vanhojen jenkkien hinta...?!?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja balez, 10.7.2005.

  1. balez

    balez 1st gear

    tossa kattelin nettiautoa ja tietysti tarkemmin caminojen hintoja, koska itse sellasen omistan... miten hinnat voi pompahdella 3500-7000 euroon?!? kokeileeko jengi ihan läpällä saada esi.m 84 SS caminosta 5800 € ihan muuten vaan... vai maksaako joku oikesti niistä noin paljon... jos maksaa niin mun auton voi noutaa 6000 € hintaan :D joo turha aihe mut ajattelin nyt kysellä et missä mennään noin autojen hintojen suhteen.. :odroll:
     
  2. Tommi_82

    Tommi_82 1st gear

    Joskus Capricea katselleena huomasin saman asian.. Hinnat pomppii todella paljon.. Tosin Capricen kohdalla tilanne selittyy helposti, tonnilla saa loppuun lauletun linttapakun, huippukuntoisesta bensa henkilöautosta saa maksaa 5000-6000 eskoa. Mutta iso on hinta haitari silti, jopa 6 kertainen halvimmasta kalliimpaan :eek:
    Jos uudempaa vekotinta olisi hankkimassa niin tulisi mietittyä useampaan kertaan ostaako auton 20 000eurolla vai vastaavan mallin 100 000eurolla :rotfl: :rotfl:
     
  3. gremlin

    gremlin Gearhead

    Joo kylla huamas etta autot halpeni ko tuli euro ja viela autovero putos 8) Ennen joutu maksaa Caminoista 10-12000 ja nyt ei tartte antaa kuin 5-6000 :eek: Sehan on puolet halvempi, onhan nii?
     
  4. pantera

    pantera Double Gearhead

    Jos olette seurannu usa hintoja on nama -80 luvun SS-caminot kovasti kallistuneet viimeaikoina, syyna tietysti etta hyvia enaa vahan on ja kysyntaa ilmeisesti naille on.
    Ehka tama heijastuu hiukan tanne meidankin hintatasoon (toivottavasti)
    Itella on tallissa sailottyna -85 SS-ChooChoo ja uskon etta saan joskus siita viela tilin kun laivaan se jenkkeihin takas.
    Tallakinhetkella on autotraderissa vastaava kuin toi mun myynnissa $18000 :eek:
    No pyynnit on pyynteja mutta kai niiita joku ostaakin :D
     
  5. Hyytiäinen

    Hyytiäinen Gearhead

    Eiköhän käytettyjen autojen ja varsinkin harrasteautojen hinnat heittelehdi vähän kunnonkin mukaan.

    Ja onhan viimeisen kymmenen vuoden aikana yleisesti ottaen harrasteautojen hinnat kohonneet aika hyvin. Muistan kun 60-luvun avocaddyja sai vielä 30000-40000 markalla, eikä 50-lukuiset umpimallitkaan tosta hinnasta paljoa jääneet. Nyt niillä saa jonkun projektikuntoisen käkkylän.

    Arvostus kato nousee....
     
  6. bandit_1

    bandit_1 Gearhead

    cadillacit on aina kiinnostanut, katselin noista vanhoista "lama-ajan" V8:seista kun nuo vielä olivat alkaen 18 000 mk, siis nuo -62-> olevat. nyt täytyy tyytyä vain haaveilemaan, oma talouteni ei ainakaan kestä laittaa "harrastukseen" 10 kiloeuroo kertasijoituksella, eikä sekään välttämättä riittäis... :cry:
     
  7. pantera

    pantera Double Gearhead

    Olen saastanny muutamia vanhoja autotrader lehtia ja niita on mukava selailla ja kiroilla etta miks en sillon.............. :mad:

    esim vuodelta -88 on mm tallasta kamaa:
    1957 2d ht chevy $3900
    caddy -65 convertible $2500
    Merc. Cyclone spoiler $4000
    -69 427 Conv. Corvette $11000

    terapeuttista luettavaa :lol:
     
  8. balez

    balez 1st gear

    itsekkin katsoin netistä, että 80 luvun hyvä kuntoisesta caminosta pyydetään enemmän jenkeissä kuin vastaavista trans ameista...yms...tietysti pois lukien yksittäistapaukset...mutta näin yleisesti... :D
     
  9. v80

    v80 Gearhead

    Itekin olisin saanut -99 kesällä autoa etsiskellessäni -79 Caminon Oldssin 455cid koneella 7500 mk, -78 Rancheron 351cid 9000mk ja -68 Belvederen 4d 273cid 12000mk, kaikki katsastettuna. Eipä tullut hankittua.
     
  10. Bob

    Bob 1st gear

    No eihän tuolle mitään voi.

    Nyt pitää vaan ostaa niitä autoja jotka on nyt halpoja ja tulevat kallistumaan jonkin ajan kuluttua. 8)
     
  11. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Vanhojen jenkkien hinta heiluu hyvinkin isolla haitarilla eikä sitä kukaan voi sanoa mikä on se just oikea hinta.
    Ostajiakin on niin monenlaisia ja jonkun mielestä koskemattomassa alkuperäiskunnossa mutta ajan patinoima ryhdikäs auto on hyvinkin arvokkaampi kuin isolla työllä/rahalla täysin nippeleitä myöten kunnostettu (roddattu) jenkki..ja päin vastoin!

    Hinta määräytyy myös kysynnän ja tarjonnan mukaan. Suomen kesä on täynnä tapahtumia ja niissä näkee satoja ellei tuhansia upeita autoja mutta lehtien myyntipalstat huutaa tyhjyyttään ja veekasimarketissakin suuri osa myytävistä on vain uudempia transameja,vaneja ym pikappeja..

    Joka tapauksessa kymmenen vuoden päästä manataan kun vuonna viis sai vielä kuuskytlukuisia voima-autoja kympillä...!
    Nimittäin tämä päivä on huomisen historiaa!
    :odroll:
     
  12. gremlin

    gremlin Gearhead

    Juu-u kaikki oli paremmin kun Honecker oli vallassa :eek: Kylla stasi piti auton hinnat kohdallaan :soosoo:
    Heil Honecker
     
  13. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    :eek: ???
    Nyt tais juoni tehdä mutkan jossa en pysyny kyydissä..!
     

Kerro tästä muillekin!