iloinen yllätys?!?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja balez, 26.6.2005.

  1. balez

    balez 1st gear

    oli kiva tulla mökiltä kotipihalle... caminosta lyöty ikkuna sisään... virtalukko väännetty rikki...vaihdekeppiä (rattilukko)yritetty murtaa... ja kaikkea muuta kivaa... tämä tapahtui soukassa juhannus aatto yönä... jos jollain jotain havaintoja/tietoja ylimääräisistä liikkujista...ni ilmotelkaa...tuskinpa on...mutta ajattelin kokeilla... :-?
     
  2. balez

    balez 1st gear

    ahdistaa ja vi....aa rankasti... huoh... olivatpa viel heittäneet kiven ohi ikkunasta, kylkeen!.... lommo tuli ja maalit lähti...
     
  3. rusty rocket

    rusty rocket Gearhead

    Tosi v..mäisiä tuommoiset yllätykset :mad: toivottavasti tekijät löytyvät
     
  4. mopar freak

    mopar freak 1st gear

    kyllä ottaa pattiin tollanen toisen omaisuuden tuhoaminen!! :( :mad:
    Toivottavasti tollaset rikolliset saatais joskus kiinni ja vastuuseen tekemisistään.


    Toivottavasti saat caminon nopeasti kuntoon ja takas tien päälle. 8)
     
  5. niklas_

    niklas_ 1st gear

    kaverille kans kiva yllätys kun audi A3 : sen konepellin päällä oli hypitty,potkittu tuulilasi sisään, väännetty ovet eteen "liian" auki.
    tämä tapahtui espoon suvelassa
     
  6. balez

    balez 1st gear

    joo kyllä ens perjantaina pitäs päästä jo helsinkii kruisailee :wink: katellaaa nyt... parasta oli se, että jätin auton soukkaan kun ajattelin sen olevan siellä paremmin rauhassa kuin malmilla :D mutta toisin kävi :( nooh...elämä on.. toivottavasti ei kukaa nyt vaa mee enää uudestaa...
     

Kerro tästä muillekin!