valkoinen farmari letukka

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja perkele, 11.1.2023.

  1. perkele

    perkele Gearhead

    muistaako/tietääkö kukaan erään kerrostalon pihassa (oman muistikuvan mukaan hämevaara??) seisoi vuosikausia valkoinen farmari letukka (bellair? tms).huhujen mukaan siinä autossa oli ammuttukin joskus.se katosi jonnekkin,mutta missähän nyt lienee.oli juttua siitä myös täällä overdrivellä,mutten enää haulla löytänyt
     
  2. Robot Riot

    Robot Riot Gearhead

    Muistan jotain.... 80/90-luvun taitteessa seisoi pitkään Pähkiksen puolella Lammaslammentien ja Pähkinärinteentie kulmassa. Siinä oli metsän kulmassa snadi parkkis. Nykyään kerrostaloja.
     
  3. perkele

    perkele Gearhead


    taitaa ollakkin sama paikka.googlen ilmakuva näyttää samalta
     
  4. litres

    litres Gearhead

    Saattaa olla että muisti pettää... Nummela/Vihti alueella 2000 luvun alkupuolella
    pyöri tommonen letukka...
     
  5. Dunlop

    Dunlop Gearhead

    Vuosituhannen vaihteen jälkeen seisoi siellä pähkiksessä, mun muistaakseni valkoinen -65 impala stw. Sain omistajankin silloin puhelimen päähän ja hintapyyntö oli jotain posketonta, verrattaen sen ajan hintatasoon leima tuista X-runkoisista. Jäi kaupan hieronta siihen ainoaan puheluun.
     
  6. impala-63

    impala-63 Double Gearhead

    Nyt menee muistissa jotakin pieleen koska -65 ei ole X-runkoinen.
     

Kerro tästä muillekin!