jokkis team v8

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja spede, 4.7.2005.

  1. spede

    spede Gearhead

    Nyt saadaan kunnon liiga joukkue jokamiesluokkaan, käykää kahtomassa
    www.nsb-86.fi
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Onks videoita noita ajamassa jokamiesluokkaa?
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Jaa no en mie ainakaan kauhian innostuneena menis katsomaan wanhojen USA-kaarojen tuhoamista; mieluummin noita tusinanipponeita tuhottavaksi.

    Tosin omallahan omaisuudella saa tehrä mitä huvittaa, mutta ei kait noit jenkkejä, esim. Chevy2:sta, aivan häiritsevän montaa Suomessa ole...eikä kohtapuoliin piilofarkkujakaan.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    eikö nuo 87 "jenkit" jouvvakkin romuttaa
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Vittu pitää ruveta ajaan jokkista valiantilla, ei muuten mutta kun kattoo tiimin yhteistyö kumpaneita ja jonkin verran kiihdytystä harrastaneena voin sanoa että monellako on tuon verran sponsseja :eek:
    Harmi ettei noilla pari tonnia painavilla louskuilla kuitenkaan pärjää viiateille mutkaradalla :argue:
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ei ehkä hiekkamonttu radoilla mutta kyllä yks vuosi oli valiantti finaalissa Alastaron radalla, ja nyt ens viikonloppuna ajetaan Sm- kisat samalla radalla, oli ainakin yks Pontiac ilmottautunu ja Vetelin asfaltti kunkku kisasta v12 BMW.
     
  7. Stone

    Stone 3rd gear

    Mites noissa jokkiksen säännöissä on tosta "nojaamisesta" sanottu? Vois olla Capricekin aika vahvoilla jos joka kurvissa ottas mittaa vaikka jostain fiatista...meinaan ihan sievästi vaan ohjais ne vaikka jonkun penkan päälle kiikkumaan, ei mitään head-on tyylistä moukarointia.
     
  8. CTS

    CTS Gearhead

    Anteeksi vaan jokkiskuskeille, mutta mielestäni on täysin idioottimaista tuhota jenkkejä tarkoituksella. Vaikka kyseessä ovatkin "vain" 80 -lukuiset farmarit ja Cutlassit, niin kyllä sekin päivä vielä tulee, kun niiden tuhoamista kirotaan. Ja -65 Letukka? Hyvä pojat. :mad:
     
  9. Stone

    Stone 3rd gear

    Se päivä on tullut jo! Aliarvostuksen takia paskaa kohtelua, "abusea" saaneita farmareita tulee vastaan joka päivä, onneksi sain pelastettua yhden hyvään kotiin.
     
  10. Chevy K10 72

    Chevy K10 72 1st gear

    No joo, mitä tuohon autojen tuhoamiseen tulee niin en sano mitään... muilta näyttää jo tulevan kommenttia riittävästi, mutta itse asiaan. Norjalaiselta canal motorilta katselin joskus jokkis/rallicross tyylistä kisaa (asfaltti/sora rata) jossa oli norjanpojilla mukana leppäjeeppi melko kireän oloisella myllyllä ja rattimies ajamassa. Kyllähän se meno hieman säväytti kun suoralle tullessa leppäjeeppi pyyhki pitkässä sivuluisussa menemään ohi escorteista yms. perus kalustosta mennentullen, mutkissa sitten oli samanverran hitaampi joten oli melko tasainen skaba. Mutta ne äänet ja se tyyli... ...varsinkin kun stw kuskin ajotyyli oli melkoisen show meinikiä, eli keula edellä ei menty metriäkään... :D
     
  11. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Kummastuttaa varsinkin toi ´65 ChevyII:n uhraaminen, ekan korimallin pikkukakkosia ei oikeesti oo enää hirveesti ja edelleen niitä tuhotaan tommosessa käytössä... :odroll: Ei siitä oo kovin pitkä aika kun sheikki tuhos yhden romurallissa :mad:
     
  12. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Kauhistellaan englantilaisten jenkkiautojen särkemistä ja sitten tehdään samaa täällä... Niinpä se on: Toiset tekee, kun osaa ja toiset särkee, kun ei osaa...
     
  13. Anonymous

    Anonymous Guest

    No ota jätkän yhteystiedot selville ja tarjoo rahaa siitä, kyllä varmasti kelpaa.
     
  14. pannupää

    pannupää Gearhead

    No joo, itsellä menee ajanpuutteen takia Parisienne stw katon alle säilöön. Kone tarttis avata ja koppaa vähän kunnostaa, parinkymmenen talven suolat vaatii veronsa. Mutta pistän säilöön, on orkkiskuntoinen eikä tuosta nyt mitään ihmeempiä rahoja saisi, joten katsotaan kunnostusta jonkun vuoden kuluttua ja kerätään osia. Näitä ei tosiaankaan enää tehdä.
     
  15. poikelin

    poikelin Gearhead

    Noita piilofarkkujahan saa puoli-ilmatteeks eli siitä vaan keräämään ladot täyteen. Nuokin on ostettu puoli-ilmatteeks kun ei ketään ole kiinnostanut. ChevyII:sta olen samaa mieltä etten ehkä jokkikseen laittaisi.

    Yksi pihan autoista uupuu kuitenkin listasta...383


    Niin ja tuo Chevy II ostettiin muuten suoraan kisoista jo valmiina kilpurina.
     
  16. Aako

    Aako 1st gear

    Tekispä mieleni sanoa jotain julkaisukelvotonta eikö ny helevatan idiootit tajua että nekin on aivan hyviä harrastuskohteita ja kohta itketään kun ne on kaikki tuhottu :mad: :soosoo: :argue:
     
  17. Anonymous

    Anonymous Guest

    Niin justiinsa maksa kunnon hinta ja pelasta se kerta se on niin tärkeä :lol:
     
  18. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Eipä taida olla hirveesti pelastettavaa enää. No mut, raiskatkaa vaan kaikki pikkukakkoset jossain jokkiksessa, nouseepahan mun auton arvo kun tulee koko ajan harvinaisemmaks :rotfl:
     
  19. HEMI

    HEMI 1st gear

    Aha ai näitä on nyt kaksin kappalein näitä jokkis juttuja
     
  20. Anonymous

    Anonymous Guest

    pontiacilla jokkista

    Alastaron SM jenkkivärejä puolusti aito laiva mattamusta/liekit
    hyvin pärjää,näkyy pysyvän fiiu takana?

    Muuten nuo melkein puretaan varaosiksi.tekniikan hinnalla kun saa.
    Valittajien kannattaa varmaan keräillä tontti täyteen.


    Tänäänkin näin rommarilla yhen "ongelmajätteen" paalataan piakkoin.

    kuva :

    http://www.fotohana.fi/kauppa/index.php ... &pic=33169
     

Kerro tästä muillekin!