Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. TopyCa

    TopyCa Gearhead

    viikinki75 ja isalmela tykkäävät tästä.
  2. Kerrankin sopiva otsikko:

    POHJOIS-POHJANMAALLA noin 15 000 asukkaan Ylivieskassa valkeni maanantaiaamu ainakin yhdelle paikkakuntalaiselle karmealla tavalla.

    26-vuotias Tatu Syrjälä sai viestin kaverilta puhelimeen, että kannattaa käydä katsomassa autoa.

    Tatuhan otti ja lähti kerrostaloalueen lähellä olevalle yleiselle parkkipaikalle, jossa näky oli automiehelle sydäntäsärkevä.

    Joku tai jotkut olivat varastaneet Nissanista renkaat sekä lokasuojien päällä olevat muovikaaret.

    YLIVIESKALAINEN kertoo laittaneensa auton taannoin myyntiin nettiin, mikä herättää hänessä epäilyksen siemenet.

    – Olisiko sieltä netistä sitten bongattu se.

    – Pistää miettimään.


    [​IMG]
    Nissanista lähtivät renkaat alta ihan fyysisesti. KUVA: TATU SYRJÄLÄ
     
  3. teddy99

    teddy99 Double Gearhead

    Ottaen huomioon rahdin hinnan, niin ihmettelen, miksi tämäntasoisia autoja rahdataan Atlantin toiselta puolelta Suomeen? Ja moni näistä hinataan tullauksen jälkeen pellonreunalle/kuusen alle seisomaan. Tässä myyjä on kyllä rehellinen: "Maahantuotu USA:sta, auto on huonossa kunnossa, päätetty jättää sellaisena. Myydään suurella tappiolla." :odbiggrin:

    Tässä taas on optimistinen myyjä: "Kaikki katsastusvarusteet ym. toimivat mutta vaatii vänkärin helman hitsaamisen." Miten minusta kuvia katsoessa tuntuu siltä, että tuossa Toyotassa on ihan helvetinmoinen hitsaustyömaa ympäri autoa, ennenkuin voi kokeilla onneaan katsastusasemalla?
    https://autot.tori.fi/vaihtoautot/toyota/land-cruiser/127815343
     
    Isamu tykkää tästä.
  4. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    Peeaa, LehtinenA ja isalmela tykkäävät tästä.
  5. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Näyttää, että on vähän kaikkien hinnat karanneet. Käyköhän kauppa harrastekulkinessa tosiaan noilla pyynneillä. Porukka on katsonut liikaa Gas Monkeya.
     
  6. Isamu

    Isamu 3rd gear

    Tällä tavalla. Onhan tuota jo usemapi vuosi tässä ketjussa vatvottu kun pyynnit harrasteista on rajulla tasolla ja roikkuvat myynnissä kauan tai vaihtuvat liikkeestä toiseen.
     
  7. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Ei täällä tunnu kukaan mitään ostavan vaikka hinta kohdillaan. Toki kaikennäköistä kuonaa vaihdossa osataan tarjota.
     
  8. Isamu

    Isamu 3rd gear

    Juuri noin. Vaikka ilmoituksessa lukee selkeästi "ei vaihtoa" tai sitten annettu selkeät kriteerit vaihdokille jota itse haluaa niin aina siellä on joku vatipää joka ajattelee "no eihän se tyhmää ole tarjota".
    Siinä tapauksessa on tyhmää tarjota jos selkeästi ilmoitetaan sen olevan tyhmää.
     
    FuryIII '71 ja Seevu tykkäävät tästä.
  9. Hukka86

    Hukka86 2nd gear

    Silti vaan monet kaupat tehnyt kun tarjonnut jotain vaihdossa+sopivasti välirahaa
     
  10. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    Määpä kerron. Näitä tulee maahan just semmosten oman elämän sankareiden toimesta, jonka mielestä se Suomen auto on kallis jos maksaa vaikka 10k ku Jenkeistä saa 4k$. Tehhää oman elämän kovin kauppa, ostettaa niiden kuvien perusteella se Jenkkilän vastaava 4k$, ku ei tajuta mitä ne lopulliset kulut on ja Suomen peli tuntuu niin mahottoman kalliilta. Sitte saa kasan paskaa mille ei kannata tehä ees mittää. Semmosta se kuule on, nähty tämä tapahtuvan ihan tosielämässä useamman kerran :D

    Tosihomma on semmonen, että suurin osa autoista täällä Suomessa on selkeästi halvempia ku juuri missään muualla, ja täällä voi ihan vielä käydä sen auton iteki tsekkaa ettei tartte luottaa muutamaan epämääräseen kuvaan mitkä jenkkipelistä saat.

