Mikä tämä on? (kuva)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Vetteman, 28.7.2005.

  1. Vetteman

    Vetteman 1st gear

    Vaihdoin th-350:iin sen huulitiivisteen siihen vaihdevipu akselin juureen. Remontissa otin siis koko akselin irti laatikosta. Myös suodatin oli pois paikaltaan. Kaikki onnistui hyvin, mutta tyhjentäessä jäteöljyjä, astian pohjalta paljastui kuvan mukainen putken pätkä. Jotain melko ohutta peltiä se on ja muutaman sentin pitkä.. :oops:

    Kysynkin että tunnistaako kukaan tätä kyseisen laatikon osaksi vai olisiko se tippunut jostain muualta. Ainakaan se ei remontin aikana hyppysissä käynyt, sen verran tarkkana tuli oltua.??

    [​IMG]
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Muistaakseni suodattimen ja kuoren välissä olisi tuollainen holkki
     
  3. Vetteman

    Vetteman 1st gear

    Siis suodattimen ja öljypohjan välissä?
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    sehän on ilmiselvästi venäläisen zil kuorkin vuodelta 84 olevan etuperän vetoholkin kiristys rengas. se on varmasti pudonnut intin pojilta jonkin metsä reissun yhteydessä maahan josta joku n. 12 vuotias pojan koltiainen on sen poiminut ja tuonut tallillesi, mutta kun taskussa on ollut reikä niin se on pudonnut öljykaukaloosi samalla kun em. poika on innokkaana tutkinut autoasi tallilla.
    sanoo r. kiihtelysvaara suomen pitäjänmäeltä
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    siis suodattimen ja laatikonkuoren välissä , eli siinä missä on suodattimenkiinnityspultti. Eipä se kyllä noin suuri taida olla, sorry :oops:
     
  6. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

    Mielestäni se on öljyntäyttöputken päästä, itsellä oli myös kyseine kapistus irti edellisessä lootassa (th350)
     
  7. Vetteman

    Vetteman 1st gear

    No perskeles, sehän se on. :D Oliskohan katkennu jo aiemmin. Ainakaan öljyä ei oo tosta kohtaa vuotanu..
     

Kerro tästä muillekin!