Chevyn latausongelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Vuarine, 27.3.2024.

  1. Vuarine

    Vuarine 1st gear

    Joo eli -71 impalan lataus murheita. Tässä keksinnössä on joku yleismallinen laturi mihin tulee ainaostaan 2 johtoa, akulta + ja heräte katkaisian kautta. Näin lataa liikaa ja jos otan herätteen latausvalon kautta valo syttyy kyllä mutta ei lataa lainkaan. Hiilipaketin vaihtelin laturiin mutta sillä ei ollut mitään merkitystä mihinkään. Myös maadoitukset kunnossa. Ilmeisesti laturin vaihto ainut lääke?

    Ostohetkellä tässä oli pääkytkin hytin puolella ja laturin heräte meni suoraan akun + navasta laturille.
     
  2. Rautamäki

    Rautamäki 3rd gear

    Ei se laturin vaihdolla korjaannu, kun kuvauksen perusteella arvioituna sähköjärjestelmää on tuhottu muultakin osin.
     
  3. tero79

    tero79 3rd gear

    jos on joku delcon kiinassa korjattu tekele ni heitä mäkeen.. itellä taannoin vittuili..3 kertaa vaihdoin partsista uuden ja sit kyllästyin. Miltei palo koko GTO... Hain biltsusta bossin laturin missä on ihan sama kiinnitys kuin gm:n omassa laturissa. Siihen loppu ongelmat ja vitutus.
     
  4. Vuarine

    Vuarine 1st gear

    Joo. Hain biltemasta uuden vastaavan. Tai niin vastaavan ku löytyi. Tossa on jotkut homemade kiinnikkeet tehty vanhan laturin mukaan ja lisäksi vanha laturin runkoa oli vähän tuunailtu. Katotaan millai pelaa ku saan tehtyä kiinnikkeet uudelle laturille.
     
    esmi tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!