Stadin Cruising 5.7.2019

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja kautsi, 2.6.2010.

  1. teddy99

    teddy99 Double Gearhead

  2. rekkamies

    rekkamies Gearhead

  3. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    dart -66, fmila ja arskazone tykkäävät tästä.
  4. redneck1

    redneck1 Gearhead

    Miksi tuossa puhutaan kovasti polttomoottoriauto kiellosta... Onhan polttomoottoriautokin vihreä valinta jos muuttaa biokaasulle.
     
  5. 1320

    1320 Gearhead

    Huomenna täytyy ajella katsomaan olisko porukkaa liikenteessä. Ei ainakaan tarvii pelätä suolan roiskumista kun on pakkaskeliä tarjolla.:odwink:
     
    Volvo_5.7, leivonharri ja SARKERI-71 tykkäävät tästä.
  6. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Tuo on hieno ajatus Annilta. Arvostan kekseliäisyyttä. Verrattain näppärä konsti tukea NIMBY ajattelua. Toki sitä tuskin esiintyy kantakaupungin tai muilla varakkailla alueilla, mutta jos kuitenkin niin tässäpä oiva työkalu NIMBY tukeen.
    Kantakaupungissa haetaan sähköauto talliin ja elo jatkuu makoisana. Eipä tarvitse katsella enää vaikkapa Itä-Helsingin kulttuuritarjontaa Nissanilla tai vanhalla Audilla tuotuna arvoalueella. Anni kun hoiti polttikset pois. Tapa se on tämäkin luoda aitoja.
     
  7. Weijari

    Weijari Gearhead

    Antaa tädin hourailla. Tuossa artikkelissa puhuttiin kyllä koko helsingistä eikä pelkästä kantakaupungista. Eikä kantakaupungin sähköautoistaminen juuri päästöttömän liikenteen tavoitteessa auttaisikaan, kun 80% liikenteestä tapahtuu kantakaupungin ulkopuolella. Lisäksi hölmösti aina puhutaan polttomottoriautoista, vaikka polttomoottori se on vety- maakaasu ja 100% biodieselmoottorikin. Vihreät vieläkin elävät sellaisessa haavemaailmassa jossa (tähänkin) asiaan on oikeasti olemassa yksinkertainen ratkaisu.
     
    jaketin tykkää tästä.
  8. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Juurikin niin, puhuttiin koko Helsingistä. En ihan äkkiä näe sähköautoistumista laajassa mittakaavassa muualla Helsingissä kuin varakkailla alueilla. Ne kulttuuri Nissanit ja Audit kun häipyvät pois. Ei tule muuta kuin tuttuja vastaan autoilla tämän jälkeen.
     
  9. fourwheeler

    fourwheeler Gearhead

    Mitä muuta voi odottaa naiselta, Sinnemäeltä? Logiikkaa ei vain ole. Jos Helsingin keskusta halutaan autioittaa ja ajaa firmat pois sieltä, niin tuolla tavalla se onnistuu. Mitä tulee Stockmannin tilalle, jokunen kirpputori ja uusi Kelan toimisto? Onko kannattavaa Helsingin kaupungille? Ilman rahaa mikään ei pyöri, oli sitten miten vihreä tahansa. Rahalla ostetaan tavaroita ja palveluja joita ei itse pystytä tuottamaan. Kun firmat ja palvelut poistuvat, asukkaat alkavat poistumaan. Miksi kukaan haluaisi asua Helsingissä? Onko eduskunta ja kansanedustajat valmiita edustamaan kansaa ilmaiseksi, sehän olisi reilua. Kansan edustaminen ja yhteiskunnan parantaminen, jos se ei ole ylevää niin ei mikään. Se on vakaumus, ei työ. Ei siitä pidä saada palkkaa. Pitäisi olla laki, joka määrää että voit saada palkkaa vain uusista tuloksista, pelkät ehdotukset eivät riitä. Hyvät aikomukset eivät tuota tuloja.

    Jos EU:n säädökset muuttavat oleellisesti yhdyskunnan rakennetta enemmän negatiivisesti kuin positiivisesti, ja päästöjen osalta Suomi on etulinjassa, niin pitäisikö Suomen muuttua vai EU:n muuttua?

