Sport Fury -70

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja Keppi, 17.11.2023.

  1. Cocco Bill

    Cocco Bill Gearhead

    Mitäs valittamista tuossa on,tarkoitus ei lie saada mopar leimoin hyväksyttyjä paikkoja ..niitä saa tilaamalla hunajaiseen hintaan kaikenmoisia peltiosia ja varmasti sopivia kuin laadultaan sekä silmällä hyviä..vaan reiät umpeen ja tukipalat ym mallin mukaan kotiteollisuuslaatua(ei se bändi..).
    Eihän noita kukaan edes näe ja päälle tulee mattoa, maalia,massaa tai mitä tököttiä laitatkin sekä kurat kaupanpäälle noihin pohjapuolelta näkyviin korjauksiin ...näyttelytason trailer queenit tietty eri juttu ja pohjaosankin oltava katseenkestävää 1 laatua,kurat ei kuulu kauppaan.
    Mielenkiinnolla seuraan, hieno tyylikäs automalli joita ei ihan joka jäbällä.
     
    sleepercooler tykkää tästä.
  2. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Ei C-bodyihin löydy mitään aftermarket peltiosia. Omin pikkukätösin ne joutuu vääntää tai teetättää.
     
    Tunaman tykkää tästä.
  3. Keppi

    Keppi 2nd gear

    Joo, jos noita korjauspaloja saisi rahalla niin ostaisin varmastikkin. Tosin vaikka saisi, niin nekin on varmaan nykysin jotain 0,7-0,8 paperia :lol:. tarkoitus on tehdä niin ettei tarvitse saumoja piilotella sen enempää koriliimalla kuin alustamassallakaan, mutta sehän onkin katsojasta kiinni. Joskus muinoin tein mikki/tikkihommia työn puolestakin, ja kunhan saan pajaa edes jonkinnäköiseen malliin niin ostoslistalle menee kyllä muitakin metallinmuokkausvälineitä kuin moska, puukko, rautakanki ja timpurin vasara. Tosin osaavissa käsissä ja paremmilla hermoilla noillakin kaluilla tekisi täysin näyttelykuntoista jälkeä!.
    Vähän näyttää siltä että vappuajoille ei tarvii tällä vehkeellä lähteä, mutta kyllä kova yritys on käydä ajamalla jätskillä ja katsastuksessa ennen kuin aloittaa etupäätä remontoimaan:odcool:.
     
    sleepercooler, Seevu, dart -66 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  4. Keppi

    Keppi 2nd gear

    Ja tosiaan jos joku sattuu jostain löytämään takakaaret tälläiseen louskuun niin täällä yksi ostaja moisille!
     
  5. Cocco Bill

    Cocco Bill Gearhead

    Oonpa luullut että c korisiin tuo puutos olisi jo korjaantunut vuosien myötä jos kysyntää ja narinaa niin tarjontaakin rupeaa olemaan aika nopsaan mikäli rahanhajua ilmassa elikkäs kiinaan terveiset vaan ilmeisesti sitten kysyntä liian vähäistä ja joutuu jahtaamaan parempikuntoisia,NOSia tai karvakätösin kehittelemään itse.
    Rajoittaa aika tavoin projektirintamalla edes alkaa jos pitää tehdä itse..tavallaan niinkuin silloin joskus olipa A,B,C tai E...tai vaikkahan Ö o_O
     
  6. Alvari

    Alvari Gearhead

    Moparshopissa saksassa on ainakin peräkontin pohjia c-bodyyn..
     
    SK- tykkää tästä.
  7. Ftw-

    Ftw- Gearhead

    Kyllä tätä seurataan. Koriliiman käyttöön on ihan syykin ilman että sillä peiteltäs saumoja. Tosi usein näkee kuvia että tehdään iso duuni vaihtamalla pellit ihan oikein ja sit pilataan se iso duuni vetämällä päälle joku pohjamaali ja pensselimassa.
     
