Rantakirppuun uusi väri?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Anonymous, 16.6.2005.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Pikkasen tarvis apua. Rantakirpun lasikuitukoppa pitäs maalata. Nyt lienee sellainen maali pinnassa joka on tullut jo muottivaiheessa. Miten pitäs toimia kun aion sen uudelleen maalata ja vielä vaihtaa väriä. Tarvitaanko jotain spesiaali menetelmiä tai aineita??
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kukaan ei oo vissiin maalannu lasikuitukoppaa??
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ei meillä Vettejä oo.. Mutta jos pinnassa on gelcoat, niin oliskos veneharrastaja sivustot oikea paikka kysellä?
     
  4. Anssi

    Anssi Gearhead

    Se gelcoatti pitää karhentaa kunnolla hiomapaperilla. Tarvittaessa pakkelit ja fillerit. Sen jälkeen väri pintaan. Eipä taida kovasti poiketa peltikopan maalauksesta. Ruosteenestosysteemit voi unohtaa. Ja lujitemuovikoriin on helppo tehdä pohjat!

    Itse maalasin tuon cobran kopan Dupontin maalilla.
     
  5. naapukka

    naapukka 1st gear

    jep, ei muutakun pinta karheeksi ja värit päälle
     

Kerro tästä muillekin!