Ken Block kuollut

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Procharged Vette, 3.1.2023.

  1. Procharged Vette

    Procharged Vette 3rd gear

    Nyt pääsit ytimeen. Paitsi minusta olennaista ei ole kuvakulmat ym. vaan se mitä sai aikaiseksi. Moniko Usan ulkopuolella on toteuttanut saman sirkuksen ja sivussa tienannut 100 miljoonaa. Tässä helppo kirjoittaa että eihän tuo ole mikhään ko tekasee pois. Siitä vaan yrittämään. Toisaalta todistaa myös sen että Amerikassa moni juttu on mahdollista kun jotain lahjoja löytyy.
     
  2. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Ei EU tai Aasiassa osata tolla tasolla ajatella mitä Jenkit tekee.
    Täällä löytyy taitoa ajajilta, mutta se tausta, markkinointi, raha ja Show puuttuu sieltä taustalta. Ja ehkä myös markkinat. Latela vs Gas Monkey Garage.
     
  3. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    En usko hetkeäkään että Block ei olisi sisäistänyt kelkkailun vaaroja, mitä on herran touhuja noista Youtube-pätkistä nähnyt on kaikenlaisia vauhtilajeja ja tehokasta kalustoa harrastanut niin kauan (vai voiko sanoa harrastukseksi, kun oli ihan työ) että aivan varmasti sisäisti riskit ja oli ne valmis hyväksymään. Olen myös aika varma että valtaosa ajopeleistä oli paremmin hanskassa kun monella muulla meistä, mutta joskus niitä virheitä sattuu parhaillekin ja valitettavasti viimeinen virhe oli kohtalokas.
     
  4. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Jos olen ymmärtänyt mediasta oikein, lähtivät kelkkailee kaverin kanssa. Ja kaveri menetti hetkellisesti yhteyden... ja se sit riitti. 3-5minuuttia ja henki pois.
    Minusta noissa pitäs porukan ymmärtää, että mukana ois aina yks, joka keskittyy muihin mitä ne tekee yms ja on valmis pelastamaan. Ei voi olla niin itsekästä porukkaa, mutta mä haluan kikkailla yms ja kukaan ei vahdi. Ehkä tämä vaatii vielä lisää kuolonuhreja.
     
  5. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Tässä onkin monelta kirjoittajalta tullut Samoja ajatuksia Ken Blockista, mitä mulla on.
    Olen sen videoita aika paljon katsonut, ja aina ärsyttänyt se vidoiden leikkaustyyli. Sekä ne epäonnistuneen vedon viivat. Silloin ekoja videoita katsoessani, mietin, että moni meistäkin pystyisi samaan noilla toistoilla.


    Rattimieshän se oli kyllä, siitä ei pääse mihinkään, mutta ei niin kova rattimies, mitä se hehkutus on sen ympärillä ollut.

    Aiemmin ärsytti enemmän, kun veti Focucsella, tms.
    Mustangi oli sen verran mielenkiintoisempi vehje, että ärsytys hieman lieveni.

    Rallissa ei pärjännyt aikoinaan, mutta siinä ei voikaan ottaa uusintoja.

    Driftingissä olisi voinut pärjätäkin. En tiedä kävikö koittamassa.

    Auton käsittely ja kikkailu sillä oli hallinnassa.

    Kun sen tytär Lia 14v. otti kisaa ekoja kertoja 1400hv. Mustangilla, oli mielenkiintoista kattoa.
     
  6. TopyCa

    TopyCa Gearhead

    Travis Pastrana, Ken Blockin hyva ystava, ja paljon hullumpi stunt asioissa aikoo ajaa Daytona24 NASCAR kisassa.
    Pojan paata ei palele... kerran hyppasi lentokoneresta ILMAN laskuvarjoa! Sille taytyy nostaa hattua. No, kun/jos lahtee kuin Ken se on hanen valinta.


    Ja kovin kaato rallissa USAssa menee hanelle, ja kukaan ei tule toiseksi.
    Huutaa vaan innostuneena "That was a hell of the ride!" kuin pikkupoika Tivolissa ennenkuin poly on laskeutunut ja auto on pysahtynyt. Nautti asiasta! Kasi ulkona...


    "Pastrana frequently stars in Hoonigan-produced videos, the most recent one released two weeks ago where he is shown stunt driving and drifting on a tightly confined course. Although he and Block were separated in age by nearly 20 years, they were close friends, collaborators, teammates and competitors."
     
    Peeaa tykkää tästä.
  7. jknR

    jknR Gearhead

    Ken Blockin viimeinen video.

     
    Muokattu: 6.12.2023

Kerro tästä muillekin!