Leffa-autot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Stone, 15.6.2005.

  1. Stone

    Stone 3rd gear

    Onkohan täällä jo yleistä leffa-autojen threadiä? Hmmm...

    Tulipahan vaan mieleen, kun katselin tossa nauhalta The Gift-nimistä elokuvaa, tais tulla neloselta muutama päivä sitten. Siinä Cate Blanchett ajeli jollakin jättikokosella 4D HT:lla, joka oli aika beat kunnossa, takaloksu kuopalla jne. En sitten vaan tunnistanut millään mikä auto oli kyseessä, vaikka joku logo oli etusäleikössäkin, mutta ei näkynyt tarpeeksi :eek: .
    Dodge Monaco? hmmm...ei kai. Impala? Kertokaa!

    Ai juu, varmaan moni muukin on huomannu sen suklaapötkömainoksen, jossa se heppu loikkaa liikkuvasta autosta ulos...-56 Bel Air? Taitaa olla ihan OD:laisia varten tehty mainos! :D
     
  2. Ahis

    Ahis Gearhead

    Viilataan pilkkua... Se suklaapötköauto taitaapi olla -56 Pontiac. Samanlainen löytyy muuten Porista.
     
  3. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Pontiac se on, mutta en ole varma kumpiko vuosimalli 55 vai 56? Pitää varmaan katsoa hieman tarkemmin se mainos seuraavan kerran kun näkee.
     
  4. DD6

    DD6 Gearhead

    Oldsmobile vm. 73. Samanlainen esiintyy mm. Evil Dead-trilogiassa. Johtuisikohan samasta ohjaajasta, Sam Raimista..? :-?

    EDIT: Kah, lisää juttua: "The IMDb points out that Annie's car, the yellow-beige 1973 Oldsmobile Delta Royale, nicknamed "The Classic" by Sam Raimi's fans, is a recurring player in Raimi's films, including A SIMPLE PLAN." Täältä.


    EDIT 2: Ja lisää saastaa: "Parked in front of this family's house is... that same old tan Oldsmobile. Yep, the beat-up Olds that traveled through time with Ash in Army of Darkness has somehow managed transplant itself into Brixton, Georgia. In reality, this car belongs to Raimi himself. He included it in most of his early movies, each time more banged up than the last."
    Täältä.
     
  5. Stone

    Stone 3rd gear

    Ahaa, siis oikea stara ja monen leffan veteraani tuo Oldsi siis! :D
    Täytyypä tsekata Army of Darkness:kin, kun sattuu nauhalla olemaan.
     
  6. DD6

    DD6 Gearhead

    Tuolta sitten äkkiä hakemaan pirssiä alle ja nauttimaan Evil Deadista :D
     
  7. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

  8. Mo_Par

    Mo_Par 1st gear

    Alkuperäisessä Vanishing Pointissa on '70 Challenger 440+6 joka saa välillä aikalailla kenkää..

    Uudessa versiossa kyseisestä elokuvasta on tuttuun tapaan '70 Challenger, mutta tällä kertaa Hemillä. Hauska Hemi sinänsä, et siinä on '67 mallinen pyöreä putsari '70 mallin autossa. Leffassa on myös '68 Charger R/T lätkillä, joka menee palasiksi ennemmin kuin tuo challenger.. katsokaahan leffa(t) jos käsiinne saatte.

    Taitaa tossa uudemmassa vilahtaa joku 71 roadrunnerikin jos oikein muistan

    Edit: Osuinkohan ihan aiheeseen?
     
  9. 70 Mopar

    70 Mopar 1st gear

    Tässä vähän faktaa tuosta alkuperäisestä:
    "How the cars were equipped has been a point of controversy among Vanishing Point buffs. "There were five cars," Loftin said. "The number five car that we never used was an automatic and it did have the 383. All the rest had the 440. All the 440's were equipped with four-speeds, and all were four-barrel motors." Speculation had been that Hemi or Six Pack Challengers were used, which Loftin and Newman dispelled. The cars performed to Loftin's satisfaction, although dust came to be a problem. None of the engines were blown, and Loftin recalls that no special equipment was added or modifications made to the cars, except for heavier-duty shocks for the car that jumped over No Name Creek. No special bracing or frame ties were used in any of the Challengers"

    TV- elokuvan Challenger on tavallinen isolohko. Tallikohtaus jossa näkyy konehuone on eri autosta, tästä johtuen vääränlainen putsari.
     
