Oulun näyttely vappuna

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Anonymous, 26.4.2005.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Onkohan Overdriven porukkaa menossa Oulun näyttelyyn vappuna. Onko siellä Overdrive tarroja jollakin?
     
  2. 528

    528 Gearhead

    Kyllä sinne olisi tarkoitus suunnistaa. Luultavasti sunnuntaina. Yleensä tulee silloin mentyä, niin näkee kun kalustoa ajetaan ulos hallista. Täytyy toivoa, että siellä ei ole muovikasoja vaan ehtaa Detroitin terästä.
     
  3. Mika.T

    Mika.T Gearhead

    Parkkialueelle oli DeSotolla suunnitelmissa suunnistaa... :D
     
  4. Lady in Red

    Lady in Red 1st gear

    sinnehän sitä taas osastolle kikkailemaan
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Primer saapuu yöjunalla, matkaseurana 13 autoa etelästä...

    PLATU
     
  6. BUICK 52

    BUICK 52 1st gear

    Tullaan lauantaina Rovaniemeltä kattoon näyttely.Täällä pohjoisessa on niin lyhyt talvi ettei keretty saada noita uusis projekteja valmiiksi täksi vapuksi.
     
  7. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    Myös GM Cruisers on edustettuna osaston ja yhden auton kanssa.Tervetuloa ständille perinteisille ilmais kaffeille ja piparille.
     
  8. Make2

    Make2 3rd gear

    Onhan tuolla tullut useana vuotena vierailtua vaikka viime vuosi jäi väliin kun autot oli toisessa näyttelyssä. Parastahan tässä on mielestäni tämä nk. "yönäyttely" eli avataan la 18.00 ja jatkuu puolille öin asti. Joteenkin vaan on mukava myöhään illasta käydä autonäyttelyssä kun yleensä kaikki tapahtumat on päivällä :eek:
     
  9. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Sunnuntaina tullaan juu! Ja jäädään katsoon sitä ulosajoa kans.
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    Joo tää "ulosajo" on näyttelyn parasta antia. On se vaan mukava kuunnella ja katsoa kun rodilla vedetään suorilla putkilla menemään esim viime vuonna Pistons a Todo Madre pikkis. Ja sitten jos joku vaikka innostuu vähän kumia polttamaan, kuten viime vuonna tais olla joku niistä Pornaisten Challengereista, niin veti aika pitkät rannut hallin eteen.
     
  11. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    tarkoitus olisi lauantaina suunnistaa heti alkuun sinne. pitääpi käydä ruinaamassa kahvit GM-ruiseri läpyskällä sitte :)

    camino on sen verran vaiheessa että sillä ei tulla mutta tuo scottsdale pidetään yhtenä vaihtoehtona sitten.
     
  12. dean66

    dean66 Gearhead

    tuonne näyttelyyn olisi tarkoitus puikki kuskata. käykääpä pällistelemässä. :)

    -a-
     
  13. Akke

    Akke Gearhead

    Jep samaiseen näyttelyyn matkalla täältä pohjammaalta 68 avo wildcat+smv vaunu ja kuulemma taitaa tulla samoilta seuduilta toinenkin 68 wildcat 2Dht
    T.Akke
     
  14. Anonymous

    Anonymous Guest

    On kuulemma estynyt tulemasta se toinen villikissa.
     
  15. Mr.Teme

    Mr.Teme 1st gear

    Juu lauantaina pitää ouluhallin oven eteen hötkäyttää impalalla...Pääsee taas Kattelemaan kunnon autoja :p
     
  16. KPS

    KPS 3rd gear

    Tervetuloa Overdrivelaisille ja muillekin näyttelyn järjestäjän puolesta. Lauantaina hallissa esiintyy n. klo 20 alkaen The Bullet biters ja n. 21.30 The Housewreckers. Sunnuntaina yleisöä viihdyttää Bullet biters ja imitaattori useammalla esiintymisellä. Molempina päivinä lapsilla on mahdollisuus törmätä näyttelyssä satuhahmoihin ja saada heiltä karkkiyllätys. Pitäydyimme tänä vuonna pääpiirteittäin vuonna samoilla linjoilla, kuin aikaisempinakin vuosina. Jätimme kuitenkin näyttelystä Tuning autot pois koska Oulussa paikalliset tuning harrastajat järjestävät kesällä erikseen oman tuning&hifi näyttelyn. Tällä menettelyllä saimme nostettua amerikkalaisten autojen osuuden laadusta tinkimättä 100%:iin poislukien tyyliin sopiva eurokiihdytin ja historic ralliauto. Toivottavasti te näyttelyvieraat kuin myös näytteilleasettajat viihdytte näyttelyssämme.

    American Car Show Oulu 30.4.-1.5.2005 Ouluhallissa

    Avoinna LA klo 18-24 ja SU klo 10-18
     
  17. KPS

    KPS 3rd gear

    Autojen ympärille tulle perinteiset puuaidat lippusiimoilla varustettuna. Voi olla JariV parempi, että teet jonkin jalustan.
     
  18. Fireball

    Fireball Gearhead

    Tottahan kotikylän näyttelyyn pitää joka vuosi joku romu raahata
     
  19. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ei sinne romuja oteta.
     
  20. KPS

    KPS 3rd gear

Kerro tästä muillekin!