Autotallin nosto-ovi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja A.N, 27.6.2014.

  1. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    En ole valittanut vaan kerroin kysyjälle et jos jonkun halvan rimpula oven hommaa itelleen, niin saranoi se jo asentaessa kunnolla, niin todennäköisesti kestää mitä paremmat hinnat alkaen ovetkin

    Eihän se ero niissä 0,5mm alumiini ja välissä uretaani paloissa ole vaan niissä karmeissa ja hiluissa

    Jos ostaa jonkun uutena 3x4 aukkoon 300e oven "honkkarista" ja siihen jonkun +1000€ oven karmit ja osat, niin väitän ettei eroa huomaa kuin kuosista, ellei jopa samasta tehtaasta tule ne molempien lamellit


    Jos itelle moisen asentaisin ihan uutena, tekisin saman kuin nyt muuttaisin ne sarana-rulla häsmäkät pelkiksi rullapukeiksi ja saranoisin kunnollisilla saranoilla läpipulttaamalla koko oven kasaan.
    Kuten taitaa olla ammattikäyttöön tarkoituissa 3x5m ovissakin
     
  2. urho3

    urho3 Gearhead

    Kuten taitaa? Ei oo vielä tullu sellaista ovea teollisuus ovissa vastaan että ois läpipultattu. Montako uutta teollisuus ovea oot asentanu? Väitän kyllä että halvoissa ja hyvissä osissa sen laadun just näkee päällepäin. Mut 40e ei varmaan saa hyvää ovea,siitä oon samaa mieltä.
     
  3. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Turner nosto-ovet näyttäisi olevan kohtuu edullisia...mutta onko kellään kokemuksia esim. Virolaisista ovista, hinta-laatusuhteeltaan ok?

    P.s. Saa tarjota YV noin 2500x2300 kokoluokan käytettyjä toimivia ovia.
     
  4. Hai

    Hai Double Gearhead

    Otin noin 10 vuotta sitten www.doorone.fi myyjältä Puolalaisen Krispol oven asennettuna.
    4m leveä nosto-ovi + viereen käyntiovi + käyntioven päälle pala samaa designia. Koko paketti asennettuna alle sen mitä "tunnetuilta" pelkkä nosto-ovi ilman asennusta.
    Ei mitään valittamista tähän asti. Oli vielä 60mm panelia.
     
    Kustom STW tykkää tästä.
  5. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead


    Sakumetalin ovia asensin jokunen vuosi sitten muutaman, ihan ok ovia, mut ei ne Hörmannin laadulle pärjää. Teollisuusovia siis.

    mut kyllä ne asiansa ajaa varmasti.
     
    Kustom STW tykkää tästä.
  6. TMO

    TMO Gearhead

    Virolaiset, ainakin Ryternan valmistamat ovet on teräspintaisia, Mikkis tiedät kyllä Oitin ovet.
    Muutenhan noi teollisuusovet ei hirveästi toisistaan eroa, lamellit paksuudeltaan 40-46mm. Saa toki paksumpiakin lamelleja aina 80 mm asti, mutta hinta on sitten toinen.
    Nosto-ovien johteet ja saranat on 2000 luvulla kyllä keventyneet puolet ohuemmiksi.
     

Kerro tästä muillekin!