  10. 440Magnum

    440Magnum 1st gear

    :eek: Tuhoskos ne tuossa uudessa Vanishing pointissa yhtään Challengeria, entäs vanhassa? vanhassa kumminkin se joka ajetaan päin puskutraktoreita oli eka-kopan camaro, ja muistelisin että myös uudemmassa hajotetaan camaro <==jälkimmäisestä tiedosta en mene varmaks :-?
     
  11. MudMax

    MudMax Gearhead

    Uudemmassa VP tv-elokuvassa lopussa on oikea Challengeri :(
    Toinenkin tuhottiin leikkaamalla se kahtia ja asentamalla yläosa trailerille sisäkuvauksia varten .
    Muut 3 jäivät sentään ehjiksi : siistein oli nro. 1 : -70 R/T 383/autom , lime , > 440 koneella , myöhemmin entisöity ( hemiklooniksi ? ) .
    Nro. 2 : 318/autom. > 440 + 727 + 4,56 välitteinen 8 3/4 .
    Nro 3 : -73 318/autom. muutettu -70;n näköiseksi .

    Numero kakkosella mopar muscle ajoi myöhemmin elokuvan reittiä , ei olleet oikein valoilla nähneet , kun elokuvaan maalatut kurat ovat tallella ja seriffi oli lopettanut ajon koska autossa oli elokuvakilvet :lol:
     
  12. 440Magnum

    440Magnum 1st gear

    :( :cry:
    :mad: perkules!
     
  13. Stone

    Stone 3rd gear

    Tuli tossa lauantai-iltana kateltua "Switchback"-niminen raina. Siinä murhamies (Danny Glover!) ajeli M+S renkailla jäisiä vuoristoteitä -77 Eldorado coupella, ei tahtonut oikein pysyä hanskassa ja niin käkkylä lensikin komeasti kylki edellä lumipenkasta läpi. Pudottivat vielä auton jyrkänteeltä alas, jolloin se taittui totaalisesti U-kirjaimen muotoiseksi :( ei räjähtäny kylläkään.

    Hauska rakenteluvinkki siinä kylläkin oli: Cadillac oli sisältä koristeltu kauttaaltaan , turvavöitä myöten, tyttöjen kuvilla, joissa ei jätetty mitään arvailun varaan! :lol:
     
  14. Polara

    Polara Gearhead

    Muistaakos kukaan sitä Crazy Larry, Dirty Mary -elokuvaa? Siinähän ne ajaa sen chargerin lopussa paskaks ja sillä yhellä poliisilla oli se joku ihmeviritetty Monaco/polara? Olikohan se joku inceptor, tai joku sinnepäin...
    Hyvin piirti ne autot lukottomilla perillä...
     
  15. Stone

    Stone 3rd gear

    En muista leffaa nähneeni, mutta tässä pientä triviaa ko. lehvasta:

     
  16. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Uusimmassa Hohto(2/2005) lehdessä oli 7 sivun juttu elokuvissa käytetyistä autoista. Suosittuja leffa autoja tuntui olevan Mustangit, Chargerit ja Corvetet
     
  17. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Ja kaikki yleensä rikotaan... :mad:
     
  18. Mo_Par

    Mo_Par 1st gear

    Todellakin. Kohtalaisen perseestä
     
  19. chevy 2

    chevy 2 Gearhead

    hurja harry ja tuhma mary leffan alussa on-66 caprise 4d joka kans laulaa aika kivasti.sitten alle tulee -69 charger 440.leffas vilahtaa myös pikkukylän raggareitten -67-68 camaro.se jepari auto oli monaco jonka top speed is unlimited.ja tolppaan se menee mut voimaa tuntu kyllä olevan....
    itellä kun tuo ja molemmat vanishing pointit on kirjahyllys :D
    tai sitten semmoinen leffe kun the wraith/kosto rajan takaa.pääosassa joku moparin testimallitlulevaisuus concepti.muina autoina -78 trans am blowerilla,-79 vette -89vetten perällä(jee jee kustomi)-66 barracuda...ja pahojen poikien tallilla oli ainakin 3kpl 426 hemiä pumpulla.ja ne kaikki ammutaan haulikolla paskaksi..... ja mel gibsonin payback leffas kans muskeli autoja vilajaa aika kivasti....
     
  20. Jalamari

    Jalamari 1st gear

    Tuli viikonloppuna katottua Konna ja Koukku. Milläs Poncholla se sheriffi Buford T. Justice ajelee?
     

Kerro tästä muillekin!