ihmeellisiä ostajia taas liikkeellä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja steelofamerica, 4.4.2010.

  1. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Seuraavana päivänä näkyi vaikka maksoin joskus viiden aikoihin illalla. Normaalina SEPA siirtona, ei pikana. OP:sta maksoin Swedbank tilille.
     
    matti R tykkää tästä.
  2. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Ei liity autoihin, mutta mulla on jo kuukausia ollut myynnissä meidän talon vanhat 40-luvulla tehdyt ikkunat.
    Reilu viikko sitten ostajaehdokas tiedusteli ikkunoita ja mahdollista noutoa viikonloppuna. Sanoin että meille on perheenlisäystä tulossa, mutta toki nouto käy jos satun olemaan kotona, suosittelin kuitenkin että soittaa ennenkuin lähtee kaukaa ajamaan meillepäin.
    No torstai-iltana tulikin lähtö synnärille, ja jossain kohtaa tässä torstain ja lauantain välisenä yönä poika syntyi.
    Tänä aamuna sitten ostaja soitti ja tiedusteli tilannetta, noin 2 vuorokautta valvoneena ja synnärillä puhelinsoittoon herättyäni kuulostin varmasti olevani 6 promillen päissäni, mutta kerroin ostajalle mistä ikkunat voi käydä hakemassa jos saa kantoapua mukaan, ja pyysin jättämään maksun postilaatikkoon.
    Kotio päästyäni postilaatikosta löytyi kirjekuori jossa oli onnittelukirje ja maksu ikkunoista 20% bonuksen kera.
    Ihmeen reilu ostaja, vaikka tällä kertaa olin itse ihmeellinen myyjä :D
     
    Marklin, Laszlo, Make.S ja 11 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  3. Artsi Bunker

    Artsi Bunker 2nd gear

    Niinpähän kävi että tuo aiemmin ilmoittamani 500€ osa kasa kiinnosti erästä eläkeläistä sen verran paljon että tuli ja haki koko kasan pois omalla kyydillä, eikä kuulemma ollut edes tinkaamisen arvoinen.:)
     
    isalmela tykkää tästä.
  4. bathory

    bathory Gearhead

    Pitäiskö perustaa uus topikki, jossa olisi niitä topikin alkuperäisen kaltaisia tapahtumia. Nyt jengi luettelee vaan, kuinka hyvin menny kaupat.
     
  5. virta

    virta Gearhead

    Nyt kun mietin asiaa,itselle on annettu käteen puolet sovittua vähemmän rahaa autokaupoilla kolme kertaa.Muunmaalaisia ja omaa vähemmistöä kyseessä.
    Kai ollut hyvää säkää itselläkin kun olen huomannut sen,ovat sitten lähteneet kiltisti ottoautomaatille.Jos rahaa on enemmän voi hyvinkin oikosulku tulla laskiessa.
     
    kad_boost tykkää tästä.
  6. kad_boost

    kad_boost Gearhead

    Näin on meinannut käydä kantaväestönkin kanssa.. ulkolaisten tai niitä muistuttavien kanssa en kauppaa ole edes kokeillutkaan tehdä.
     
  7. T.hilter

    T.hilter Gearhead

    Ei auton mutta kasettidekin ostaja. Vonkasi tiukkaa hintaa ja lähetystä (40€ paremman pään 1980 JVC kyseessä, näkyy olevan satasellakin kaupan maailmalla), lupasin sitten rahteineen sillä 40€, kun katsoin postin sivulta 6,90 maksavan. No tuli vaatimus eikä vain pyyntö postiennakosta. Sanoin maksavan 5,50 lisää kuten hinnasto sanoo, niin alkoi ipitys että ei ole oikein että nostat hintaa kun sovittiin. No en varmasti maksa lähes tupla postikuluja kun ei alunperin kysynyt sellaisia.
    Pari vuotta sitten oli yksi huuho joka kopioi profiilikuvankin FB:ssä, samalla tavalla piti postiennakolla laittaa. No ei sitten hakenut vaikka kyselin muutamaan otteeseen. Mitähän nautintoa siitä saa? Oli laittanut ostoilmoituksen moottoripyörästä, niin panin julkisen kommentin että laitetaanko sekin postiennakolla jota et kuitenkaan nouda?
     