    Tai sitten, pitäisikö Turusta tehdä Suomen uusi pääkaupunki uudestaan jos sieltä suunnalta ei löydy vastaavia päättäjiä? Helsinki voisi muuttua myös muulla tapaa kuin trendit. Aikoinaan Stadin cruisinkiin oli kiva ajaa, miinus mukulakivet. Kauppatorilla oli paljon kansainvälistä porukkaa. Ei se varmaankaan ole ollut huonoa mainosta, että ulkomaalaisilla foorumeilla jutellaan mitä Helsingissä on nähty.
     
    Muokattu: 6.1.2024
  10. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Taivahan tosi! Stadin kruising oli mukava tapahtuma. Ensin pre cruising Malmilla ja sieltä makkara-perunalle kauppatorille. Väkeä, turisteja, tuttuja ja mureita harrasteautoja.
    Ihan hemmetin kiva aina lähteä kaverien kanssa kirkonkylälle täältä Itä-Hämeenlinnasta. Toivottavasti fyyra /hesan väki löytäisi uuden fiksun paikan pre kruisingille pääkaupunkiseudulta. Ei varmaan helppo homma, mutta toivoa sopii.
    Jaketin liehutukallaan ohjaamassa autoja parkkiin Malmilla kuuluu jo kulttuuriperinteeseen!,
     
    jaketin ja Concarne tykkäävät tästä.
  11. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Ei kai vetyautot nykytekniikalla toteutettuna sentään polttomoottoriautoja ole. Nehän on ladattavia sähköautoja mihin tankataan vetyä polttokennon sähköntuotantoa varten ja sillä sähköllä ladataan akku.
     
  12. Weijari

    Weijari Gearhead

    Eikös polttokennotkin kuitenkin ole polttomoottoreita, vaikka eivät Otto-moottoreita tai mäntämoottoreita?

    Hauskasti aina Helsinki-keskustelu keskittyy keskusteluun kanta-kaupungista ja siitäkin ns. eteläiseen suurpiiriin, vaikka melkein 80% Helsingin asukkaista asuu muualla.
     
  13. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Ei taida olla yhtään liikkuvaa osaa eikä mitään ainetta muuteta mekaaniseksi energiaksi joten itse en ainakaan pysty oikein moottoriksi luokittelemaan. Reaktori ennemmin. Saman tyyppinen elektrolyysiin perustuva reaktio kuin vaikka puskurin kromaus.
     
    Weijari tykkää tästä.
  14. 1320

    1320 Gearhead

    SARKERI-71 ja sbc350 tykkäävät tästä.
  15. jaketin

    jaketin Gearhead

  16. jaketin

    jaketin Gearhead

    Tällä kertaa ei päässyt ohjaamaan, kun oma työpaikka työllisti koko illan :(
     
  17. TopyCa

    TopyCa Gearhead

    Etelä Suomeen pitäis saada samanlainen areena kuin Eskilstuunassa oleva GTR Motor Park jossa on monenlaista ohjelmaa. Uskon että olisi super suosittu.
    He ajoivat, ja ajavat, "Green" asiaa samalla joka hellytti poliitikkojen sydämmet :)

    Kuka olisi sopiva poliittinen mahtimies/nainen ajamaan asiaa?
    Ehkä se joka suunnittelee tunnelia Tallinnaan? Peter Vesterbacka.

    https://www.sportbilen.se/2024/04/19/gtr-motorpark-blir-eskilstuna-track-resort/

    Siellä on joka maanantai (ellei ole muuttunut) kokoontuminen jossa on Italialaisia exoottisia superautoja kuten Lambo, Ferrari, Maserati ym sekä kaikkia USA autoja ym ym.
    GTR Parkin erikoisuus on että saa myös ajaa kovaa rata-ajoa!

    Suuri kokontuminen on Wheels Motor Mania Meet toukokuun 25:
    https://story-house-egmont.confetti.events/wheels-motor-mania-meet/
    Koko maan kalenteri:
    https://www.klassiker.nu/traffar/traffkalender/traffkalender-2024
     
    sbc350 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!