Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. Arkkumies

    Arkkumies 3rd gear

  2. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    On tuo kyllä aika harvinainen täällä ja tälläkin hetkellä varmasti ainoa Nettiautossa, vai löydätkö toisen ?

    Tuo on paku, bensa ja takaveto...ilmeisesti jopa 1500-sarjalainen, olisipa vielä lyhyt hytti.

    Yleensähän Silveradot ovat täällä järkiään ensinnäkin 2500-sarjalaisia + Duramax + nelikko + kuorma-autoja ja ne harvat bensatkin aina vähintäin pitkiä ja 4WD...sekä kuorma-autoja :odconfused:
    Omaan makuun tuo on kuitenkin vähän iso ja kolho, edellinen malli lyhyenä on minun mieleen...lyhyt Silverado SS :odrazz:
     
  3. Arkkumies

    Arkkumies 3rd gear

    Nojoo, ehkä tuo yhdistelmänä on aika harvassa täälläpäin, ei varmaankaan sit rapakon takana taikka valmistusmäärissä. Ehkä tuo yhdistelmä onkin harvinainen täällä kun ei tommosel mitään tee, iso, janonen ja talvella avuton.
    Kyllähän se minunkin autoni on harvinainen, ei oo toista samanlaista vielä vastaan tullu vaikka miljoona valmistettu.
    Kunhan nillitän.
     
  4. 1320

    1320 Gearhead

    Oletko paljonkin ajanut Ameriikan Pickupilla talvella? En pidä itse yhtään huonona vaihtoehtona, itse ajelin neljä talvea Chevy S10:llä ja hyvillä nastarenkailla ei ollut mitään ongelmia normaaliliikenteessä eikä tarvinnut lisäpainoja eikä mitään muutakaan kikkailua.

    Eniten tuossa linkin vekottimessa tökkää itselle se, että se on 40 vuotta liian uusi.:poff:
     
  5. Arkkumies

    Arkkumies 3rd gear

    En pikapeilla mutta kevytperäsiä takatuuppareita ne on nekin.
    Kyllä jää talviajo-ominaisuuksiltaan ku vertaa perus etuvetoihin ja nelivetoihin, ihan sama kuinka hyvin pärjäis takavedolla.
    Saa takavedolla pk-seudun aurattuja teitä painella, vähä loskamöykkyjäki ehkä. Kyllä oli hyvä joskus painella quattrolla 30 senttisessä lumessa auraamattomalla tiellä, silloin en ois mitään muuta voinut halutakaan.

    Mulla pitää olla takaveto talvella koska sillä voi leikkiä... Muuten varmaan ajelisin etuvedolla.
     
  6. -71 MoPar

    -71 MoPar Gearhead

    Eikä myy jobbarille, no sen ymmärtää kun jobbari on välittäjä myy toisen tavaraa ja tilittää kun on saanut rahat myynnistä jos muistaa. Autokauppiaat erikseen ne ostaa ja myy voitolla käyttäjälle. Kannattaa huomioida ero.
     
  7. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Pitää olla takaveto koska se on paras, mutta tuo kyseinen pickuppi on avuton koska se on takaveto. Selkee homma.
     
    Arkkumies ja paja1 tykkäävät tästä.
  8. LehtinenA

    LehtinenA 2nd gear

    Isamu ja Peeaa tykkäävät tästä.
  9. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Peeaa, SARKERI-71 ja LehtinenA tykkäävät tästä.
  10. LehtinenA

    LehtinenA 2nd gear

    Juu, niin aina.
     
  11. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Mutta kun on Chevyn K-mallinen ameriikan pikappi niin saa itse valita ajaako taka- vai nelivedolla. Nelivedossakaan ei ole mitään turhia keskitasauspyörästöjä ja sitten kun vielä takana on levylukko niin voimansiirto on melko vankasti yhtä puuta. Menee pääkaupunkiseudun hangessakin, näillä mitättömillä verorahoillahan ei aurata täällä kuin korkeintaan päätiet silloin kun lunta tulee kunnolla. Kuivalla kääntyminen nelikko päällä on hitusen jäykkää. Pari talvea on tullut ajettua, renkaita en ole viitsinyt vaihtaa. Menee samoilla ikivanhoilla M+S mutakumeilla kesät ja talvet.
     
    Arkkumies tykkää tästä.
  12. Arkkumies

    Arkkumies 3rd gear

    Takaveto on paras luisutteluun ja liikenteen vaarantamiseen, en sitä muuhun hyväks haukkuiskaan.
     
  13. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Onhan toi C20 takaveto surkea alkutalvelta. 2 tai 3 vaihteella saa lähteä liikkeelle, että saa jotain pitoja. Nuoskalunta jos on 10cm, niin siinähän tampataan, että pääsee liikkeelle, sit kun on liikkeellä niin sit mennään, mutta kukaan ei tiedä mihinkä. Lopputalvesta sit on parempi meno, kun ei ole talvella tyhjentäny lavaa lumesta, niin kulkee ihan hyvin. :D
     
  14. kippis

    kippis Gearhead

  15. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    esmi, kad_boost, juko7 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  16. Arkkumies

    Arkkumies 3rd gear

    Tämmösen löysin, joku Newport Cordoba erikoismalli. Ei siis kovin kaukaa haettua vaikkei samoin kaksvärisiä muuten ehkä ollu.
    Makee se tossa vihreessä on, sopii mun mielestä tosi hyvin.
    [​IMG]
     
  17. Cocco Bill

    Cocco Bill Gearhead

    Jestas mikä löytö ja ihanko oikeesti Roadmastereita on tullut uutena suomeen tai ainakin hyvin kauan sitten puoliuutena jos tullut esim muuttoautona?
    Tyyris nelireikäinen luksusmalli vaikkakin ei ehkä himoituin korimalli mutta tuohon savottaan ei ihan noviisin ja persaukisen kannata ryhtyä ainakaan entisöintimielessä,pientä laittoa.
    Missähän on piilotellut,koska liikenteessä viimeksi ja onko peräti säästynyt 70-80 luvun jenkkihuumasta jollain ihmekeinolla,meinaan tuommoista olisi haluttu ja ihmetelty suu ammollaan rullaavakin reilu 40v sitten mutta mihinkähän tuo tekniikkansa hukannut ja miksi?
     
    Muokattu: 15.11.2022
    juko7 ja Kustom STW tykkäävät tästä.
  18. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    Vuoden 1956 autokanta tuntee 19 kappaletta vuosimallin 1955 Buickia. Malleja ei ole eritelty. Eiköhän tuo värin ja ovimäärän perusteella jonkun isomman liikelaitoksen tai kenties Suomen valtion alkujaan ole ollut...luulisin. Kyllä nuita latolöytöjä on ja tehdään yhä edelleen, 60-luvun autoja ostetaan ensimmäisen omistajan perikunnalta ja yli 40 vuotta ladossa huilanneita jenkkejä löytyy.
     
  19. Fuselage

    Fuselage Gearhead

  20. -tl-

    -tl- Gearhead

    Fuselage ja kippis tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!