  8. mpower

    mpower Double Gearhead Bannattu

    Ei liity autojuttuihin. Mulla on ollut useampikin ihmeellinen ostaja, mutta mää nääs oon ittekin aika ihmeellinen vanhaksi gubbeksi! Katsokaas, nääs osaan ottaa hyviä kuvia, laittaa ostokuitin kuvan ja muutakin tekstiä kirjoittaa.

    Ja mikä tärkeintä, en laita hintapyynnöksi uuden hintaa, vaan realistisen näkemyksen käytetystä tavarasta. Ilmoitus oli Torissa vissiin pari tuntia ja tinkas kympin jos tulee tunnin sisällä hakemaan.

    Mää sanoin juu,asia selevä! Maksu hoitui reaaliaikaisesti Mobile Paylla. Nuori kolli oli, kokeili miten toimii ja thats it!

    Noh, tavara oli JBL Charge 5 kaiutin! Liikkeessä sen aikainen hinta oli halvimmillaan 119 ja mää 89 pyysin sisältäen lähetyksen, noudettaessa halvempi! Semmottis saa myytyä!

    Ja mää nyt sitten hirmuisen ison Sonyn bluetooth kaiuttimen tarjouksesta ostin tilalle, ja hyvin nyt jytkyy!

    Ainahan yleensä käytetyistä takkiin tulee, mutta olen mää Mersumiehenä Saksasta AMG vanteita tilannut useammankin satsin, ja niin kumma on Saksassa vielä, voit tarjota ja myyjä on hyväksynyt! Suomessa sitten oon voitolla myynyt!

    Ei paljoo voittoo, mutta rahaa se on pikkurahakin köyhälle eläkeläiselle hengen pitimiksi!:)

    Ja pari autoo oon netissä myynyt, AUDI TT Quattro 225 hp ja viimeksi oli W211 E 280 CDI facelift Mersu. Vain yksi oli Mersusta kiinnostunut, nuori poika.

    Teimme pitkän noin 60 km koeajon, mukavaa kyytiä Mersut yleensä tarjoo. No, se oli ohjelmoitu, mää sitten pojalle sanoin,kokeiles miten lähtee!

    Ja lähtihän se, poika tyytyväinen.o_O Meni pari kolme tuntia koeajosta, sitten soitti,hän ostaa auton,tulee huomenna hakemaan!

    Niin kaupat teimme, ja uskoisin molempien olleen tyytyväinen!
    Mukavaa kaupankäyntiä!:)
     
    Muokattu: 22.1.2023
  9. Temppis

    Temppis 2nd gear

    Kuulemma joku nykykakaroiden juttu tämä "ghostaaminen" eli ei vastata enää mihinkään ja hävitään. Ite ku yritän chättiautossa chätissä viestitellä vaihdokkia, ensin kyllä kuvaa halutaan ja sitten kun laitan kuvaa ja tietoja niin nykyään ei saa edes sitä "ei kiitos":ta vaan jätetään kokonaan vastaamatta ja siinäs sitten odottelet että tuleeko sieltä vastausta.
     
    maverick999, viikinki75, Peeaa ja 1 muu tykkäävät tästä.
  10. Isamu

    Isamu 3rd gear

    Ei tämä ole mikään nykykakaroiden juttu vaan ollut aina olemassa ainakin niin kauan kun minä olen jonkinlaista kauppaa tehny käytetyistä tavaroista.
     
  11. mpower

    mpower Double Gearhead Bannattu

    Kuhan nyt "ghostit"kyselevät monet ajankuluksi ja ilmatteeks pitäis kaikki antaa! Ei oo cashiä muuten kuin youtuben Johnny Cashin zipaleessa! Noh, ihan hyvä biisi kuitenkin!:)
     
  12. V202039

    V202039 Gearhead

    Sama huirari heppu edelleen liikkeellä.
    Menin myös vastaamaan hänen sp-osoitteeseensa ja sain saman vastaustekstin kuin sinullekin tuli. Tästä olikin sitten helppo huomata pelin henki.
    Tuliko tästä jotain ongelmaa?
     
  13. bathory

    bathory Gearhead

    Tulee ongelmia, jos sulla pienenpi sotilasarvo.

    Sitä kannattaa vielä kysyä ja vaikka, että tunnetko Kommodori Moilasen. Jos tuntee, niin pyytää häntä soittamaan tms.

    e.Tuskin välttämättä on sama huijari. Tuo sama viesti voi olla. Mutta eiköhän se ole joku isompi kopla jossain nigeriassa.
     