  8. Keppi

    Keppi 2nd gear

    Joo, kaikkiin limittäisii saumoihin se miun mielestä kuuluu ja myös tulee. Valitettavan paljon sitä vaan näkee että noiden romujen pohjasta löytyy ylimääsiå pellin saumoja joissa on vaan täpit hitsiä ja paksu nööli jotain budjettimallin koriliimaa päällä:rotfl:
     
    Ftw- tykkää tästä.
  9. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Pohjalevyn teko on kohtuullisen helppo homma. Jopa minä täysin hitsaustaidottomana ja ilman mitään peltitöiden kokemusta pystyin tekemään Polaraan uuden peräkontin pohjalevyn. Vanhasta mitat ja tussilla merkinnät uuteen peltiin minne sikkaukset ja kuinka pitkät. Taisi olla 4 palaa jotka kaveri miggiliimasi sitten paikalleen. Runkopalkkien ulkopuolet ja palkkien väli kahdesta palasta.
    Tuskin kannattaa Saksasta tilata.
     
  10. Alvari

    Alvari Gearhead

    Niin voihan sinne hitsata vaikka suorasta tavarasta koko lattian jos ei väliä minkä näköinen se on. Tulee vaan valmiista korjauspalasta ja tehtaan pisteistä vaihdettuna kuin uusi kun nyt semmoisiakin sattuu saamaan. Tosin jos auto on joku läpeensä hitsailtu vanha suomi taksi niin siihen tuskin kannattaa enään noin tehdä.
     
  11. dart -66

    dart -66 Gearhead

    No, kaverilla on jenkkilästä hankittu C-bodyn kontinpohja ja voi sanoa, että suorasta pellistäkin saisi paremman...
     
  12. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Slapside 65-68 taitaa jotain osia löytyä.
    Fuselage 69-73 koreihin oli joskus takakylkiä, mutta kuulema sokea apinakin kännissä hakkaa lekalla paremmat.
    Formal 74-> ei taida löytyä senkään vertaa.
     
  13. Keppi

    Keppi 2nd gear

    Tästä autosta ei onneks museovehettä olekkaan tulossa;). Ennemmin tarkoituksena on ettei alapuolelta katsoessa huomaa että mikä kohta on paikattu ja ettei samoja paikkoja tarvitse hitsata uudestaan enää tämän auton maanpäällisen taivalluksen aikana.
     
  14. L.P.

    L.P. Gearhead

    Sori myöhäinen vastaus, mutta piti korjata että nämä ovat "zinc interleaf" korroosion estoon. Alkuperäiset, saatavilla myös uusia. En nähnyt tällaista vastausta ketjussa niin vastasin siltä varalta ettet jo löytänyt tietoa muualta.

    Hyvä projektiketju ja hyvät kuvat. Kiitos tästä.
     
  15. Keppi

    Keppi 2nd gear

    Tännöön kerkesin käydä hitsaamassa edellisen paikan kiinni ja alottamassa seuraavaa. Eipä mitää nähtävää, mutta koska kuvat on kivoja niin:
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
    esmi, FuryIII '71, Seevu ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  16. Isamu

    Isamu 3rd gear

    Kuvien muodossa tulevaa projektikertomusta mukava seurata
     
    FuryIII '71 ja Seevu tykkäävät tästä.
  17. Keppi

    Keppi 2nd gear

    Sain viimesellään ilmoituksen siimetiltä että palkin pätkät olisi valmiina. Ei voi ihan keretä vappukruisinkiin tämä vehje:lol:
    Onko kellekkään jäänyt takalehtien etummaisia puslia varastoon tai vinkkiä et mistä niitä löytyisi? Ei saa uspartsilta, marjakankaalta eikä koskiselta ainankaan…
     
  18. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Oisko Punkan jousitakomolla semmosia? On ne ainakin joskus tehneet näiden jousia metritavarasta valmiiksi asti.
     
  19. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

Kerro tästä muillekin!