    Se mikä Suomen hintatasossa mättää omasta mielestä, näin niinkö pitkän linjan harrastajana, että täällä joudut siitä projektikuntosesta maksamaan ihan liikaa, ja toisaalta taas siitä MINTISTÄ et saa semmosta rahaa kuin kuuluisi, eli täällä hintahaitari on kapeampi, epäterveellä tavalla: paskasta maksat enempi, ja vimpan päälle kamppeesta et saa semmosta rahaa ku pitäisi olla mahdollista. Mutta geneerisesti kalusto on täällä halpaa ja harvaa kampetta kannattaa jenkeistä kiikuttaa. Ite oon muutaman jenkeistä kiikuttanut, mutta kauppaa tehdessä olinkin varma että kokonaiskuluiltaan se niissä hetkissä jäi selkeästi edullisemmaksi ku mitä Suomessa sillä hetkellä oli tarjolla, kaikissa tapauksissa se tarkotti sitä, että sen auton pääsi Jenkkilän hintatasoonkin nähden kuntosekseen halvalla ostamaan.
     
    Volvo_5.7, Peeaa, SK- ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  11. Isamu

    Isamu 3rd gear

    Tämä on sitten hyvä asia sinun kannalta. Itse en ole innostunut jos joku tyrkyttänyt jotain vaihdossa mitä en ole itse määritellyt ilmoituksessa.

    2019 vuonna myin nissan 200SX harrastetta veks ja ilmoituksessa sanoin erittäin selkeästi ettei BMW tai VAG tuotteet kiinnosta millään tavalla ja eiköhän niitä tusinabemuja tyrkytetty just periaatteella "no mä ny kokeilen", sitten annoin suoraa vittuilua vastineena tai ilmoitin hyvin jyrkän välirahan niin kovimmat suorittajat jopa loukkaantuivat.
     
    Peeaa, Seevu ja impala67 tykkäävät tästä.
  12. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Siistin oloinen puikki. Taisi olla kaupan syksylläkin? Osallistuin huutokauppaan silloin ja osallistuin nytkin, mutta paikalle ilmestyivät tällä kertaa nämä erikoistyypit jotka korottavat hintaa 300-2000e huudoilla kun minimikorotus on 50e.
    https://www.nettiauto.com/buick/le-sabre/14263833
     
    isalmela, litres ja Isamu tykkäävät tästä.
  13. isalmela

    isalmela Gearhead

    Joo tuo on viimeisen päälle ehyt Buickki. Ei ole omani, mutta ällistelin viime kesänä automuseon pihalla tuota
     
  14. Isamu

    Isamu 3rd gear

    isalmela, 6PPC ja leivonharri tykkäävät tästä.
  15. KohtalainenPaja

    KohtalainenPaja 2nd gear

    Ja konepellin alla harrastettavaa näyttäisi olevankin varsinkin jos olisi pussihousut ostohousuina:) Tuohan on ollut muistaakseni aika kauan tuolla jo myynnissä?
     
  16. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    Onko tässä jotaki ihmeellistä sillon, kun auton hinta on ihan vielä pohjamudissa tyyliin murto-osassa auton arvoa? :rolleyes: Eikö se oo hyvä että ne löysät katoaa nopeaa että alkaa näkee mihin se hinta tulee asettumaan.
     
  17. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Kyllä se hinta asettuu kuudessa päivässä yleensä kohdilleen ilman löysienkin poishuutelua, se on sitten eri asia onko se kohdillaan ostajien kannalta vai myyjän kannalta.
     
  18. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Olen itsekin tehnyt kerran reilun kymppitonnin korotuksen kun oli harrasteauto hakusessa. Huusin kerralla sen mitä olen valmis maksamaan niin ei tarvitse vahtia huutojen etenemistä eikä etenkään sitä viimehetken huutojen hinkkaamista jatkoajalla. Ei tullut kauppoja kun varakkaammat huusivat yli.
     
    Muokattu: 25.4.2024
    Charger´69 ja isalmela tykkäävät tästä.
  19. Rautamäki

    Rautamäki 3rd gear

    Ajanhukkaa korotella kymppejä kerrallaan jos/kun kaikki kuitenkin tietävät realistisen hintatason. Tai no, voihan se olla jollekin harrastus. Seurasin yhden itseäni kiinnostavan työkoneen kauppaa, siinä viikkoa ennen kaupan sulkeutumista perjantai-iltana 23.30 joku alkoi korotella kahdella kympillä ja toisen huutajan korotusautomaatti aina nokitti samalla mitalla. Yli kaksi tuntia tuhraantui siihen eikä kumpikaan näistä konetta lopulta ostanut.
     
    Charger´69 ja Peeaa tykkäävät tästä.
  20. chevyjussi

    chevyjussi 2nd gear

    Tavaran oikea hinta on se mitä siitä maksetaan, jos otetaan kymmenen uutta innokasta jenkkiharrastajaa niin monenko ensimmäisenä kiinnostuksen kohteena buick olisi, kokeneemmilla rautaa on jo tallit täynnä ja kauppa tehdään vain jos saadaan sopivasti ostettua.

    Pieni markkina alue ja enemmistö (itseni myös lukien) persaukista, niin ei hagertyn arvioihin tahdo päästä
     

Kerro tästä muillekin!