  14. Hai

    Hai Double Gearhead

    Pitäis jonkun vähän opettaa noita Nigearina hujareita.
    -Suomen merivoimat ei pahemmin pyöri tuolla Pohjanlahdella.
    -Eikä varsinkaan Uudenmaan Prikaatin kanssa.
     
    cdv70 tykkää tästä.
  15. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    On kyllä todettava, että autot on hävinny käsistä nopeasti. Tosin en mitään maksimi hintaa ole niistä pyytäny. Mutta silti minusta saanut niistä kohtuu korvauksen. Myin C20 pois, niin useamman perämoottorista harrikan kautta mummoon tarjoajan joukosta löyty sit myös tosiostaja ja hinta oli ok. Ei nyt mikään Nettiauton 6-7k€ hinta, mutta reilusti enemmän kuin mitä siitä maksoin 2015.
     
  16. karra

    karra Double Gearhead

    Onneksi oli normaali ostaja liikkeellä maanantaina. Oli käynyt Kotkassa katsomassa jotain wanhaa jenkkiä, ja tuli sitten tsekkamaan Model A Roadsterini kun oli tuoretta vertailupohjaa alla. Koeajettiin auto; minä ajoin (tyyliin Gas Monkey), tuumittiin ja käteltiin. Tänään kauppa finalisoitu. Asian harrastajalle meni.
     
    FuryIII '71, Slant Sickness, deeäxä ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  17. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Minulla oli kevällä yksi autoistani myynnissä. Liian kallis jne, mutta opettavainen kokemus muutoin, kun kerroin aina ensimmäisenä, että missä auto sijaitsee. Ostajat, niin omituiset kuin muutkin, lopettivat puhelun siihen.

    Eteläinen Lappi on eksoottinen alue!
     
    Muokattu: 2.6.2023
    cdv70 ja isalmela tykkäävät tästä.
  18. Malossi

    Malossi 2nd gear

    Tuossa 5 vuotta sitten tuli kaupattua Yamahan crossimönkkäriä 3500€ hintaan ja monenmoista kyselijää ja tinkijää oli liikkeellä. Ei ollut tosiaankaan pakkomyynnissä mutta senverta vähällä ajolla että päätin luopua jos joku tuon tarjoaa. Eräskin tinkijä laitteli viestiä että tarjoaisia 2500euroa koska saisi kuulemma 2200eurolla samanlaisen kuin omani mutta huonompikuntoisemman. Sanoin että sitten se on varmaan sinun ostettava se huonompikuntoinen sillä omani hinta on se tonnin enempi ja jos ei rahat riitä, ei kauppoja tule. Vastaukseksi tuli haistattelut :D
    Mönkkärikin meni lopulta kaupaksi pyyntihintaan kun joku nuori heppu sen setelinipun kera tuli ostamaan.
     
    isalmela tykkää tästä.
  19. mpower

    mpower Double Gearhead Bannattu

    Tänään oli ihmeellinen ostaja!Ei ollut autohommia. Laitoin Toriin,
    " Annetaan ilmaiseksi rikkinäinen puutarhatuoli ja hakijalle 2 euroa hakupalkkaa." Kyseli kyllä osoitteen, mutta sitten laittoi viestin" anna toiselle,kiitos!":D
     
    falcon1 ja 63S88 tykkäävät tästä.
  20. mpower

    mpower Double Gearhead Bannattu

    Nonnih, nyt jo toinen ihmeellinen ostaja kyseli, mistä ja milloin voi tulla hakemaan! Laitoin osoitteen ja puhelinnumeron, mutta ei näköjään edes oo viestiä lukenut!

    Ujous saattaa iskeä kyllä juu?:cool: Mutta sain mää uuden lämpömittarin Torissa kyllä tänään kympillä myytyä. Laitoin sen tännekin aikoinaan lahjoituksena postikulut maksamalla ja haettaessa ilmainen, mutta ei täällä kenellekään kelvannut! :rolleyes:

    Voitaneenkin siis perustellusti todeta, foorumin jäsenillä on jo kaikkea tarvittavaa! Ja elämme yltäkylläisyyden maailmassa!?:p
     

Kerro tästä muillekin!