  10. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Pojalla on lexus, mikä pitää aika hyvin ääntä. Monesti sille olen sanonut, että voisiko sitä putkistoa vähän muokata, se sisämetelikin on pitkällä matkalla aika sietämätön. No ei kuulemma voi, kun pitää kuulua.
    Nyt oltiin pari viikkoa reissussa ja hän on ajellut sen ajan pelkästään tuolla '90 capricella, joka on hiljainen, ei minulla noin hiljaista ole koskaan ollutkaan, vähän suhisee kuskinoven alareunasta, kun tiiviste on rikki.
    Eilen sitten itsekin totesi, että on varmaan laitettava vakioputki leksaan takaisin, on se mukava ajella kun ei kuulu ylimääräisiä ääniä.:rolleyes:
     
    isalmela ja Muki tykkäävät tästä.
  11. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Ennen piti olla iso auto, bänditouhujen takia, piti mahtua ainakin 4 ukkoa ja iso kasa tavaraa, mieluiten viisi. Ja siviiliajossa tietysti koko perhe.
    Nyt riittäisi 2-paikkainen, tai se 3-paikkainen pickup.
    2008 kun möin autot pois ja olin 2 vuotta ilman omaa kulkinetta, niin sen jälkeen en ole soittotouhuissa enää omalla kuskannut kuin lähialueelle itseni, muuten istunut muiden kyydissä. Eikä nyt enää ole hinkua kuskina olla. Ja lapsista toinen asuu muualla, toisellakin on kortti ja autoja enemmän kuin minulla. Ei oikeastaan tarvitse kuin töihin välillä ajella ja nekin yksinään tai sitten rouvan kanssa pyörähtäen jossain.
    Tarpeet muuttuu...
     
    isalmela tykkää tästä.
  12. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Olen kanssa todennut, että muilla on perhefarmarit, ajelkoon ne välillä. Joten takapenkki on omissa autoissa optionaalinen. Hyvää ja halpaa pickupia kun ei ole olemassa eikä vielä kalju paista urheiluautoon, niin takapenkki on toistaiseksi löytynyt kaikista autoista.
     
    Stang_81, isalmela ja toyopet tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!